geo.luki Odesláno 5. říjen 2020 Odesláno 5. říjen 2020 Ahoj, je to už cca 3 měsíce co se mi sám od sebe spustil ostřik zadního okna a stěrač. Neměl jsem zařazenou zpátečku a ani puštěné přední stěrače. Další případ nastal cca před měsícem kdy jsem stál na semaforech, opět bez stěračů a spustil se zase zadní stěrač a ostřik. A dnes ráno při jízdě jsem ostříkl přední okno a zase se spustil i zadní ostřik i stěrač a pak opakovaně při každém spuštění ostřiku předního. Stalo se to někomu, dá se na diagnostice zjistit co by to mohlo způsobovat? Díky. Citovat
pjordanek Odesláno 26. červen 2024 Odesláno 26. červen 2024 zdravím, umí to někdo opravit? Peugeot Partner Teepee 2013 Citovat
t152 Odesláno 30. duben 2025 Odesláno 30. duben 2025 Tak mám stejný problém,že se sám spouší stěrač zadních dveří a vypozoroval jsem,že je to i při otevření dveří náhodně. Zkusil jsem pohýbat svazkem co vede z karoserie do dveří a reagovalo to taky. Rozdělal jsem tu gumu od dveří a jsou tam zlomené dráty a mezi sebou se zkratují už mi odešla i pojistka na stěrač F1 15A. Jestli je to výrobní chyba nebo to někdo blbě při výrobě smontoval a prodřelo se to? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 30. duben 2025 Odesláno 30. duben 2025 10 let starý auto... No, není to nijak extra starý ale za ty leta bych tomu i věřil, že se ty kabely přelámaly pavelu96 a dýzl ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. květen 2025 Odesláno 1. květen 2025 (upraveno) kamosovi se zlomily na C4 Coupe po 5 letech takze 10 let je uz za zenitem ono co si budem ty kabely u citroenu jsou tvrde jak slak a proste se lamou jen se na ne podivas Upraveno 1. květen 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.