Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Pěkný den,

nemáte někdo z Náchodska navíc přední ramínko (levé) stěrače? PEUGEOT 807 2HDi 88kW r.v.2007 .

Nějaký dobrák mi na něm na parkovišti udělal "UZEL". Ještě mi vylomil takovou tu plastovou mřížku nad víkem předního kufru. Blbý, že s tím vyjela mého kamaráda dcera a jelikož auto moc neznala, tak měla zapnuté automatické stírání a začalo pršet a ten poškozený stěrač ještě udělal slušnou rýhu do skla. Ale sklo mám připojištěno tak to snad pořeším. Ale to ramínko nemohu sehnat. Všude jen zadní. Díky

Upraveno uživatelem Oliver741
Odesláno
před 3 hodinami, Semir103 napsal:

Raminko mam pokud myslis raminko ne stiraci listu. Trutnov

Sháním ramínko - stírací lištu má kde jaké ....Kellly  😀     Cenová představa?

Odesláno
před 4 hodinami, filoyof012000 napsal:

Ramínko by mělo být k dispozici originál v Peugeot a nebo Citroen, tuším asi 2500 Kč...

👎   to nééé. Za ty peníze bych si představoval všechny 3 (i se zadním) a ještě v chromu

Odesláno
V 13. 7. 2020 at 21:47, Oliver741 napsal:

👎   to nééé. Za ty peníze bych si představoval všechny 3 (i se zadním) a ještě v chromu

Nojo no, představa je jedna věc, realita jiná... pak vrakáče, ale ty budou mít vymlácený kloub jako všechny tyhle auta a pak se stěrače potkají no... ramínka nový jsou jen originál. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...