Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

15mm,ale ve předu ne?

a to máš jaké pružiny,pošli mi odkaz prosimtě na ně,a když to zatížíš kufr tak to nesedí?

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek a nepiš dva rychle za sebou, použij edit
Odesláno (upraveno)

Ale originály nejsou žádné 15mm,jen pro těžký výkon 14mm,a není to moc tvrdý když tam máš 15mm,to už se mi zdá být moc.Tak to potom nevypadá že by to byli pežotácký,nevíš aspoň značku těch pružin?

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Toto je sada pruzin z kombika rok 99. Podle barevnyho znaceni jsou to pruziny original peugeot. Zadni pruzina ma opravdu 15 mm viz foto. 

20200806_195909.jpg

20200806_195819.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak to je mazec už věřím,a kde seženu takové pružiny,nemohu je nikde sehnat,a to si měnil ty pružiny za nové nebo proč to máš sundaný z auta?

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Tech 13 mm je ze sedana. Jednou jsem je dal taky na kombika a lehl uplne stejne jak ten tvuj. Mam je vytazeny protoze jsem daval sportovni snizeny pruziny. Zitra v praci kouknu na objednaci cislo originalu. Podle nej se pak da dohledat nejaka nahrada.

Odesláno

Tohle bývá problém, když si někdo koupí, ať už omylem, nebo špatným objednáním ať už osobním nebo doporučením prodejce pružiny na benzín, a dá je na naftu, kde je motor větší a těžší, ale to se bavíme o předku. Já měl 406 celkem 2, a nikdy jsem to takhle dole neměl, i když sem tam naložil 300 kilo. Tady je evidentně vidět buď nekvalitní díl, a nebo špatný díl, tak jak psal Čakom, 13mm vs 15mm. 

Odesláno

Hele šaldo,já jsem ty pružiny objednával na breaka,nemůžu za to že prodejci to mívaj takhle pomíchaný.stejně originály už nikde neseženu pač už se nevyrábějí jen nějaké zrezlé staré,nebo druhovýrobu,proto jsem si přišel pro radu,jaký tam mám teda dát aby to tak nesedělo,jestli ty pro těžký výkon tlouštka je jen ale 14mm,nebo tam pasují i z jiného auta?

Odesláno

Já jsem neřekl že za to můžeš ty. Originální vážně nejsou sehnat, když se stavíš přímo do Peugeota? A druhovýroby bych se nebál, je to udělaný podle přání automobilky. Prostě vezmu vin, ať mě podle toho dají pružiny, a nebo jim dám typ auta, rok a motorizaci, ať mě podle toho dají díl. 

Odesláno
před 32 minutami, Šalda napsal:

... Prostě vezmu vin, ať mě podle toho dají pružiny, a nebo jim dám typ auta, rok a motorizaci, ať mě podle toho dají díl. 

:xvul Nebo je všechno dobře, jen VIN je ze sedanu. :D:myslim:D Koukni na autorozvody.cz Případně je tu někde i vlákno, kde by ti poradil nebo je tam kontakt. 

Odesláno

Kdyz vis, jak ma byt original silny, tak bych sel stejnou cestou...

Nevim, co mas za motorizaci, tak jsem dal 2.0 HDi RHZ, https://www.autorozvody.cz/cs/katalog/tecdoc/osobni/peugeot/406-break-8e-f/2-0-hdi-110/odpruzeni/88/1901/9982/100011~100113/?path=100011~100113

Stejný průměr by měl mít Monroe SP3401 nebo pak vyrazne drazsi  SACHS 996676... (je to tedy 14,8 vs 14,75 asi plus lakování )...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...