FeriB Odesláno 12. květen 2020 Odesláno 12. květen 2020 Zdravím, moje první prohlídka částí motoru a jejich úplnost. - chybějící trubka sání vzduchu foto 1, poptával jsem v jednom eshopu a tento plastový díl prý jenom v originálu a za neuvěřitelných cca 1200 Kč. - co je to za díl ? př. jeho funkce (nikde jsem o něm nic nenašel) obr. 2, 3. plastová trubka od předního nárazníku, připojena někam pod baterii. Citovat
Ferry Odesláno 12. květen 2020 Odesláno 12. květen 2020 trubku sani poptavat na vrakaci, ne na eshopu. pripadne tam dat jako nouzovku napr. kovovou hadici, co se dava na kuchynske digestore. trubka pod baterkou by mela privadet studeny vzduch k baterce, aby se pri nabijeni tolik nezahrivala a nevyparovala se voda z elektrolytu Citovat
FeriB Odesláno 12. květen 2020 Autor Odesláno 12. květen 2020 Předpokládal jsem správně, že by to mělo chladit baterii, ale radši jsem ze zeptal Trubku zatím samozřejmě nahradím. Chtěl jsem nový díl, ale nečekal jsem za kus umělé hmoty takové peníze. Možná objednám nějakou silikonovou hadici a vyrobím vlastní přívod. Mohl by mi někdo prosím vyfotit, kde je to vlastně uchycené a kde v motorovém prostoru se nachází začátek sání. Předem děkuji Citovat
sphinx Odesláno 12. květen 2020 Odesláno 12. květen 2020 Sanie zacina na vodicovej strane pri svetle. Citovat
FeriB Odesláno 12. květen 2020 Autor Odesláno 12. květen 2020 (upraveno) před 14 hodinami, sphinx napsal: Sanie zacina na vodicovej strane pri svetle. Ďakujem za foto. Asi si vyrobím sám. Je doporučený rozmer, veľkosť sania? Alebo to nie je až tak podstatné. Prípadne určená vzdialenosť . Podľa mňa nie, ale nechám si poradiť. Kde je uchytený začiatok trubky? Upraveno 13. květen 2020 uživatelem Béďa Necituj příspěvky včetně obrázků. Díky, Béďa Citovat
P607Olda Odesláno 13. květen 2020 Odesláno 13. květen 2020 Trubka je tam kvůli tomu, aby sálo čistý vzduch u světla, a ne zvířený prach pod autem. Tzn. pokud bys ještě chvíli jezdil bez ní, svět se nezboří. Jinak doporučuju poptat na vrakáči. Je fakt, že 1,4 HDi je zřídkavá. Hlavně, ať má nahrazená trubka dostatečný průměr, abys neškrtil sání. Citovat
sphinx Odesláno 13. květen 2020 Odesláno 13. květen 2020 7 hours ago, FeriB said: Ďakujem za foto. Asi si vyrobím sám. Je doporučený rozmer, veľkosť sania? Alebo to nie je až tak podstatné. Prípadne určená vzdialenosť . Podľa mňa nie, ale nechám si poradiť. Kde je uchytený začiatok trubky? Priemer toho koncoveho dielu je presne rovnaky ako tej rury, na ktoru sa to pripaja. Myslim tu co tam mas. Uchytene je to tym plochym plastom o chladic. Zrejme to funguje aj ako tepleny stit, aby sa vzduch zbytocne nezohrieval od chladica. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.