Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tu 3. fotku trošku srovnej, vypadá to divně, jako by to bylo z kopce, jinak je perfektní! :super

ted jaks mě upozornil, jsem si toho teprv všiml. neměl jsem blbec stativ, takže jsem měl foťák položený na vlnolamu z kamenů

Hele co to maš na tom Soňáku za objektiv, nebo filtr, je tam docela dost vinětace??
Odesláno
Tu 3. fotku trošku srovnej, vypadá to divně, jako by to bylo z kopce, jinak je perfektní! :super

ted jaks mě upozornil, jsem si toho teprv všiml. neměl jsem blbec stativ, takže jsem měl foťák položený na vlnolamu z kamenů

Hele co to maš na tom Soňáku za objektiv, nebo filtr, je tam docela dost vinětace??

ta je tam přidaná, všechny fotky jsou upravované, protože origo objetiv je hodně, hodně slabý

Odesláno
Proč přidavaš vinětaci k fotce, spiš ji tim degraduješ myslim, leda by byla tak výrazná že by byl jasný umysl

mně příjde, že to fotce přidává na dramatičnosti, když se to ke krajím jakoby smráká. s tím soňákem s kitovým objeivem nejdou dělat žádné zázraky. taky na to možná memám ani ruky:myslim

Odesláno

ta je tam přidaná, všechny fotky jsou upravované, protože origo objetiv je hodně, hodně slabý

Počkej, vinětaci jsi tam snad nepřidával? Dochází k tomu většinou při použití špatných filtrů na širokoúhlých objektivech...v rozích jsou pak tmavší místa, někdy dokonce i úplně černé a kazí to fotku...

Odesláno

Počkej, vinětaci jsi tam snad nepřidával? Dochází k tomu většinou při použití špatných filtrů na širokoúhlých objektivech...v rozích jsou pak tmavší místa, někdy dokonce i úplně černé a kazí to fotku...

je ně těch prvních čtyřech fotkách a je tam dodělávaná. tyto fotky jsou focené bez fitru s kit. objektivem 17-55 tuším

Odesláno

mně příjde, že to fotce přidává na dramatičnosti, když se to ke krajím jakoby smráká. s tím soňákem s kitovým objeivem nejdou dělat žádné zázraky. taky na to možná memám ani ruky:myslim

Jinak objektivem to není, Mám taky sony a základní objektiv jsem taky asi 2 měsíce používal a sám o sobě tohle neudělá...Ale je to vážně záklaďák co jsem po 2 měsících nahradil Tamronem 17-50/2,8 Perfektní sklo za rozumné peníze (cca 7500,-)

Odesláno
To bych radši použil přechodový filtr, ať už digitalní nebo skleněnej

hmm, to vypadá taky dobře

jinak nějaký lepší objektiv pro mě asi nemá smysl. u mě je to limitováno hlavně těma rukama a potom to musím dohánět následnou úpravou:D

Odesláno

Zlate kdyz tu byly filmky a nejaky digitalni upravy neexistovaly.. clovek musel vic premyslet nez neco vyfotil.. ted se v tom uz pomalu ztraci :) Na druhou stranu to je logickej vyvoj digitalni fotografie s prehrslem moznosti.. ze zaklad je mit oko to asi i zustane.. ale ted je to hodne o post upravach a zacinaj z toho bejt casto vic omalovanky nez cista fotografie a kazdej je pak hned umelec :D Chtel mit vinetaci .. ma ji tam.. proste to tak cejtil ;)

Odesláno

Super, se divim že se nerozmočí:D Jen nevim, u tvých fotek mam dojem přeostření, doostřuješ nějak, ať už softem ve fotáku nebo v PC, i když bych hadal že to fotiš do RAWu teda

Jinak ty detaily jsou naprosto úžasný, čim fotíš?

Jo, už jsem to našel na stránkách, koukám že mame čest s profikem;)

Bodejť by tam nebyli super detaily, s tímhle železem

[upravil dne 7/2/12 20:46 od Radek Hurvajz]

Odesláno

ty detaily jsou takové,možná je to LCDckem co já vím,mam monitor eizo a príjde mi to normál,ale mozna jsem to pri zmensovani moc doostril nevim :)

jj fotim kazdopadne do rawu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...