oddie Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Se záchvěvem v srdci přistupuji blíže k monumetální řece Colorado Citovat
oddie Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Budoucnost energetiky - vykácíme Šumavu a nasázíme tam tohle. Když slyším "ekology" matlat o alternativních zdrojích, otevírá se mi kludla v kapse, na té fotce je vidět jestli setina rozlohy té hrůzy, co u Palm Springs stojí... pohled naživo je mnohem horší. Citovat
oddie Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Dvě na závěr - Death Valley - ani takhle nevypadá nijak zlověstně, což? Citovat
myryn Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 V okolí Olc zatím díky bohu nic takovýho zatím nestojí - jde o to jak dlouho. Prej ale ty vrtule vydávaj "pěknej svist - hluk" je to pravda ?? Citovat
p406b Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 me ty vetrny el. nevadi , ja jsem pro vyuzivat prirodu. Je to lepsi nez zabrat prehradou pul okresu,tohle jde sundat a vratit krajinu do puvodniho stavu. oddie - hezky foto, co nejakej popis vyletu, mels pujceny auto,ceny atd.? Citovat
oddie Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 No on to nebyl tak úplně vejlet, ale služebka, takže ceny nevím, možná tak cenu hambáče od mekáče bych věděl, ale jinak moc ne Jinak ty vrtule dávaj přírodě pěkně na pr*el, jak při stavbě, tak při provozu, a při provozu nejen tím hlukem, taky třeba ovlivňují proudění těch větrů, a to taky dokáže nadělat divy v přírodě za tím... V tý americký poušti, kde nic není, je to asi celkem fuk, ale u nás... Citovat
Dundee Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: myryn Původně zaslal: Dundee Nebo třeba takhle... Obě dvě fotky máš proti slunku - to byl záměr ? Nicméně ty "paprsky" vypadají zajimavě. Bylo to tak focený záměrně Ještě někde doma vyhrabu jednu fotku dělanou klasickym foťákem (Minolta AF50) a zkusim jí blejsknout, jestli se mi to povede. Ta je dělaná opačnym způsobem a je fakt dost dobrá Citovat
sucram® Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Dívám se, že tu máte pěkné fotky tak taky něčím přispěji dávám fotky i ze starších fotoaparátu. Momentálně fotím KM Z3 a Minoltou A1. Omlouvám se za takové množství Sony DCS-P31 (23.6.2005) Cesta z Chopoku (Tatry) Olympus C460 (8.1.2006) Třinec a okolí (pohled z Bystřice-Paseky Loučka) Hrádek ve Slezsku, Bystřice nad Olší Značky u restaurace Koliba (Bystřice nad Olší-Paseky) K750i Minolta Z3 Fotky z turistického kurzu ŽIAR 05 Jánošíkovy diery - vodopád bota měsíc v Žiaru Krakow [upravil dne 2.1.2008 sucram®] Citovat
myryn Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: sucram® Dívám se, že tu máte pěkné fotky tak taky něčím přispěji dávám fotky i ze starších fotoaparátu. Momentálně fotím KM Z3 a Minoltou A1. Omlouvám se za takové množství Sony DCS-P31 (23.6.2005) Cesta z Chopoku (Tatry) Olympus C460 (8.1.2006) Třinec a okolí (pohled z Bystřice-Paseky Loučka) Hrádek ve Slezsku, Bystřice nad Olší Značky u restaurace Koliba (Bystřice nad Olší-Paseky) K750i Minolta Z3 Fotky z turistického kurzu ŽIAR 05 Jánošíkovy diery - vodopád bota měsíc v Žiaru Krakow [upravil dne 2.1.2008 sucram®] Dobrý - jsi amatér nebo "profi" ??? Citovat
sucram® Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 amatér, který teď nemá čas na focení - studium Citovat
myryn Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Dobrá předposlední fotka - paprsky světla. Citovat
myryn Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Eh soráč, záměrně jsem to "postrčil" dopředu - mám zato. že prohlídka celkem dobrých foto je lepší než se hádat o příplatky v nemocnici................nebo jóóó ??? /stejnak to houbelec můžete ovlivnit/ Citovat
Dundee Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: myryn Eh soráč, záměrně jsem to "postrčil" dopředu - mám zato. že prohlídka celkem dobrých foto je lepší než se hádat o příplatky v nemocnici................nebo jóóó ??? /stejnak to houbelec můžete ovlivnit/ :potlesk Jsem stejného názoru;) Citovat
KoNG Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Jedna vzpomínková Jinak tohle se dá fotit opravdu z obezřetností jelikož to dělá krásný trvalý flíčky na snímači Citovat
AKCZ Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: sucram® Dívám se, že tu máte pěkné fotky tak taky něčím přispěji dávám fotky i ze starších fotoaparátu. Momentálně fotím KM Z3 a Minoltou A1. Omlouvám se za takové množství [upravil dne 2.1.2008 sucram®] Inspirovala me k doplneni ta nocni fotka mesice jednou fotkou z Alp (coz teda nikdo poznat nemuze ze jde o "Alpsky" mesic ) Citovat
Fakir Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: KoNG Jedna vzpomínková Jinak tohle se dá fotit opravdu z obezřetností jelikož to dělá krásný trvalý flíčky na snímači Tak ND filtr a delší expozici, ne? Citovat
Marlin Odesláno 2. leden 2008 Autor Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: AKCZ Původně zaslal: sucram® Dívám se, že tu máte pěkné fotky tak taky něčím přispěji dávám fotky i ze starších fotoaparátu. Momentálně fotím KM Z3 a Minoltou A1. Omlouvám se za takové množství [upravil dne 2.1.2008 sucram®] Inspirovala me k doplneni ta nocni fotka mesice jednou fotkou z Alp (coz teda nikdo poznat nemuze ze jde o "Alpsky" mesic ) tak ta je naozaj pekna Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.