Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau, mam 306 Break kombi 1999 a mam problem s display na hodiny/teplotu. Normalne je cely tmavy jako kdyz to nefunguje ale kdyz se na to podivam sblizka tak to ukazuje spravny cas a teplotu. Da se to nejak sestelovat aby to bylo normalne videt? Diky.

Odesláno

Koukni na podsvětlovací žárovky, jestli není po nich (to je asi nejpravděpodobnější závada). Stačí odloupnout krycí plast (ten spodní díl středového panelu) a odšroubovat samotné hodiny (dva šrouby).

Odesláno

Přesně tak jak píše jiri.wolf nejspíš budou v háji žárovičky. Ty hodiny s teploměrem v podstatě běží pořád akorát se po vypnutí zapalování vypne podsvětlení takže to vypadá že jsou vypnuté.

Odesláno

taky mi odesly obe najednou :myslim potvory, kupoval sem 5 ks a ona mi jich dala 20 :mrk tak sem udelal dobry skutek a tech 15 ji druhy den vratil. Co snima,stejne bych je nekam zalozil........:aut

• O 5 let později...
Odesláno

Čaute.Je to už staré vlákno a novšie som nenašiel.K veci. Neviete mi poradiť akú watáž majú tie malé žiarovičky v hodinách na podsvietenie a taktiež na ovládačoch kurenia? Nechcem aby mi v predajni dali niečo iné.Díky za radu.

Odesláno
Čaute.Je to už staré vlákno a novšie som nenašiel.K veci. Neviete mi poradiť akú watáž majú tie malé žiarovičky v hodinách na podsvietenie a taktiež na ovládačoch kurenia? Nechcem aby mi v predajni dali niečo iné.Díky za radu.
Zle si hľadal :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...