Jara2001 Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Motor 2.0 16V (RFN - vstřikování do sání, typ motoru EW10J4, 100 kW, ŘJ Magneti Marelli 48P) má v klidových otáčkách slabé záškuby. Rovněž vznikají záškuby trochu větší intenzity při jízdě ve slabém výkonu, nejvíce při otáčkách kolem 1800 ot/min. Setkal jste se s tím někdo, např. , pokud je použita uvedená ŘJ, u Peugeotu 406? Není to vlastnost těchto motorů mají-li najeto nad 100 tis. km a nebo software ŘJ si neumí zcela poradit s mírně ojetým motorem a vzniká tak nedokonalé spalování chudé směsi, které způsobuje záškuby? Citovat
Mirec123 Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 ...tak podobny problem mam aj ja...prevazne to robi na volnobehu a vtedy pokial je motor zohriaty..cca pri 800 ot/min...sem tam sklbne...ak ide na zvysene otacky tak nic necitit... ..ale mam pocit ze bude nieco s vyfukovym potrubim, ale netusim vcom....len to zacina mat trosku hrubsi zvuk... Citovat
Lavak_Bob Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 No to robilo aj mne a stačilo vymeni? sviečky;-) Citovat
Jara2001 Odesláno 30. březen 2006 Autor Odesláno 30. březen 2006 Výměna svíček nepomohla, nechám si ještě přehrát software. Citovat
ALFWORKS Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: Mirec123 ...tak podobny problem mam aj ja...prevazne to robi na volnobehu a vtedy pokial je motor zohriaty..cca pri 800 ot/min...sem tam sklbne...ak ide na zvysene otacky tak nic necitit... Rovnaky motor, rovnaky problem - zatial to vsak neriesim, lebo to neni nic katastrofalne a je to citi len velmi malicko... Citovat
raa Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Neco podobneho mne zacina zlobit na 2.0i 8v - RFU. Projevuje se to jako neklidny beh motoru pri nizkem vykonu cca tak do 2000 otacek. Myslel jsem, ze to budou rozvody, ktere maji cas na vymenu, ale nemuzu vyloucit nic z toho, co se pise vyse... Teda krome svicek, ktere jsou nedavno menene. Citovat
Jara2001 Odesláno 2. duben 2006 Autor Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: raa Neco podobneho mne zacina zlobit na 2.0i 8v - RFU. Projevuje se to jako neklidny beh motoru pri nizkem vykonu cca tak do 2000 otacek. Myslel jsem, ze to budou rozvody, ktere maji cas na vymenu, ale nemuzu vyloucit nic z toho, co se pise vyse... Teda krome svicek, ktere jsou nedavno menene. Citovat
Jara2001 Odesláno 2. duben 2006 Autor Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: raa Neco podobneho mne zacina zlobit na 2.0i 8v - RFU. Projevuje se to jako neklidny beh motoru pri nizkem vykonu cca tak do 2000 otacek. Myslel jsem, ze to budou rozvody, ktere maji cas na vymenu, ale nemuzu vyloucit nic z toho, co se pise vyse... Teda krome svicek, ktere jsou nedavno menene. Ty rozvody jsi již měnil a nepomohlo to, nebo je teprve hodláš měnit ? Pokud je budeš měnit, dej vědět ve fóru, zda jejich výměna pomohla ke zlepšení chodu motoru. Citovat
Fusion Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Osobně mě přesně tenhle problém dělal potenciometr. Při volnoběhu byly otáčky klidný a sporadicky to málem zdechlo, pak se zas otáčky trochu zvedly a zas dolu. Při jízdě taktéž, hlavně na 1 a 2 při nižších otáčkách (1200). Byl to jakobych zabrzdil a pak hned přidal plyn, hodně nepříjemný... Nejprve se měnily svíčky, pak kabely k nim, pak tuším ještě něco ale přestalo to s výměnou potencáku. Ale pokaždé se mě rozsvítila diagnostika (-K), to tu nikdo nepíše. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Z osobních zkušeností radím všem. Poté, co přejdete svíčky, potenciomtry, krokáče a kdoví co ještě se taky zaměřte na stav výfukovýho potrubí. Ten má taky zásadní vliv na chování volnoběhu... Citovat
Jara2001 Odesláno 4. duben 2006 Autor Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: Jezkovi.voci Z osobních zkušeností radím všem. Poté, co přejdete svíčky, potenciomtry, krokáče a kdoví co ještě se taky zaměřte na stav výfukovýho potrubí. Ten má taky zásadní vliv na chování volnoběhu... Asi něco na tom trochu pravdy bude. Je totiž zajímavé, že slabé záškuby motoru při slabém výkonu jsem začal pozorovat až po provedení drobné opravy u výfuku, kde děravá část ve výfukovém potrubí byla nahrazena v jednom servisu přivařením krátké trubky. Když jsem jezdil s dírou v potrubí, byl pouze větší hluk ale ne zacukávání. Možná, že tam vzniká nějaká turbulence výfukových plynů, které toto způsobují. Čert ví. Tím nemyslím zacukávání v klidových otáčkách. To je asi problém obecný těchto motorů. Citovat
Mirec123 Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Myslim, ze tento tyzden vymenim sviecky, filter a pozriem aj na vyfuk...podom dam vediet ci pomohlo... inak poradte ake sviecky tam dat?... vdaka M Citovat
Mirec123 Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 PS:...inak moze to robit aj ten vyfuk...ma teraz nejaky hrubsi zvuk...ale dieravy nieje...mozno niekde nejaky tlmic prepaleny... Citovat
bubakkaja Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 no ja mam na svem 2.0 16v 163ps ten samy problem.dela to jen studene kolem dvou tisic to docela hodne skube.mam vymenene svicky,rozvody,filtry vyfuk je stopro takze tezko rict v cem je problem na diagnostic vsechno o.k..A kdyz se mi to zahreje a uberu plyn treba ve 200km/h tak to docela dost strili do vyfuku tak si myslim ze bude problem v potenciometru skrtici klapky ktery asi neukazuje nulu a pousti tam benzin Citovat
Jara2001 Odesláno 20. duben 2006 Autor Odesláno 20. duben 2006 Motor se mi výrazně zklidnil několikátým načerpáním a používáním benzínu V-Power95 od Shellu. Jednou jsem neměl možnost načerpat benzín u Shellu, vzal jsem benzín od jiné pumpy a bohužel během dne mi několikrát svítila kontrolka diagnostiky. Tak nevím jestli byl ten benzín tak špatný a nebo je motor nastaven na hraně a jakékoli méně kvalitní palivo motor nebere. Citovat
raa Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 Původně zaslal: Jara2001 Ty rozvody jsi již měnil a nepomohlo to, nebo je teprve hodláš měnit ? Pokud je budeš měnit, dej vědět ve fóru, zda jejich výměna pomohla ke zlepšení chodu motoru. Tak auto ma nove rozvody, olej a vsechny tri filtry. Po cca 200 km se zatim skubani neprojevilo, takze se zda, ze by to mohlo byt odstranene... Pokud se to zmeni, dam sem jeste vedet... PS:... a abych se nenudil, zacal obcas kolisat volnobeh... Citovat
soundlovers Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 to samé mi dělá motor 1,4i KFX viz příspěvek řídicí jednotka MM1AP.40... zbývá vyměnit výfuk, třeba je uvnitř zarezlý ty průchody nebo něco... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.