pazout Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Jsem čerstvý majitel 307SW a v ramci politiky kvality jsem byl pozván na kontrolu vozidla. Viz. příloha. Je to běžné a časté? [upravil dne 28/3/06 pazout] Citovat
P607Olda Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Jo, to je normální. Předpisy pro řízení jakosti (ISO a u aut tuším VDE) nařizují výrobci, že při jakékoli pochybnosti o kvalitě, zvláště má-li vliv na bezpečnost, svolat a zkontrolovat všechna auta, kterých by se to mohlo týkat. Případně provést nějakou změnu. Pro Tebe je nepříjemný ten ztracený čas. Ale zase se pro Tebe něco dělá, aby se dosáhlo spolehlivosti. Očekávej tak 3 \"svolávací akce\" během záruky. Pro zajímavost: QC (Quality Control, Systém řízení jakosti) předepisuje, že výrobce musí u všech součástek evidovat, z jaké šarže - dodávky byly a kdo je montoval, případně jaké nástroje a přístroje použil. Taky se musí evidovat, komu bylo to-které auto prodáno. Když se pak vyskytne jakékoli pochybení, tak se kontrolují všechna auta, kterých by se to mohlo (teoreticky) týkat. Citovat
307Red Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Kvalita to je něco, s čím se budete nadále často potýkat .... - až ujedete 15.000 km tak Vám začne klepat vymlácený čep stabilizátoru přední nápravy - až bude zima tak bude problém s řazením 2. rychlostního stupně - až bude horko, tak Vám nebude ukazovat hladinoměr oleje - až bude hodně mokro, tak zase bude informován o závadě na Airbagu - až bude akorát, tak Vám to začne táhnout řízení doleva a ačkoliv mají laserové měřidlo na geometrii tak ho nemumí používat a dělají to mechanicky - až to chytne plamenem, tak byl někde zkrat v elektroinstalaci (X9F) - až pojedete do servisu tak se na Vás budou koukat jako na nepřítele státu (ačkoliv při koupi vozidla jste jistě byl téměř členem rodiny majitele autosalonu a servisu) - až ... uvidíte sám ... ... hodně spokojenosti s Vaším mazlíčkem ... ostatní jsou na tom stejně tak se nevěšte ... P.S. kritika servisu se navztahuje na celou ČR, jen na jeden konkrétní v MB [upravil dne 29.3.06 307Red] [upravil dne 29.3.06 307Red] Citovat
chuck11 Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: 307Red Omylem sem kliknul blbě takže se omlovám za duplicitu. Kvalita to je něco, s čím se budete nadále často potýkat .... - ujedete 15.000 km tak Vám začne klepat vymlácený čep stabilizátoru přední nápravy - až bude zima tak bude problém s řazením 2. rychlostního stupně - až bude horko, tak Vám nebude ukazovat hladinoměr oleje - až bude hodně mokro, tak zase bude informován o závadě na Airbagu - až bude akorát, tak Vám to začne táhnout řízení doleva a ačkoliv mají laserové měřidlo na geometrii tak ho nemumí používat a dělají to mechanicky - až pojedete do servisu tak se na Vás budou koukat jako na nepřítele státu (ačkoliv při koupi vozidla jste jistě byl téměř členem rodiny majitele autosalonu a servisu) - až ... uvidíte sám ... ... hodně spokojenosti s Vaším mazlíčkem ... ostatní jsou na tom stejně tak se nevěšte ... P.S. kritika servisu se navztahuje na celou ČR, jen na jeden konkrétní v MB Tak klikni na tom svém příspěvku vlevo na tlačítko edit,zaškrtni smazat zprávu ,a změnit příspěvek:papa:roker Citovat
Bactrian Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 ... až pojedete do servisu tak se na Vás budou koukat jako na nepřítele státu (ačkoliv při koupi vozidla jste jistě byl téměř členem rodiny majitele autosalonu a servisu) .... tak tohle jsem už zažil (ale v Mělníku) [upravil dne 29.3.06 Bactrian] Citovat
P607Olda Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: P607Olda Jo, to je normální. Předpisy pro řízení jakosti (ISO a u aut tuším VDE) nařizují výrobci, že při jakékoli pochybnosti o kvalitě, zvláště má-li vliv na bezpečnost, svolat a zkontrolovat všechna auta, kterých by se to mohlo týkat. Případně provést nějakou změnu. Pro Tebe je nepříjemný ten ztracený čas. Ale zase se pro Tebe něco dělá, aby se dosáhlo spolehlivosti. Očekávej tak 3 \"svolávací akce\" během záruky. Pro zajímavost: QC (Quality Control, Systém řízení jakosti) předepisuje, že výrobce musí u všech součástek evidovat, z jaké šarže - dodávky byly a kdo je montoval, případně jaké nástroje a přístroje použil. Taky se musí evidovat, komu bylo to-které auto prodáno. Když se pak vyskytne jakékoli pochybení, tak se kontrolují všechna auta, kterých by se to mohlo (teoreticky) týkat. :myslimPazout: Tím jsem Tě nechtěl naštvat, akorát jsem to kdysi poznal i z hlediska výrobce. Pro zasmání: člen komise, která kontrolovala Systém řízení jakosti, řekl doslova: \"jakost nemusí být vysoká, ale musí být stálá a pod kontrolou\". Takže slova Politika jakosti neznamenají, že se výrobek nepokazí, ale že každý krok je evidován. Za dobré vlastnosti a spolehlivost výrobku odpovídá konstrukční oddělení (na ty bychom měli nadávat, když je auto \"sypavé\"). Politika jakosti jen zaručí, aby výroba vždy dodržela konstruktéry předepsané materiály a postupy. Citovat
pazout Odesláno 30. březen 2006 Autor Odesláno 30. březen 2006 Tak prej mi v ramci teto svolavaci akce YAH (na papire chybne XAH -> preklep) nahraji novy soft ... Takze jsem upgradoval Citovat
ALFWORKS Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: pazout Takze jsem upgradoval :D.. a teraz ked zozadu do teba nieco narazi, tak ti pazout vypise na displayi, ze \"Nalezen novy hardware, instalujem ovladace... \" :D:D Citovat
Ventil Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: ALFWORKS Původně zaslal: pazout Takze jsem upgradoval :D.. a teraz ked zozadu do teba nieco narazi, tak ti pazout vypise na displayi, ze \"Nalezen novy hardware, instalujem ovladace... \" :D:D Jo, ale musi do tebe naprat rovnez Pazout, bo to jinak vypise: \"Novy hardware neni kompatibilni se stavajicim systemem\" :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.