Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Držák brzdového třmenu P508

FrantaCV

Recommended Posts

Odesláno

Přátelé "Lvi" abych mohl sundat auto ze špalků potřebuji pravý přední držák brzdového třmenu na P508SW 1,6 HDI r.v. 2012. Prolezl jsem internet a všude je "Momentálně nedostupný". I značkový servis slibuje dodání snad 14 dní, ale bez záruky. Našel by se u někoho v garáži nebo alespoň typ kam se obrátit? Díka za pomoc.

Přiložené foto je jen ilustrační pro ujasnění o co mi jde. 

320.jpg

Odesláno

Krahulík v Prunéřově? Bureš v Chomutově? Teda za předpokladu že netrváš na novém.... Co s ním máš? Plovoucí třmen neplove?

Odesláno

Prasklý držák patrně kvůli strženému závitu a vypadlému šroubu, kterým je připevněn k těhlici. Takže celý brzdič držel na jednom šroubu. Jak dlouho netuším, brzdy (kotouče + destičky) měním poprvé o koupě auta.

Krahulíka jsem zkoušel bez úspěchu. O Burešovi jsem ještě neslyšel - kde ho najdu? Případně telefon nebo nějaký jiný kontakt, www, E-mail bu nebyl? 

Odesláno

U vlakové zastávky Chomutov - město....

Jo a ještě Srbecký v Přečáplech....

Odesláno

Nerozumím.... Když jedeš z Údlic do Přečápel, tak je to až na konci, potom už je Seník....

Odesláno

Tak to je něco jiného. Tole je 

Přečaply 49

43001 Údlice - Přečaply 

Autoservis www.autoservischomutov.webmium.com

Já mám snad jedinou 508-ku v republice. Kam se na netu podívám, tak se buď tento ND nenabízí nebo momentálně není skladem v lepším s dodáním neurčitým. 

Odesláno

Dík Milane za nabídku. Je momentálně neřešitelná - auto stojí na dílně v servisu a fotku nepořídím (alespoň zatím). Na webu jsem našel kde co, ale na 508-mu nic. Blahé paměti jsem měl přístup do firemního katalogu PEUGEOT přes heslo, kde se dalo najít číslo dílu - no teď by se opravdu hodilo. Snad se tady ještě někdo najde, kdo by podle vin uměl najít označení dílu, který potřebuji. 

Zkusím nafotit v pondělí, až se k autu dostanu.

Odesláno

No, vypadá to všechno jako něco, co mám doma ještě namontované na dárci.... Ovšem dárce není PSA.... To by ale nemuselo vadit, tenhle systém používá více automobilek.... Což není nic nového pod sluncem.... Dříve se to týkalo například čerpadla posilovače řízení.... Myslím, že za pokus to stojí, ale záleží na tobě.... A musel bys mít v ruce ten poškozený kus....

Jo a nic bych za to nechtěl.... A, jak známo, zadarmo i ocet sládne.... :aut

Odesláno

Dárce není rozhodující, důležité je aby to pasovalo. Jsou tady ale dva problémy 1. jak se k Tobě dopravit neb "opět chodím" a potom 2. ten větší je, že vadný kus se válí v Peci u Hrubého. 

Zadarmo "Ni kuře pane Čupero" jak pravil pan Werich. Takže nějaký prezent by sis rozhodně zasloužil.

Odesláno

Werich je sice dobrej, ale ty už jsi toho pro mně udělal dost.... Takže tak.... No dárce némám v Údlicích, alébrž v Chomutově.... Dnes se tam nechystám, až zítra po veterině odhadem okolo 10té.... Že jsi nepojízdný nevadí, spíš kdy budeš doma....

Odesláno

Tak moc toho zase nebylo, ale díky za ochotu. Doma budu po 16:00, ale jinak, pokud budeš během dne v Chomutově, tak sedím na Školní 3587 - Policie ČR. Stačí mě prozvonit mobilem 603 425 780 ne zavolat přes dozorčího. 

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...