David H. Odesláno 8. říjen 2020 Odesláno 8. říjen 2020 Čau lidi, potřeboval bych poradit se zadními světly. Nesvítí mi brzdová světla (asi). Lišta v 5tých dveřích ano. Nikde jsem nedohledal, jak jsou vlastně světla vzadu uspořádaná. Když to vezmu odshora: obrysovka, směrovka, zpátečka, brzda(?) Jesli je brzda až dole nesvítí ani jedna. Prosím o radu. Díky. (jedná se o 807 r.v.2006) Citovat
jarokare Odesláno 8. říjen 2020 Odesláno 8. říjen 2020 Ahoj , tady http://public.servicebox.peugeot.com/APddb/ máš ke stažení příručku k vozu rozmístění žárovek viz obr. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. říjen 2020 Odesláno 8. říjen 2020 to by musel vedet ktera je ktera uz z prvniho popisu si spletl vsechny zarovky Citovat
David H. Odesláno 8. říjen 2020 Autor Odesláno 8. říjen 2020 Čau lidi, pominu-li zbytečné hejty, díky za pomoc. Příruka v češtině pomůže, mám jenom germánskoua j zvládám max ruštinu. Nejsem starej. Jenom dříve narozenejTak ještě jednou dík Citovat
MP Odesláno 8. říjen 2020 Odesláno 8. říjen 2020 (upraveno) Ten manuál je taky blbě. Zvrchu: - obrysovka/brzdovka - blinkr - zpátečka - mlhovka Upraveno 8. říjen 2020 uživatelem MP Citovat
filoyof012000 Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 Jen hint z mojí zkušenosti, teď jsem to na svým autě řešil před technickou. 1. i když ta žárovka nemá patici symetrickou (ty výstupky zámků nejsou ve stejný výšce), jde tam narvat obráceně. Zjistil jsem, že mi na jedný straně svítilo brzdový vlákno na obrysovce a brzda nesvítila. 2. na patici žárovky se ty dva výstupky zespoda, co na ně doláhají plíšky v objímce žárovky dokážou nějak oklepat/odrbat (jsou v nich pak viditělný rýhy) a ztrácí kontakt, vlákno pak nesvítí, i když není přepálený a při zkoušení na baterce funguje. Pak se to chová divně, když to jen visí na drátech, tak to svítí, ale kdžy to člověk sestaví dokupy a vrátí světlo, tak to nesvítí, když se do toho klepne, tak to svítit začne, ale ví čert na jak dlouho. Nakonec po nějakým experimentování a nadávání jsem tam dal úplně novou žárovku a ta svítí OK. Jen na doplnění, žárovky se mění tak, že světla se sundají. Sundavají se tak, že se vydloubne zevnitř v kufru na boku krytka se žebrama. Světlo je na dvou šroubech, který mají ve sloupku dlouhý plastový matice, kterýma se dá točit rukou. Spodní jde dobř, horní je hůř přístupná, protože je výš než hrana toho krytu v kufru a není tam moc místa na ruku a navíc tam překáží pás třetí řady sedaček a nějaký kabely. Jo, na 807 je brzdovka/obrysovka úplně nahoře, červený lampy dole jsou mlhovky. Honza MP ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 před 19 hodinami, MP napsal: Ten manuál je taky blbě jo vcera sem na jednu 807 cestou koukal ze to je jinak Citovat
David H. Odesláno 10. říjen 2020 Autor Odesláno 10. říjen 2020 Čau lidi, ano, zapomněl jsem na mlhovku a proto ta chyba v mém pojmenování světel. Jinak výměna na poho, fanda svítí jak vánoční stromeček Ještě jednou díky za pomoc a manuál v češtině zvláště Citovat
MaDo85 Odesláno 18. únor 2023 Odesláno 18. únor 2023 Ahojte, neviete mi poradiť ako sa správne volá tento diel (prípadne kód dielu) a či sa dá samostatne zohnať. Menil som vypálenú žiarovku a jeden kus mi padol niekam do útrob auta. Vďaka Citovat
ferinko2 Odesláno 18. únor 2023 Odesláno 18. únor 2023 Plastová matica M6......predlžená....to by sa malo dať kúpiť v dobrom železiarstve. Citovat
PítrR Odesláno 18. únor 2023 Odesláno 18. únor 2023 Vítej v klubu. Já už mam v nárazníku tři . Vyřešeno domácí výrobou. Silnostěnná smršťovačka ve třech vrstvách. Citovat
MaDo85 Odesláno 19. únor 2023 Odesláno 19. únor 2023 (upraveno) Vďaka Upraveno 19. únor 2023 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.