Radek Hurvajz Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Tu 3. fotku trošku srovnej, vypadá to divně, jako by to bylo z kopce, jinak je perfektní! ted jaks mě upozornil, jsem si toho teprv všiml. neměl jsem blbec stativ, takže jsem měl foťák položený na vlnolamu z kamenů Hele co to maš na tom Soňáku za objektiv, nebo filtr, je tam docela dost vinětace?? Citovat
Kubát Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Tu 3. fotku trošku srovnej, vypadá to divně, jako by to bylo z kopce, jinak je perfektní! ted jaks mě upozornil, jsem si toho teprv všiml. neměl jsem blbec stativ, takže jsem měl foťák položený na vlnolamu z kamenů Hele co to maš na tom Soňáku za objektiv, nebo filtr, je tam docela dost vinětace?? ta je tam přidaná, všechny fotky jsou upravované, protože origo objetiv je hodně, hodně slabý Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Proč přidavaš vinětaci k fotce, spiš ji tim degraduješ myslim, leda by byla tak výrazná že by byl jasný umysl Citovat
Goldinka Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 A ještě jedna, tentokrát ze sobotního \"výletu\" po Praze Citovat
Kubát Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Proč přidavaš vinětaci k fotce, spiš ji tim degraduješ myslim, leda by byla tak výrazná že by byl jasný umysl mně příjde, že to fotce přidává na dramatičnosti, když se to ke krajím jakoby smráká. s tím soňákem s kitovým objeivem nejdou dělat žádné zázraky. taky na to možná memám ani ruky:myslim Citovat
GRiMx Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 ta je tam přidaná, všechny fotky jsou upravované, protože origo objetiv je hodně, hodně slabý Počkej, vinětaci jsi tam snad nepřidával? Dochází k tomu většinou při použití špatných filtrů na širokoúhlých objektivech...v rozích jsou pak tmavší místa, někdy dokonce i úplně černé a kazí to fotku... Citovat
Kubát Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 ta je tam přidaná, všechny fotky jsou upravované, protože origo objetiv je hodně, hodně slabý Počkej, vinětaci jsi tam snad nepřidával? Dochází k tomu většinou při použití špatných filtrů na širokoúhlých objektivech...v rozích jsou pak tmavší místa, někdy dokonce i úplně černé a kazí to fotku... je ně těch prvních čtyřech fotkách a je tam dodělávaná. tyto fotky jsou focené bez fitru s kit. objektivem 17-55 tuším Citovat
GRiMx Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 mně příjde, že to fotce přidává na dramatičnosti, když se to ke krajím jakoby smráká. s tím soňákem s kitovým objeivem nejdou dělat žádné zázraky. taky na to možná memám ani ruky:myslim Jinak objektivem to není, Mám taky sony a základní objektiv jsem taky asi 2 měsíce používal a sám o sobě tohle neudělá...Ale je to vážně záklaďák co jsem po 2 měsících nahradil Tamronem 17-50/2,8 Perfektní sklo za rozumné peníze (cca 7500,-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 To bych radši použil přechodový filtr, ať už digitalní nebo skleněnej Citovat
Kubát Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 To bych radši použil přechodový filtr, ať už digitalní nebo skleněnej hmm, to vypadá taky dobře jinak nějaký lepší objektiv pro mě asi nemá smysl. u mě je to limitováno hlavně těma rukama a potom to musím dohánět následnou úpravou:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Chce to hlavně OKO, ruce jsou druhý, a objektiv je dobrej myslim [upravil dne 6/2/12 23:12 od Radek Hurvajz] Citovat
Marcel00 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 tak pridam aj ja jednu... fotene v rakusku PUCHBERG - Salamander Citovat
AKCZ Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Zlate kdyz tu byly filmky a nejaky digitalni upravy neexistovaly.. clovek musel vic premyslet nez neco vyfotil.. ted se v tom uz pomalu ztraci Na druhou stranu to je logickej vyvoj digitalni fotografie s prehrslem moznosti.. ze zaklad je mit oko to asi i zustane.. ale ted je to hodne o post upravach a zacinaj z toho bejt casto vic omalovanky nez cista fotografie a kazdej je pak hned umelec Chtel mit vinetaci .. ma ji tam.. proste to tak cejtil Citovat
Maverick Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 tak pridam aj ja jednu... fotene v rakusku PUCHBERG - Salamander A já furt přemejšlel, jak to vypadá, když se řekne \"vyliž si pr*el\" Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 tak pridam aj ja jednu... fotene v rakusku PUCHBERG - Salamander A já furt přemejšlel, jak to vypadá, když se řekne \"vyliž si pr*el\" ...... ..... ty krávo Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Super, se divim že se nerozmočí Jen nevim, u tvých fotek mam dojem přeostření, doostřuješ nějak, ať už softem ve fotáku nebo v PC, i když bych hadal že to fotiš do RAWu teda Jinak ty detaily jsou naprosto úžasný, čim fotíš? Jo, už jsem to našel na stránkách, koukám že mame čest s profikem;) Bodejť by tam nebyli super detaily, s tímhle železem [upravil dne 7/2/12 20:46 od Radek Hurvajz] Citovat
ace11 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 ty detaily jsou takové,možná je to LCDckem co já vím,mam monitor eizo a príjde mi to normál,ale mozna jsem to pri zmensovani moc doostril nevim jj fotim kazdopadne do rawu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.