Fusion Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 Původně zaslal: Vvitty hodte sem na nej odkaz prosim http://www.volny.cz/jirimotl/ Citovat
Capy Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 txem si to prohlíd.A upřímě spočítejte si sami kolik ste do auta vrazily na dílech když budete počítat kažkou kravinu tak bude se taky divit.On to má ještě teda \"vytuněný\"ale to mu nikdo neocení a ta cena 3000 euro opravdu symbolická neni.Když pudete koupit nový auto tak jen co vyjedete z obchodu ztratíte tak 50000 kč na ceně po 2 letech ste na 2/3ceny novýho auta to nepočítám servisní prohlídky gumy oleje a takový serepetičky.Takže on když tam vrazí 60000 ročně z toho polovina nutnejch dílů druhá tuning tak to neni zas tak moc oproti provozu nového auta. Citovat
Fusion Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 Já co sem si to počítal tak sem do auta vrazil od 6.2002 250.000 takže zhruba stejně. Jenže já tam mám započítaný veškerý náklady včetně kupní ceny, leasingu, pojištění (havarijní+povinný), všechny opravy, všechen benzín a kapaliny, audio atd. Možná mám štěstí že sem zatím motor měnil jen jednou Citovat
Hadra Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 90k, no budiž, ale na druhou stranu je tam hodně věcí nových. Sice ten zadek je úplně nahovno, ale pro nějkakýho mlaďocha, co to za dva měsíce uhoní a potom někde mlaskne do stromu, červený věci se prodají a zbytek se dá na vrakáč.... Nevim. Já bych to auto asi neprodával. Ale ta jeho ségra má HUSTOKÁRU nebo ŠOUSTKÁRU nebo jak tomu říkáte...!!! Citovat
Bohouš Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 Hlavně je ten fiat jeho ségry focenej na Džbánu :D:D Citovat
vector Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Vvitty hodte sem na nej odkaz prosim http://www.volny.cz/jirimotl/ Hm díky, když si tam dá někdo konečně nový gumy a ještě 195/50, což většina z nás dělá kvůli nízké ceně a říká tomu tuning.. tak to sorry. Uhnil mu vejfuck, tak je tam novej... co dělá kravál. Pár červenejch ohavností na kapotě... auto bez zadních sedaček a s pár chujovinama viz rozpěra za tak litřík... 3000 eček ? Vždy? to má cenu tak 1000. Zase je mi špatně. Ale ty stránky nevypadaj zle, alespoň něco. Citovat
Crack Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 [quoteTak mě uniká co na tom autě je, že má cenu do toho vrážet ty love... Já chápu lidi co mají rádi svoje auto, já samozřejmě taky, ale tohle je podle mě příliš.... jedině že by se jednalo o renovaci Corevetty z roku 59. [upravil dne 23/3/06 Fusion] tomu se říká láska k autu.... Citovat
zoby Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 stránky pěkný. jen k těm investicím. já mám v autě nasypáno necelých 200 tis. je to včetně nákupky, oprav, úprav, pojištění, dálničních známek a nafty. Citovat
Gotrek Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Vypadá to, že už zažil rozumu... Na stránce už je cena 50 táců v Kč. Citovat
Fusion Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: Gotrek Vypadá to, že už zažil rozumu... Na stránce už je cena 50 táců v Kč. to je razantní sleva, proč asi? Citovat
J.pcd Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Uááááááááááááááááááááááááááááááááááá, tak tohle je fakt síla :D Docela originální tuňyng :roker Citovat
Neon Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Sice reaguju trošku později, ale musim taky vyjádřit svůj názor k tý zelený nádheře: \"TFUJ HNUS JEDEN ZELENEJ\" Tak to bylo asi vše, co jsem k tomu chtěl napsat... Citovat
charon Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 tak tomu se řiká tzv. \"cikán tunning\"..........nemam slov. Citovat
Lin Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Tak jdu se k tomu vyjádřit... za 1. mě udivuje jak ste sprostý si vzít fotky z jinýho klubu a kritizovat, za 2. auto sem koupila v tomhle stavu, ten člověk co ho dělal musel bejt vypatlanej, opilej magor, protože je to tak prasácky udělaný až to není možný a za 3. má to svojí výhodu v tom že si na tom autě udělám věci sama a budu spokojená co sem z toho udělala bez ohledu na to jestli to trvá měsíc nebo 2 roky, pořád je lepší si trochu máknout než si koupit dobrý auto seriový a pro ty co tomu moc nerozuměj jak na to tak už i hotový a nebo si za to zaplatěj aby jim tam dodělaly věcí, takovejch lidí znám hromadu... tuning není jenom o tom aby bylo všechno dokonalý a rychlý, chce to čas a i s plechovky může bejt luxus tak se zklidněte... to by bylo snad všechno Citovat
Trabi Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 Hm, no, je sice pravda, ze to auto je napadeny kovozroutem, ale sikovnej klempir si s tim poradi. A mimochodem - to auto bylo vice-mene za cenu dokladu, tak vo co go? A jinak - na te fotce vubec nejde o auto, ale o tu sympatickou holcinu uvnitr. Citovat
Sova Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 Jestli Kadett,tak jedině tato generace;) [upravil dne 24.5.06 Sova] Citovat
Sova Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: charon tak tomu se řiká tzv. \"cikán tunning\"..........nemam slov. :D:D:D:D Citovat
Sova Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: Trabi Hm, no, je sice pravda, ze to auto je napadeny kovozroutem, ale sikovnej klempir si s tim poradi. A mimochodem - to auto bylo vice-mene za cenu dokladu, tak vo co go? A jinak - na te fotce vubec nejde o auto, ale o tu sympatickou holcinu uvnitr. Takových sympatických holčin po svět běhá...:rokernavíc mnohdy nesedí v takových hrůzách,jednu dobu se říkalo auto dělá člověka...v takovém \"krasavci\"se i sebevětší kráska ztratí... Citovat
Sova Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: Sova Původně zaslal: Lin Tak jdu se k tomu vyjádřit... za 1. mě udivuje jak ste sprostý si vzít fotky z jinýho klubu a kritizovat, za 2. auto sem koupila v tomhle stavu, ten člověk co ho dělal musel bejt vypatlanej, opilej magor, protože je to tak prasácky udělaný až to není možný a za 3. má to svojí výhodu v tom že si na tom autě udělám věci sama a budu spokojená co sem z toho udělala bez ohledu na to jestli to trvá měsíc nebo 2 roky, pořád je lepší si trochu máknout než si koupit dobrý auto seriový a pro ty co tomu moc nerozuměj jak na to tak už i hotový a nebo si za to zaplatěj aby jim tam dodělaly věcí, takovejch lidí znám hromadu... tuning není jenom o tom aby bylo všechno dokonalý a rychlý, chce to čas a i s plechovky může bejt luxus tak se zklidněte... to by bylo snad všechno Tak se teda taky vyjádřím...1.Problém podle mě není to že je to prasácký udělaný,podle mě hlavní problém je ,že vubec nějaký prase\"tuní\"takový vrak a pak má ještě drzost to nabízet někde jinde k prodeji než na vrakovišti,to že si to koupila to už je věc jiná,každopádně pro mě nepochopitelná,ale samozřejmě tvoje!!!2.Nelíbí se mi proč tak opovrhuješ sériovými vozy!jakákoliv sportovní verze nějakého typu auta,jakékoliv automobilky je dovolím si tvrdit nesrovnatelně hezčí,opticky vyváženější,dobově ladící,než většina rádoby\"tuning car\"v ČR!Chceš mi říct že tvuj kadett je hezčí než seriové GSI??(pokud to teda je GSI)Jestli ano sorry ale máš hodně zvrhlý vkus!!Uznávám profesionální tuning(kterého je u nás pomálu),nejčastěji na západ od našich hranic,uznávám,ale neříkám že se mi líbí!!!Má představa o tuningu jsou pořádná kola a upravy motoru podvozku atd...žádné trapné lambo doors,hudba jak na apokalypse,spojlery typu Robert Bezouška doporučuje,atd...u mě bývá pravidlem že se jedu na český tuning sraz spíš zasmát tuzerům a pozorovat jak stale posunují práh amatérnosti nevkusu a drzosti...na tvém místě bych si koupil 105...taky hrůza ale alespon nebije do očí...muj názor je že normlální člověk z tebe bude mít prdel...na STK dvojnásob!!Jinak je v pohodě si koupit šrot a vrážet do něj prachy...nebylo by lepší koupit kadetta v dobrém stavu a pracovat na něm??Asi tě to nebude zajímat ale já bych si nikdy auto vytuněné někým jiným nekoupil...pro mě je tuning osobní věc...Myslím si že být tunerkou za každou cenu není to pravé ořechové:rolljinak přeju hodně štěstí v galejích(opravách)tvého Adama Opela:papa [upravil dne 24.5.06 Sova] [upravil dne 24.5.06 Sova] [upravil dne 24.5.06 Sova] [upravil dne 24.5.06 Sova] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.