Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarvim vsechny,

mam dotaz jestli ma nekdo stejny problem a to, ze po nastartovani nekdy pomerne dlouho trva nez nabehne display cca (30 - 60 sec). Ja za tu dobu uz z garaze vycouvam, takze mi je ta kamera k nicemu. 

Odesláno

Tenhle poměrně dlouhý náběh se v mém případě vyskytuje pouze tehdy, když jsem nedočkavý a startuju dříve, než se proběhnou rafičky budíků tam a zpět a než pozhasínají všechny kontrolky. Pokud start neuspěchám, tak zpětná kamera funguje v podstatě okamžitě.

• O 5 let později...
Odesláno

Zdravím borci,rád bych poprosil o radu nefunkční zpětné kamery. Ráno ještě fungovala,po dojezdu do práce už nikoliv a tento stav už trvá týden.

Jedná se o Jumpy plechovka,rok staré,2.0 atm.Na infotaimentu jen bliká ikonka cam - viz.přiložené video. Jediné,co jsem si dnes všimnul,že je kamerka zamlžená - viz. foto. Máte prosím někdo tip? Díky

2.jpeg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak už po měsíci kamera vyměněna na záruku.14 dní objednací lhůta,1den v servisu načtení diagnostiky,pak čekání na odsouhlasení výměny,následně 14 dní než kamera dorazila (asi šla přes Hormuz),pak týden objednačka a 1 den výměna. 🙃

Odesláno

Hormuz je daleko, ale třeba u mitsubishi trvá poslání 4 origo aludisků z Holandska 5 týdnů !!!, přitom cena jednoho kola cca 8 tisíc 🙉 , pokud si vzpomínám, tak nejdříve to bylo Holandsko, pak Nizozemí 🙈, ale určitě byly ty dva státy 😂 v Evropě...,mno, nebyli schopni ten měsíc a něco rozumně zdůvodnit,  aspoň jsem měl důvod poslat je někam a koupil disky tady za polovic ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...