TomasBarta Odesláno 5. říjen 2020 Odesláno 5. říjen 2020 (upraveno) Zdravím, měl bych dotaz ohledně osvětlení interiéru (části prostřední řady sedadel) u 5008 r.v. 2019 s panoramatickou střechou. Osvětlení je více než nedostačující, když jsme např. v podzemních garážích nebo venku když je šero/tma a dáváme do autosedačky dítě, musíme si přisvětlovat prostor baterkou na telefonu, protože osvětlení zadní části vozu, je tristní. V přední části vozu je to celkem dobré, v kufru taky, ale co se týče prostřední řady sedadel, tak tam je jen malé stropní osvětlení, ještě až za hlavou sedadel a pak LED pásek, který kopíruje skleněnou výplň střechy, který ovšem svítí jen tak aby se neřeklo a tak mě zajímají vaše názory/zkušenosti, jak to máte vy a jak jste to případně vyřešili. Díky za odpovědi. Upraveno 5. říjen 2020 uživatelem TomasBarta Citovat
Fangluin Odesláno 7. říjen 2020 Odesláno 7. říjen 2020 V noci nikdy nebyl problém se světlem, ještě jsme to vypínali, aby nám světlo nebudilo děti při nočním příjezdu. Zkusím se na to zaměřit, až pojedu za tmy. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. říjen 2020 Odesláno 7. říjen 2020 v Lidlu prodávají 2ks malých světel LED (třeba do skříně) myslím za 100 Kč na baterie, nalepíš oboustrankou, nemusíš vůbec zasahovat do el. instalace vozu, svítí luxusně btl.a a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Fangluin Odesláno 8. říjen 2020 Odesláno 8. říjen 2020 Jsem se ráno díval, ale teď jak to čtu znova vidím, že máš panoramu, kterou já nemám. Takže bez panoramatické střechy je to v pohodě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.