chuck11 Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Dikec už to roznáším dál:super:papa:papa Citovat
Fusion Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 No jo, jenže nejhorší na tom je, že ti podvodnící jsou mimozemš?ani a na ně neplatí žádnej českej zákon! Btw: netankujte na Benzině. V některých palivech mají virus, který způsobí okažitý zadření motoru a vykatapultuje sedačku i s řidičem. Citovat
chuck11 Odesláno 29. březen 2006 Autor Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: Fusion Btw: netankujte na Benzině. V některých palivech mají virus, který způsobí okažitý zadření motoru a vykatapultuje sedačku i s řidičem. Co sto tu plácnul:myslim:myslim:D:D:D Nechápu pointu:myslim:myslim Citovat
Gotrek Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Klid... je to HOAX... viz: Fámy o mobilech Citovat
Guest DD Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 hoax .. a tim padem off-topic .. smazat Citovat
Hadra Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: Gotrek Klid... je to HOAX... viz: Fámy o mobilech hoax je fake nebo offtopic...? OK DD, byls rychlehší.... [upravil dne 29/3/06 Hadra] Citovat
Gotrek Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 HOAX může být obojí. Pokud informuje o nesmyslu, je to FAKE (třeba tenhle o mobilech), pokud informuje o nešm co už není aktuální je OFFTOPIC (třeba, že někdo potřebuje krev, apod). Citovat
oddie Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Jo, to se mi taky dostalo do mailu. Už před 6 lety. Asi je to pořád aktuální Docela síla, jaky tyhle hovadiny jdou v takových podivných vlnách. Vždycky to na rok dva usne, pak to zas někdo vyhrabe a rozešle (příp. malinko poupraví), a hned to zas jede... Citovat
Gotrek Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: oddie Jo, to se mi taky dostalo do mailu. Už před 6 lety. Asi je to pořád aktuální Docela síla, jaky tyhle hovadiny jdou v takových podivných vlnách. Vždycky to na rok dva usne, pak to zas někdo vyhrabe a rozešle (příp. malinko poupraví), a hned to zas jede... Jj. přesně... když klikneš na ten odkaz co jsem tam dával, tak zjistíš, že už je to tuším sedmá verze... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.