svkPeugeot Odesláno 25. srpen 2020 Odesláno 25. srpen 2020 Zdravím mam Taky problém na 508 2.2hdi 2011 gt auto počas jazdy z ničoho nič stratilo výkon, na diagnostike vypisuje chyby váha vzduchu turbo EGR a ešte niečo so vzduchom, mechanik povedal ze to nieje mechanická chyba neviete poradiť alebo nemal niekto podobný problém? Auto je v nudzaku bez výkonu Citovat
MJSytic Odesláno 25. srpen 2020 Odesláno 25. srpen 2020 V 1. řadě dej výpis chyb z PSA diagnostiky. Pak se uvidí, co dál. Název jsem ti upravil, aby odpovídal pravidlům fóra. Citovat
Agrafik Odesláno 25. srpen 2020 Odesláno 25. srpen 2020 Odpoj EGR a zkus co to udělá. Já bych takto začal. Citovat
jarokare Odesláno 25. srpen 2020 Odesláno 25. srpen 2020 No , já bych začal tou diagnostikou a prohlídkou hadic Citovat
Maťo GT Odesláno 7. únor 2022 Odesláno 7. únor 2022 Nazdar chlapci, na mojom 508GT z roku 2015 mi PSA diagnostka našla chybičku P1462 ,ktorá sa nedá vymazať(preklad ,ktorý som našiel na nete je NATOČENIE VENTILU EGR,STAV ZABLOKOVANÝ OTVORENÝ) keď som správne pochopil preklad chyby,tak sa klapka na EGR nevracia späť do uzavretej polohy auto nevypisuje žiadnu chybu,len diagnostika chcem sa vyhnúť prípadným problémom,aj keď mi ešte nesvieti žiadna kontrolka (zanesenie FAP a neviem čo ešte) mám to najprv vyskúšať vyčistiť,alebo to nemá zmysel a rovno to vymeniť? trocha som na to EGR pozeral a výmena sa asi nezaobíde bez vypustenia vody má s tým niekto nejakú skúsenosť? dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.