Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Adroidí guruové,

popíšu jednoduše stav: Zapůjčil jsem tablet a byl mi vrácen zamrznutý. Nutný byl dvostisk a reset do továrního nastavení.

A teď přijde ten problém, při prvotním nastavení Android OS to chce přihlásit naposledy použitým účtem GOOGLE. Chápu ochrana proti použití zcizených zařízení.

Vyzkoušeno čekat 72 hodin

Vyzkoušeno nepřihlásit se pod Google účtem, ale dostat se do menu a tam dát tovární nastavení, takže bez účtu Hard Reset

Ale nic nefunguje a nepomáhá. S dotyčným co ho měl půjčený není domluva aby mi řekl pod jakým účtem byl přihlášený.

Takže pro dobrotu na žebrotu, znáte to.

Napadá ještě někoho něco než ten tablet zahodím?

Acer Iconia myslím že 7

Děkuji za nápady 

Odesláno

On se muže odhlasit na webu Gogle, musi tam najit spravu zařizení a od tohoto zařízení se odhlásit, pak by mělo jit se přihlasit svym učtem. A taky zkus se nepřihlasit, pak založit nový učet v tabletu a resetovat to s nim.

Odesláno (upraveno)

Synátor specifikuje: Když se během 72 hodin změní účet, zařízení se zamkne na poslední účet před změnou

pak jsou jen 3 cesty:

1. zjistit účet, odpojit.
  2. kompletně přeinstalovat (root)
  3. obrátit se na Google - napsat na podporu Google a komunikovat to s nimi, celý problém není tak úplně Android ale Google Suite pro android.

Pokud jsi to zařízení měl ve svém účtu, je třetí možnost asi nejschůdnější cesta, pokud to nechceš flešovat načisto.

Co je to za verzi Androidu? Je to oficiální nebo custom ROM?

Upraveno uživatelem Pacho69
Odesláno
před 8 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

On se muže odhlasit na webu Gogle, musi tam najit spravu zařizení a od tohoto zařízení se odhlásit, pak by mělo jit se přihlasit svym učtem. A taky zkus se nepřihlasit, pak založit nový učet v tabletu a resetovat to s nim.

To jsem zkusil a nejde to nepřihlásit se. S tím hochem co jsem mu to půjčil se nedá nic kloudného domluvit, takže ani není šance, že by to odhlásil. Bohužel

Odesláno

Troufám, ale neumím.

Poradí někdo jak?

Děkuji

V 27. 2. 2020 at 17:10, vagi napsal:

Krkolomné, ale funkční. Osobně odzkoušeno :super

Tohle nefunguje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...