Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No to bude zabava.
Musu pozriet niekade popod volant ci panel, mne sa to na 605 podarilo poza pedale, bol tam nejaky prechod.
Pripadne okolo stieracov a spodkom.
Neda sa to robit na ulici, lebo ak to bude treba viac rozoberat, za hodinku to nebude.

Odesláno

Po podvozku určitě ne. Leda bys to dal do chráničky a protáhl nosníkem, ale musel bys někde najít vstup do toho nosníku (hlavně to něj nevrtat). Jinak osobně mám kabely od webasta protáhnutý podběhem u řidiče, jen si dej pozor abys to neudělal jako mně ti experti a udělej tam jakoby očko, aby voda netekla napřímo po kabelu a na díru (nevím jak to popsat, ale povedeš kabel třeba 3cm pod tu díru, pak ho zohneš nahoru a protáhneš dírou s průchodkou).  Jde o to, aby voda stekla dolů a ne rovnou na průchodku. Mně takto chcalo do kabiny.

Odesláno

káble od webasta som ťahal cez už predpripravený otvor ktorý je umiestnený niekde nad pedálmi. Už je to nejaký rok a nepamätám si to presne ,ale mám pocit že je treba zložiť dole plastový podblatník a mala by tam byť záslepka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...