myryn Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Původně zaslal: oddie A jak se mě někdo furt ptá, co mám za auto, tak co mám aktuálně zásadně nezveřejňuju, ale kdysi jsem jezdil např. v tomhle: Dobrý kola - to jsou "Author" ?? Citovat
oddie Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 První kolo - to šedivé - je nevímco, hodně staré, koupené na inzerát - byly na tom nálepky Colnago, což k MTB nesedí. Vybavení jsem upravil na staré Alivio/STX. Druhé kolo je moje, to ještě někde vyhrabu starší fotku - RockMachine rám, zbytek zbastl co dům dal - řazení STX RC, brzdy Tektro, náby Alivio nebo STX...prostě co se našlo. Zbylá dvě kola jsou trekkingy od LeaderFox, Alivio/STX. Citovat
oddie Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Tahle fotka je z r.2004, od té doby to kolo dostalo jinou vidlici, jiný představec (přeci jen člověk stárne a záda bolej ), a nášlapné pedály, zbytek myslím zůstal... Citovat
Fakir Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: Fakir Tak ND filtr a delší expozici, ne? Zkoušel jsi to ? Já jo je to oničem, dešlí expozici neudržíš v ruce (tohle bylo foceno z ruky) s UV filtrem ale ten tomu moc nepomůže a obávám se že skoro žádný filtr No UV filtr nepomůže, to chce tak ND 4x. Ale to už by z ruky udržet fakt nešlo, to by chtělo stativ. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 No trošku jsme s Marlinem a Kobrou nabourali jiné vlákno debatou o černobíle fotografii, tak trošku ukázka co se dá dělat z barevného fota, aspoň to chytne jinej nádech 1. Citovat
Fakir Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Pokud je řeč o černobílé fotografii, tak tato byla focena na monochromatický film: [upravil dne 3/1/08 Fakir] Citovat
Fakir Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 a tato vznikla konverzí z barevného filmu: Citovat
Opl405 Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Tou ja pridam taky jednu amaterskou foto naseho hlidaca Citovat
KoNG Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Původně zaslal: oddie Pohled v bouřce na Lago di Garda - příště do hor jen v triku nelezu Joo lago to je nádherná vzpomínka hezky jsem si to tam Pažoutem pocestoval Citovat
KoNG Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: Fakir Tak ND filtr a delší expozici, ne? Zkoušel jsi to ? Já jo je to oničem, dešlí expozici neudržíš v ruce (tohle bylo foceno z ruky) s UV filtrem ale ten tomu moc nepomůže a obávám se že skoro žádný filtr No UV filtr nepomůže, to chce tak ND 4x. Ale to už by z ruky udržet fakt nešlo, to by chtělo stativ. už vidím jak uprostřed davu vybaluji stativ ty by mě tam umačkali Citovat
KoNG Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Jedna vzpomínka na jeden karneválek Jinak takováto sranda stojí 600Euro Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.