Langbda Odesláno 17. srpen 2020 Autor Odesláno 17. srpen 2020 Ahoj problém u Peugeota 2008 při rozjezdu na nerovnostech a nebo do kopce při zatáčení do leva od nejspíš levého kola jakoby zvuk dření kňourání drhnutí vrzání..něco mezi tím....nevíte co by to mohlo být? Někdy i trošku skřípání při točení volantem ale jen nekdy a málo ale někdy...nejvíc při rozjezdech s levým nebo pravým rejdem . Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 17. srpen 2020 Odesláno 17. srpen 2020 auto si zvednul? zkusil si s kolem točit? kolo si sundal, abys viděl co a jak? mezi desky a kotouč ses díval? Citovat
Langbda Odesláno 17. srpen 2020 Autor Odesláno 17. srpen 2020 Zatím právě že ne jen jsem si všiml maziva u čepu u kola od stabilizátoru.takze zkusím nadzvednout tu gumu trošku to tam vyčistit a dát novou vazelinu.pak ještě asi silikonem prostrikam všechny silentbloky ramenou nějakým silikonovým olejem a uvidím přijde mi že čím větší teplo tím se to má tendenci zhoršovat ale ne za jízdy jen při rozjezdech do kopce v rejdech na nerovnostech nebo pomalém manévrování při prudkém rozjezdu po rovince ale i do kopce bez vytocenych kol vše ok bez hluku Citovat
kurtn Odesláno 21. srpen 2020 Odesláno 21. srpen 2020 Stalo se mi něco podobného. Vrzání při malé rychlosti a větším rejdu. Měnili horní uložení tlumičů. Zatím asi dobrý. Citovat
Langbda Odesláno 22. srpen 2020 Autor Odesláno 22. srpen 2020 Aha díky za reakci mě taky když akcelerují v rejdu tak takové hnuceni nevím jak to popsat kolo jsem sundal zkontroloval všechny silentbloky peostrikal silikonem a stejnak...kolik tě to stalo? Citovat
kurtn Odesláno 24. srpen 2020 Odesláno 24. srpen 2020 Bylo to v rámci záruky, takže nic. Takové ceny mám nejradši Citovat
Langbda Odesláno 29. srpen 2020 Autor Odesláno 29. srpen 2020 Tak objeveno volali že servisu je to homokineticky kloub bude obednam a dan nový originál díl komplet poloosa i s komplet kloubem Citovat
Ajap Odesláno 3. listopad 2020 Odesláno 3. listopad 2020 Omlouvám se za off topic - k těm šesti a osmiválcům. Je zajímavé, jak se člověku mění priority. Dokud jsem si takové auto nemohl dovolit, tak jsem po něčem takovém hrozně toužil. A teď, když bych si ho koupit mohl, tak je mně to úplně někde a hezkým autem (= Pežotem) nechávám ještě navíc jezdit manželku a sám jezdím v drtivé většině 13 let starou Thálií. Hafity a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
RichVa Odesláno 3. listopad 2020 Odesláno 3. listopad 2020 (upraveno) @Ajap To je jasný, protože manželku máš raději než sebe Upraveno 3. listopad 2020 uživatelem RichVa zzipCZ a Ajap ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.