Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lexia3 PP2000 Diagbox V7.83 - zabouchlé klíče - otevření 5 dveří přes diagnostiku


Buchar007

Recommended Posts

Dobrý den, přeju všem.

Prosím Vás lze přes čínskou autodiagnostiku Lexia3 PP2000 Diagbox V7.83 Firmware 921815C otevřít zadní páte dveře Peugeot 207 (ještě ji nemám, ale objednal bych ji). Rodiče tam mají zabouchlý klíč v kufru. Auto umím otevřít i zamčít bez klíče, ale s tím to si nevím rady - jak otevřít kufr. Jaký je postup krok za krokem v diagnostickém sw, případně odkaz na video. Případně je nějaký postup jak to udělat jinak prosím? Má význam objednat tuto čínskou diagnostiku a nebo je lepší objednat jinou. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vím že na zámku na dveřích  bývá " odjišťovací " otvor kam když vrazíš vhodný nástroj a zapáčíš s ním v tom otvoru tak zámek odskočí. Ale že by 207 byla až tak chytrá že by se dala odemknout  diagnostickým přístrojem to nevím. Resp. asi by mohlo jít pokud by auto mělo centrální zamykání tak celé odemknout a zamknout přes diagnostiku asi půjde ale vybrat jen jedny dveře to asi ne. Ale pokud to má centrál tak se by se auto mělo odemykat celé na povel ŘJ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě mě napadlo, pokud bych odpojil + na baterce a připojil bych ho třeba za pár minut, tak nedojde k otevření kufru a nebo ten sám postup a poté okamžitě zmačknout to tlačítko A s ikonou zámku ... nepomohlo by to? Já u toho auta teď nejsem a nechce se mi jet tam a zpátky 50km..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jenže když nebudeš mít zapnuté zapalování, tak test akčních členů ti s největší pravděpodobností neprojde ;) takže smolík... 

Nejjednoduší řešení je dojít do Peugeotu a nechat si vyříznout klíček ;) vyjde tě na litr a bude to za 14 dní.. a máš jistotu, že se tam dostaneš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...