Přejít na obsah

Oliver741

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

O uživateli Oliver741

  • Datum narození 14.1.1975

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Náchod
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Webová stránka
    www.oliverservis.cz

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oliver741's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. Oliver741

    Alternátor

    A vy by jste si tam dal Altík co je v odkazu? Aby se muselo za měsíc znova pod auto?
  2. Oliver741

    Alternátor

    No mě spíš šlo o to, že to VALEO má uvedeno 12V a BOSCH je 14V. Jinak jasný, že výrobce je autu jedno
  3. Oliver741

    Alternátor

    Poprosím nasměrování. Mám v háji altík. Je na něm VALEO 96 463217 80 CL15 12V. Chci dát nový (starý si nechám repasovat na přístě), ale stejný nemohu najít a mechanik mě nasměroval na BOSCH 14V https://autodilos.cz/autodily/peugeot/807-eb_-2002/2.0-hdi-88kw/elektroinstalace-generator-casti-generator/generator-994129 Nebude v tom problém? Díky
  4. Poprosím o radu. Na mé 807 (2Hdi,88kW, 2007) mi už loni v zimě přestal fungovat nezávislý příhřev topení. Odpojil jsem ( a zapojil) baterii a vše OK. Tuto zimu po létě opět nespínal ani při poklesu teplot na nulu. Takže opět "restart" přes baterii a nějakou dobu OK. Teď už zas neběží a "restart" ani 2x nezabral. Odkud začít hledat problém? Díky
  5. Chtěl bych se optat, jestli někdo nevíte kde hledat chybu. Stává se to jen někdy ,ale po ujetí cca 20-80km mi vyskočí hláška závada ESP/ABS ale někdy zas vůbec ani po ujetí 600km v kuse. Stačí vypnou motor a znovu nastartovat a zmizí to a pak někdy ok někdy se to zas po čase jízdy objeví. Trochu jsem si říkal zda-li to nemůže dělat COM2005 jednotka kroužek/snímač pod volantem. Mám jí měněnou a není tam úplně shodný typ jako byl v originále - nefunguje automatické rozsvěcení světel, ale vše ostatní funguje. A po výměně se tato závada nikdy neobjevovala. Ale začala se objevovat až teď po výměně ramene na přední nápravě, takže by to mohl být nějaký senzor? Díky za nasměrování.
  6. Oliver741

    Přední stěrač

    to nééé. Za ty peníze bych si představoval všechny 3 (i se zadním) a ještě v chromu
  7. Oliver741

    Přední stěrač

    Sháním ramínko - stírací lištu má kde jaké ....Kellly Cenová představa?
  8. Oliver741

    Přední stěrač

    A vpředu co je motor se to jmenuje jak?
  9. Pěkný den, nemáte někdo z Náchodska navíc přední ramínko (levé) stěrače? PEUGEOT 807 2HDi 88kW r.v.2007 . Nějaký dobrák mi na něm na parkovišti udělal "UZEL". Ještě mi vylomil takovou tu plastovou mřížku nad víkem předního kufru. Blbý, že s tím vyjela mého kamaráda dcera a jelikož auto moc neznala, tak měla zapnuté automatické stírání a začalo pršet a ten poškozený stěrač ještě udělal slušnou rýhu do skla. Ale sklo mám připojištěno tak to snad pořeším. Ale to ramínko nemohu sehnat. Všude jen zadní. Díky
  10. Oliver741

    Klakson

    Mě odešel klakson jako takovy - trubka pod volantem. Vyměnil jsem za jiný.
  11. Oliver741

    pružina

    Ještě na předchúdci jsem vzal 2 kurtny s ráčnou a pružinu tím stáhl, abych jí uvolnil z PNEU. Pak už jsem to v pohodě natáhl na odtahovku. ALe jet nevím jetsli bych s tím riskl . . . .
  12. Oliver741

    pružina

    Tak rok 2020 krásně začíná. Rána (z rána) a pružina na kusy. Už jsem to zažil na předchůdci (první řada FIAT Ulysse), kde i přes výměnu pružin včetne tlumičů, misek a ložisek to za 25 měsíců prasklo znova a po další výměně už jen pružin tak do roka opět (značku nevím přesně, ale myslím SACHS). Takže jaké doporučíte na současnou 807?
  13. Oliver741

    Zadní světla zpátečky

    Taky řeším, že mi to při zpátečce málo svítí (a to okna zatmavené nemám). A přemýšlel jsem, že na zadní nárazník nalepím zbytel LED pásku co mi zbyl. Jne to asi na té technické problém bude takže asi zrovna s vypínačem. Nemáš nějaký odkaz na ty žárovky?
  14. Oliver741

    Bluetooth z Ali

    Právě, že CDChanger nemám na výběr. Takže to bude tím
  15. Dobré pondělní ráno, na Aliexpressu jsem si koupil tento Bluetooth Modul . Přes MiraScript mám v rádiu RT4 us véh P807 aktivováno MENU pro USB, ale je stále šedivé, ikdyž mám ten bluetooth modul zapojený. Nemáte někdo zkušenost jak zaktivovat? Nebo zapojit?
×
×
  • Vytvořit...