Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja presne nevim co tam chybi.Myslim ze jen kontakt.elektronika tam je i s baterkama ale neni tam to co je mezi membranou [znak peugeot] a deskou.Kdyz sundas membranu tak ja tam mam cerny ctverecek a na nem 3 kontaktiky.Uprostred vetsi a na stranach 2 maly.V peugeotu mi rekli ze to nejde spravit ze se na to neprodavaji jiny veci nez prave membrana.

Odesláno
Původně zaslal: petros1331

Hoši zak se nastavuje kod Imobilizeru přes klíček???? Díky

Jestli máš klávesnici a máš DO rádiový tak už se tady postup probíral, dej hledat. Pokud máš jen infra tak to nejde. ;)

Odesláno

čaues mám jinej dotaz na klíč, kde seženu baterie na dálk. otvírání dveří?? Mám tu 2 baterky, Panasonic CR1620 3V. Dá se to normálně sehnat? Kde tak nejlíp a zhruba za kolík;) Děkan

Odesláno
Původně zaslal: Miky

čaues mám jinej dotaz na klíč, kde seženu baterie na dálk. otvírání dveří?? Mám tu 2 baterky, Panasonic CR1620 3V. Dá se to normálně sehnat? Kde tak nejlíp a zhruba za kolík;) Děkan

na trznici u tamanu za 20Kc za obe ;) z vlastni zkusenosti vydrzi dyl nez kdybys je kupoval nekde v elektre za 70Kc jeden kus ;):D

• O 2 týdny později...
Odesláno

k puvodnimu tematu ... na tom plosnaku ma primo pod tou \"membranou\" jak pises bejt mikrospinac, mel by bejt pripajenej na tu desku asi na ctyrech bodech

ten dalkac ti predtim fungoval ? prijde mi divny ze by se ten spinac vyparil :) je mozny ze od ty desky odpadl ... a jak si to zorebiral ze ti pad na zem ?!

zrovna predevcirem mi taky zacal blbnout dalkac, ten mikrospinac se mi z ty desky uloupnul, stacilo to napajet zpet a zas to fici

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...