longstarr Odesláno 21. červenec 2020 Odesláno 21. červenec 2020 Ahojte, Predem se omluovam, ze zakladam nove tema, ale snad to bude rychle vyrizene :) Nemohl byste nekdo doporucit servis, ktery by mi provedl nastrik dutin + podvozku? Jedna se o Brno a okoli, pripadne Ostrava + okoli. Predstavuji si cenu neco mezi 5-7k CZK, ale predevsim mi jde o kvalitu. Pokud tedy o necem vite, tak si rad necham nekoho doporucit. Jedna se o P407 coupe Díky moc Citovat
Vena garážmistr Odesláno 21. červenec 2020 Odesláno 21. červenec 2020 Pořádně to prohlídni určitě tady někde jsou zmínky i v těch lokalitách který zmiňuješ. Citovat
longstarr Odesláno 4. srpen 2020 Autor Odesláno 4. srpen 2020 Tak mi znamy dal doporuceni na servis: http://autoservisblahutka.cz/kontakt/ Na P407 coupe mi slibil cenu do 6k. Auto predem omyjou Wapkou a nastrik delaji barvou na bazi bitumenu + dutiny - voskovy nater. Tak potom napisu, jak jsem byl spokojen luky30 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.