Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

dobry den nema nekdo zkusenost po oprave hlavi a vymene pistnich krouzku rozvodu atd zaclo po nastartovani okamzite bile obcas sedy kour z vyfuku nema nekdo zkusenost co sme udelali spatne dekuji Peugeot 308 1.6 vti 88kw 2008 rok

Upraveno uživatelem zdenek foltyn
Odesláno

Ahoj, myslíš, že ti někdo odpoví, když nejsi schopný napsat jaký tam máš motor?

Odesláno

Ten motor je pandořina skříňka...

Netrvalo dlouho a Pandóra splnila příkaz bohů a otevřela skříňku a všechny ty bědy, svízele a nemoci se rozletěly do světa. Pandóra víko skříňky rychle zavřela, ale to už v ní na samém dně zůstala jedině naděje.

Odesláno

Jen se chci zeptat, kdo vám to dělal, a jak moc to uměl. Co vím opři svých anabázích, tak tohle je motor, který neradi servisují jen tak někde v garáži (tedy když nepřekypují sebevědomím) a ostatně i v autorizovaných servisech mě řekli, že je lepší, dokud to jezdí se v tom nevrtat, byť by to pro ně byl kšeft.

Hází to nějakou chybu? Jak dělal ty rozvody? A proč to vlastně všechno dělal? Co bylo před tím? A jen tak pro zajímavost, kolik to stálo?

Odesláno

Tak dělal sem si to sám s bráchou opravdu jebarna nadevše rádi se vrtané v motorech atd takže něco za sebou máme předtím byl na třetím válci nízky tlak rozdíl byl 4 bary tet je rozdíl 1 bar a žral olej na 50 km při zátěži i litr klidném ježděním tak litr na 500 km hlavu sme nechali rovnat profesionálně a stala oprava 6000 Kč dal pak pístní kroužky vodní pumpa napínáky rozvody atd stalo 10 tisíc jinak tendle motor poprvé delanej a fakt pakárna v service mi totiž řekli 50 tisíc rozložení a složení plus díly takže pumpa rozvody oprava hlavi atd a to je trocha ranec

Odesláno

Ahoj, chystám se dělat na tomto motoru rozvody i s vačkovými koly. Chci se zeptat jestli to jde bez aretační sady? Rusáci mají na YouTube jak to dělají bez. 

• Radek Hurvajz changed the title to Kouří po nastartovaní, po opravě hlavy
Odesláno (upraveno)

Bez aretační sady ani náhodou se do toho nepouštět to je hlavní základ mi sme měli vyrobenou podomácku a dopadlo to blbe tam stačí fakt malá odchylka a je to v háji stojí 1500 Kč a to stojí za obětování a fakt příjemnou zábavu stim je to pěkná pakárna

Upraveno uživatelem Péťa
Odstraněna prázdná citace
Odesláno

Tak to bude špatně nastavenýma rozvodama. Mně to hlásí taky lambdy protože to nezapaluje kvůli vytahanýmu řetězu - synchronizace vaček. Už jsem objednal aretační sadu. 

Odesláno

Můžu ještě vědět jak poznám že mám správně natočeného vanos to je mám nějak rozebrat nebo prostě když zaaretuji kliku tak stim jde nějak pootocet nebo jak to poznám nebo mám udělat ten návod moc strucnej není teda

Odesláno

tak další poznatky ohlédne nastaveni rozvodu a nastaveni ozubeních kol tak vse je a bylo nastavené správně kola zajištěna i s me je měli rozebrané jestli funguji vše v pořádku   jen nalezeno na sacích  ložiskách lehká vybroušena drážka tak byla vyplněna tekutým kovem  tak uvidíme jestli se něco změní po vy tvrdnutí a znovu složeni  

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...