lubos.soj Odesláno 27. březen 2006 Odesláno 27. březen 2006 Zdravim.Mam rozbity klicek do zapalovani s centralem.Chybi mi tam to co je pod membranou.Nemate nekdo stary klicek?Popr. jek to dat dohromady.Dik Citovat
Ferry Odesláno 27. březen 2006 Odesláno 27. březen 2006 jako elektronika ti tam chybi, nebo co ? Citovat
lubos.soj Odesláno 27. březen 2006 Autor Odesláno 27. březen 2006 Ja presne nevim co tam chybi.Myslim ze jen kontakt.elektronika tam je i s baterkama ale neni tam to co je mezi membranou [znak peugeot] a deskou.Kdyz sundas membranu tak ja tam mam cerny ctverecek a na nem 3 kontaktiky.Uprostred vetsi a na stranach 2 maly.V peugeotu mi rekli ze to nejde spravit ze se na to neprodavaji jiny veci nez prave membrana. Citovat
petros1331 Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Hoši zak se nastavuje kod Imobilizeru přes klíček???? Díky Citovat
Dave_k Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: petros1331 Hoši zak se nastavuje kod Imobilizeru přes klíček???? Díky Jestli máš klávesnici a máš DO rádiový tak už se tady postup probíral, dej hledat. Pokud máš jen infra tak to nejde. Citovat
Miky Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 čaues mám jinej dotaz na klíč, kde seženu baterie na dálk. otvírání dveří?? Mám tu 2 baterky, Panasonic CR1620 3V. Dá se to normálně sehnat? Kde tak nejlíp a zhruba za kolík;) Děkan Citovat
Ferry Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: Miky čaues mám jinej dotaz na klíč, kde seženu baterie na dálk. otvírání dveří?? Mám tu 2 baterky, Panasonic CR1620 3V. Dá se to normálně sehnat? Kde tak nejlíp a zhruba za kolík;) Děkan na trznici u tamanu za 20Kc za obe z vlastni zkusenosti vydrzi dyl nez kdybys je kupoval nekde v elektre za 70Kc jeden kus Citovat
alex_son Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 k puvodnimu tematu ... na tom plosnaku ma primo pod tou \"membranou\" jak pises bejt mikrospinac, mel by bejt pripajenej na tu desku asi na ctyrech bodech ten dalkac ti predtim fungoval ? prijde mi divny ze by se ten spinac vyparil je mozny ze od ty desky odpadl ... a jak si to zorebiral ze ti pad na zem ?! zrovna predevcirem mi taky zacal blbnout dalkac, ten mikrospinac se mi z ty desky uloupnul, stacilo to napajet zpet a zas to fici Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.