Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem klubákům z Prahy,

našel by se po čase někdo kdy by vyzvedl v Praze 22 – Uhříněves složený altán a zaslal mi ho případně poštou.

Děkuji předem klubákům za ochotu více SZ 👍🦵

Guest Scratch
Odesláno

sice polovolvo ale neznam autak, ktery by mel vetsi dvere :D no a tak maly taky zase neni :D 

20190317_164221.jpg

20190320_093034.jpg

Návštěvník
Odesláno

Pokud to bude dobře zabalený, mohu pro to poslat Toptrans.
Vyzvednou a dovezou ti to kam řekneš.
Když mi dáš adresy, cca rozměry a váhu toho altánku, tak ti řeknu přesnou cenu dopravy. Do 24 hodin to máš doma.

Odesláno

Díky kirkizy za nabídku, rozměry v origo plátěné tašce asi odhadem 20x20x150cm bohužel to nemá čím zabalit 🙄 a nerad bych aby se poničil,tak budu muset asi tvou nabídku odmítnout a nebo bych se skusil se Scratchem domluvit,jestli by ho nevyzvedl a případně zabalil a následně třeba ten Toptrans vyzvedl u něho? Pokud by to šlo takhle zkombinovat.

ČI?? 🙃

Návštěvník
Odesláno

Jak chceš, vyzvednout to můžou třeba i u Scratch-e. Cena Praha - Ostrava 250,- + DPH.  Dal jsem tam deset kilo odhadem. Pět kilo by bylo 190,- + DPH.

Odesláno (upraveno)
před 21 minutami, Medvěd napsal:

To já samozřejmě taky 

On myslel dveře jako boční dveře protože má třídvířko, ne třetí nebo pátý dveře. Ty třetí má fakt malý.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
V 5. 4. 2020 at 20:08, chuck11 napsal:

Ahoj všem klubákům z Prahy,

našel by se po čase někdo kdy by vyzvedl v Praze 22 – Uhříněves složený altán a zaslal mi ho případně poštou.

Děkuji předem klubákům za ochotu více SZ 👍🦵

Co to je za altán? 

Guest Scratch
Odesláno

rec byla samozrejme o bocnich dverich, kdyz je to coupe. A fotky byy pro predstavu ze se tam v klidu vleze deska 60x 170 cm. Az lidi v hornabchu na parkovisti cumeli jak to v tom aute mizi :D

Chuck: ok, uděláme to tak. Vyzvednu to v uhrinevsi, zabalim a toptrans to vyzvedne. to je asi nejelegantnejsi reseni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...