caraxx Odesláno 24. červen 2020 Odesláno 24. červen 2020 Zdarvim vsechny, mam dotaz jestli ma nekdo stejny problem a to, ze po nastartovani nekdy pomerne dlouho trva nez nabehne display cca (30 - 60 sec). Ja za tu dobu uz z garaze vycouvam, takze mi je ta kamera k nicemu. Citovat
rass76 Odesláno 24. červen 2020 Odesláno 24. červen 2020 Ano interní headunit bootuje dlouho, normálně začíná startovat už po otevření dveří ale stejně to trva ... Citovat
Bronnsky Odesláno 24. červen 2020 Odesláno 24. červen 2020 Tenhle poměrně dlouhý náběh se v mém případě vyskytuje pouze tehdy, když jsem nedočkavý a startuju dříve, než se proběhnou rafičky budíků tam a zpět a než pozhasínají všechny kontrolky. Pokud start neuspěchám, tak zpětná kamera funguje v podstatě okamžitě. Citovat
mata100 Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen Zdravím borci,rád bych poprosil o radu nefunkční zpětné kamery. Ráno ještě fungovala,po dojezdu do práce už nikoliv a tento stav už trvá týden. Jedná se o Jumpy plechovka,rok staré,2.0 atm.Na infotaimentu jen bliká ikonka cam - viz.přiložené video. Jediné,co jsem si dnes všimnul,že je kamerka zamlžená - viz. foto. Máte prosím někdo tip? Díky 1.mp4 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen ahoj, zkus ji opatrně fénem na vlasy vysušit, radši menší teplotou a delší čas..., někdy to pomůže, někdy nee pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
mata100 Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen jj,díky,takhle přesně jsem si to naplánoval na zítřek,než zvolím servis. Citovat
mata100 Odesláno 4. březen Odesláno 4. březen Tak hodinová meducína horkovzduškou na 60st. nepomohla.Každopádně díky ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
mata100 Odesláno 7. duben Odesláno 7. duben Tak už po měsíci kamera vyměněna na záruku.14 dní objednací lhůta,1den v servisu načtení diagnostiky,pak čekání na odsouhlasení výměny,následně 14 dní než kamera dorazila (asi šla přes Hormuz),pak týden objednačka a 1 den výměna. Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben Hormuz je daleko, ale třeba u mitsubishi trvá poslání 4 origo aludisků z Holandska 5 týdnů !!!, přitom cena jednoho kola cca 8 tisíc , pokud si vzpomínám, tak nejdříve to bylo Holandsko, pak Nizozemí , ale určitě byly ty dva státy v Evropě...,mno, nebyli schopni ten měsíc a něco rozumně zdůvodnit, aspoň jsem měl důvod poslat je někam a koupil disky tady za polovic mata100 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.