jedai Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 kapacity aky je rozdiel medzi sportovym vzduchovim filtrom a obycajnym? odrazi sa to na spravani automobilu napr. 309 ci nikoliv Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 Sportovní filtr by při filtraci neměl klást takovej odpor nasávanýmu vzduchu, než obyčejnej, takže se motor lepši \"plní\" vzduchem. Víc vzduchu-víc paliva-větší výkon. Musí se ale o ten filtr starat a prát ho a napouštět speciálním olejem, kterej se prodává s tím filtrem. Nárůst výkonu by měl být kolem 5%. Citovat
durino81 Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 Suhlasim s Autoskolicom Dodom. Ja sportovy filter (vlozku do orig. sania) mam v P309 1,4i. Narastie krutiaci moment v nizsich otackach motora, cize motor je \"silnejsi\" v nizsich otackach a nemusis ho az tak tocit (ak nechces ). Tam, kde som do kopca daval 4, teraz vyjdem na 5ku (ale som sam v aute). Ale nie je to nejaky extremne velky narast vykonu. Maximalny vykon motora som s tym este neskusal. Rozdiel oproti klasickemu papierovemu filtru vsak poznas. Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 já bych si tím nebyl tak jistý,proč by měl být u sportovního filtru menší odpor vzduchu a i kdyby byl tak mi přece bohatost směsi řídí řídící jednotka a kdyby mi tam šlo moc vzduchu tak by ta směs byla chudá Citovat
durino81 Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 Původně zaslal: Jan 406 1.8i já bych si tím nebyl tak jistý,proč by měl být u sportovního filtru menší odpor vzduchu a i kdyby byl tak mi přece bohatost směsi řídí řídící jednotka a kdyby mi tam šlo moc vzduchu tak by ta směs byla chudá Priepustnost sportoveho filtra (bavlna) je o cca 40% vyssia oproti papieru. Podla vyrobcu-netestoval som to na stole. RJ sice riadi bohatost zmesi, ale z principu - cim viac vzduchu motor ma, tym lepsie palivo hori a vyuzije sa viac energie z neho. Preto sa zvysi ten krutiaci moment v nizsich otackach pri bavlnenom filtri. Napr. take turbo robi asi co? Tlaci viac vzduchu do motora a preco asi?... Ja viem, ako sa to sprava, lebo to mam na aute. A nestazujem si. Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 já bych tady nerad s někým polemizoval,protože to bez správného testování nevyřešíme,byl to můj názor,já si myslím,že je to něco podobného jak ty skvělé přípravky do oleje,které snižují tření a zvýšují výkon a když se to pak skutečně změří tak je skutečnost jiná,já si osobně myslím,že pokud je filtr čistý a měněn tak jak doporučuje výrobce motorů tak bych tam rozdíl neviděl,jde spíš o efekt,nemyslím si,že by výrobci motorů nepoužívali jiné filtry,kdyby jim narostl výkon Citovat
durino81 Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 Jasne, v pohode, ja sa hadat nebudem. Ale urcity vplyv to naozaj ma, co mozem potvrdit z vlastnej skusenosti. Zatial sa mi nechce testovat na aute novy papierovy filter, aby som to dokazal uplne na 100% objektivne zhodnotit, iste vsak je, ze ked som vymenil nie az tak stary papierovy filter za bavlneny, poznat to bolo, aj ked nie zas az tak vyrazne. Je vsak citit narast krutiaceho momentu od nizsich otacok. A o to tu ide - vacsi krutiaci moment=nemusim tak slapat na plyn => v konecnom dosledku pri zachovani rovnakeho stylu jazdy je mensia spotreba. Avsak, ked uz clovek ma ten sportovy filter, nekupuje si ho preto, aby s tym jazdil s lahkou nohou. Ja osobne mam vlozku do orig. sania na aute (Kingdragon), takze co sa tyka zvukovych efektov, ziadne nemam. Taktiez som nemusel riesit nasavanie studeneho vzduchu, co je pri tychto filtroch nutne. Kazdy ma to, co chce a napr. ja tie peniaze za ten filter nelutujem, lebo mam auto zivsie oproti serii. Aspon myslim.:D:D Citovat
Fana Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 Není filtr jako filtr. Vyměň si ho a uvidíš. Zase až tak drahy to není a můžeš si to porovnat , pozkoušet a pak napsat tvůj názor . Já osobně to mám a chová se to oproti serii kapenku jinak. Je to živější a hlavně pružnější Citovat
Guest f3rdaaa Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Původně zaslal: Jan 406 1.8i já bych tady nerad s někým polemizoval,protože to bez správného testování nevyřešíme,byl to můj názor,já si myslím,že je to něco podobného jak ty skvělé přípravky do oleje,které snižují tření a zvýšují výkon a když se to pak skutečně změří tak je skutečnost jiná,já si osobně myslím,že pokud je filtr čistý a měněn tak jak doporučuje výrobce motorů tak bych tam rozdíl neviděl,jde spíš o efekt,nemyslím si,že by výrobci motorů nepoužívali jiné filtry,kdyby jim narostl výkon Tyjo, pochop, ze sportovni filtr ma vetsi propustnost, prectav si to, jako bys olej filtroval prez silonky, nebo prez sito na pisek.... Prez sito na pisek ti to urcite potece rychleji.... Akorat nechapu, jak je to se zachytavanim bordela (prachu), jestli treba ten sportovni filtrnezachyti min nez klasicky (to by vysvetlovalo, proc se seriove nepouziva...) Citovat
durino81 Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Filtruje to podla mna dobre, po pouzivani je na tom prach rovnako, ako na papierovom filtri (prach som mal vsak v mieste nasavania vzduchu, nie v celom priestore filtra, papier sa zanasa myslim rovnomernejsie). Myslim, ze vyrobcovia to nepouzivaju skor preto, ze o tu bavlnu sa treba starat udrzbou, kdezto papier je lacnejsi a meni sa cely = jednoduchsia udrzba. Hovorim o vlozke do orig. sania, v pripade kuzela by bol este problem s teplym vzduchom + vela vzduchu mozno viac opotrebovava vahu vzduchu... Neviem. Citovat
Ferry Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Původně zaslal: durino81 Filtruje to podla mna dobre, po pouzivani je na tom prach rovnako, ako na papierovom filtri (prach som mal vsak v mieste nasavania vzduchu, nie v celom priestore filtra, papier sa zanasa myslim rovnomernejsie). Myslim, ze vyrobcovia to nepouzivaju skor preto, ze o tu bavlnu sa treba starat udrzbou, kdezto papier je lacnejsi a meni sa cely = jednoduchsia udrzba. Hovorim o vlozke do orig. sania, v pripade kuzela by bol este problem s teplym vzduchom + vela vzduchu mozno viac opotrebovava vahu vzduchu... Neviem. hehe, problem s teplym vzduchem uz tu rozebiral Oddie, provedl mereni za jizdy digitalnim teplomerem primo strcenym v sani s primym a originalnim filtrem a rozdil teplot byl v ramci statisticke chyby, cili zadny Ze by moc vzduchu opotrebovavalo vahu vzduchu ? sakra to abych radsi nejezdil a sani ucpal novinovym papirem, navic vetsina peugeotackejch motor ani zadnou vahu vzduchu nema a ma jen podtlakove cidlo, tzv. MAP senzor Citovat
Fx Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: durino81 Filtruje to podla mna dobre, po pouzivani je na tom prach rovnako, ako na papierovom filtri (prach som mal vsak v mieste nasavania vzduchu, nie v celom priestore filtra, papier sa zanasa myslim rovnomernejsie). Myslim, ze vyrobcovia to nepouzivaju skor preto, ze o tu bavlnu sa treba starat udrzbou, kdezto papier je lacnejsi a meni sa cely = jednoduchsia udrzba. Hovorim o vlozke do orig. sania, v pripade kuzela by bol este problem s teplym vzduchom + vela vzduchu mozno viac opotrebovava vahu vzduchu... Neviem. hehe, problem s teplym vzduchem uz tu rozebiral Oddie, provedl mereni za jizdy digitalnim teplomerem primo strcenym v sani s primym a originalnim filtrem a rozdil teplot byl v ramci statisticke chyby, cili zadny Ze by moc vzduchu opotrebovavalo vahu vzduchu ? sakra to abych radsi nejezdil a sani ucpal novinovym papirem, navic vetsina peugeotackejch motor ani zadnou vahu vzduchu nema a ma jen podtlakove cidlo, tzv. MAP senzor Hehe, no rozdil teplot nevim, kdyz to kluci zkouseli, tak to odstinili... Nicmene rozdil ve vykonu prakticky taky v ramci chyby brzdy... Zajimavej ale je narust kroutaku... Originál filtr Konus Ferryho auto má s konusem super zvuk... Taky bych toho chtěl docílit, ale nevím, jestli se mi do toho chce v rámci pravidla konus filtru \"na filtraci ser, hlavně že ti do sání nelítaj cihly\":D:papa [upravil dne 23.3.06 Fx] Citovat
Ferry Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Ooo dekuji za pochvalu, no DD, ktery mi ten filtr venoval ( diky ! ) po namontovani a projeti prohlasil ze ted 406ka zni jako mercedes SL 55 AMG a s tema cihlama v sani, myslim ze pri pravidelne udrzbe to neni opodstatnena obava, proc by pak K&N davalo zaruku na filtr na 1milion kilometru ? Citovat
Fx Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Ferry: No, zaruka na filtr je hezka vec, ale co kdyz popravis motor :-) Ale to uz je moc katastrofickej scenar Citovat
durino81 Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: durino81 Filtruje to podla mna dobre, po pouzivani je na tom prach rovnako, ako na papierovom filtri (prach som mal vsak v mieste nasavania vzduchu, nie v celom priestore filtra, papier sa zanasa myslim rovnomernejsie). Myslim, ze vyrobcovia to nepouzivaju skor preto, ze o tu bavlnu sa treba starat udrzbou, kdezto papier je lacnejsi a meni sa cely = jednoduchsia udrzba. Hovorim o vlozke do orig. sania, v pripade kuzela by bol este problem s teplym vzduchom + vela vzduchu mozno viac opotrebovava vahu vzduchu... Neviem. hehe, problem s teplym vzduchem uz tu rozebiral Oddie, provedl mereni za jizdy digitalnim teplomerem primo strcenym v sani s primym a originalnim filtrem a rozdil teplot byl v ramci statisticke chyby, cili zadny Ze by moc vzduchu opotrebovavalo vahu vzduchu ? sakra to abych radsi nejezdil a sani ucpal novinovym papirem, navic vetsina peugeotackejch motor ani zadnou vahu vzduchu nema a ma jen podtlakove cidlo, tzv. MAP senzor Vela vzduchu vahu asi neopotrebuje, to je fakt. Ale ked okolo nej vznikaju turbulencie zapricinene inym prudenim vzduchu, ako to bolo povodne navrhnute, moze to mat na nu vplyv. Turbulencie mozu vzniknut napr. zmenou dlzky sania, skracovanim sania, resp. kuzel priamo pri vahe vzduchu. Myslim, ze som tu niekde kedysi davno cital, ze odchadzali vahy vzduchu na VW, ked sa tam davali sportove filtre, alebo nieco v takom zmysle. Mozno si to zle pamatam... A mozno je to cele iba blud. Inac, mna ziadna vaha vzduchu netrapi, ja tam mam len snimac teploty nasavaneho vzduchu a potenciometer skrtiacej klapky. Citovat
Bohouš Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 Já si kdysi koupil KN přímej kit sání a nepoznal jsem ani prd........ Citovat
durino81 Odesláno 25. březen 2006 Odesláno 25. březen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Já si kdysi koupil KN přímej kit sání a nepoznal jsem ani prd........ To asi preto, ze 1,9 je uz dost silny motor, zvlast u 205, a ked tomu dupnes, tak to taha tak ci tak...:D Kdezto 1,4 je motor slabsi a tam tu zmenu viac citit. Citovat
Béďa Odesláno 25. březen 2006 Odesláno 25. březen 2006 Takze ma cenu davat sportovni filtr ci ne?? Napr. u 306 v 1.6 bude poznat rozdil?? Citovat
housing Odesláno 3. srpen 2006 Odesláno 3. srpen 2006 Mam presne 306-ki 1,6 a citit rozdiel je,dost a taktiez aj zvuk sa zmenil. Odporucal by som ho Citovat
Crack Odesláno 4. srpen 2006 Odesláno 4. srpen 2006 Já bych to tam radši nedával,když sem to skoušel já,tak to sice lehce znát bylo(možná pocitově,že sem tam měl prostě voe sportovní filtr ),mělo to teda pěknej zvuk,ale když sem viděl jak ten filtr je ,,diravej,, tak sem to vyndal a dal tam serii Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.