starter Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 ahoj, prosím kde koupím hadice k chladiči na P 405? díky nějak mi steřela a sákne kelly a benex nemají Citovat
durino81 Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Ja som kupoval hadicu k chladicu (kratku termostat - chladic) na P309 priamo v Peugeote v BA, stala 547,-Sk. Zaujimave je, ze ked som ju predtym zhanal u koncesionara Peugeot, tam mi ju dali za 649,-Sk, a aj to mi dali uplne zlu a nechceli ju vratit spat. Su to piiiiip! Tak mam nahradny diel.:myslim:bojim:mad: Citovat
starter Odesláno 24. březen 2006 Autor Odesláno 24. březen 2006 takže štangl má tu spodní hadici za 700,- nakonec sem jí koupil na harfě za 220,- Citovat
DJJD Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 Stejny problem s hadici, tou naohybanou tlustou od termostatu jsem mel take a nakonec jsem ji koupil ve skodovce na Belohorsky(PHA) za 90 Kc. Pasuje tam hadice na Favorita (i s naohybanim a rozsirenim), jen se na uzsi strane musi o 2 cm zkratit. A podobne je to i u jinych hadic v aute jen staci vzit supleru a metr a zmerit si to, pak zajit do skodovky a za par kacek nakoupit . :super PS. mam 405 1,9D / 90PS r.v. 88 Citovat
starter Odesláno 24. březen 2006 Autor Odesláno 24. březen 2006 Původně zaslal: oddie Kde na Harfě? teď sem úplně zapoměl název firmy, je to prodej autodílů na Poděbradský ulici cca 300m za křižovatkou Harfa směrem čerňák (vedle je energetický učiliště) Citovat
fijalka Odesláno 25. březen 2006 Odesláno 25. březen 2006 Původně zaslal: DJJD Stejny problem s hadici, tou naohybanou tlustou od termostatu jsem mel take a nakonec jsem ji koupil ve skodovce na Belohorsky(PHA) za 90 Kc. Pasuje tam hadice na Favorita (i s naohybanim a rozsirenim), jen se na uzsi strane musi o 2 cm zkratit. A podobne je to i u jinych hadic v aute jen staci vzit supleru a metr a zmerit si to, pak zajit do skodovky a za par kacek nakoupit . :super PS. mam 405 1,9D / 90PS r.v. 88 S tou Skodovackou predajnou to je bomba mne to uz tez vrtalo hlavou na popud kolegu on zas ma v zadu P205 repasovane tlmice z S120 za 180 sk kus nelezol som pod jeho auto ci nesali ale asi daco na tom bude pravdi Citovat
oddie Odesláno 25. březen 2006 Odesláno 25. březen 2006 Zas taková bomba to není, hadice od termostatu je jednoduchá a jde nahradit prakticky čímkoliv, ale pro ty ostatní to zdaleka neplatí. Zvláš? ne pro tu spodní co zmiňoval Starter, také ne pro hadici od topení, a jako na potvoru tyhle dvě odcházejí nejčastěji. A pokud máte nový model s bajonety, tak tím spíš. Citovat
starter Odesláno 25. březen 2006 Autor Odesláno 25. březen 2006 takže se omlouvám za klamavou informaci o spodní hadici na P405 po vypuštění systému jsem zjistil, že mi prodali jinou hadici než sem potřeboval, je asi o jednu třetinu kratší než mám na autě, naštěstí ta moje šla o 1 cm zkrátit a už mi neteče:mrk zakoupenou hadici vrátím zpět Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.