MotoMoto Odesláno 27. únor 2020 Odesláno 27. únor 2020 Ahoj Adroidí guruové, popíšu jednoduše stav: Zapůjčil jsem tablet a byl mi vrácen zamrznutý. Nutný byl dvostisk a reset do továrního nastavení. A teď přijde ten problém, při prvotním nastavení Android OS to chce přihlásit naposledy použitým účtem GOOGLE. Chápu ochrana proti použití zcizených zařízení. Vyzkoušeno čekat 72 hodin Vyzkoušeno nepřihlásit se pod Google účtem, ale dostat se do menu a tam dát tovární nastavení, takže bez účtu Hard Reset Ale nic nefunguje a nepomáhá. S dotyčným co ho měl půjčený není domluva aby mi řekl pod jakým účtem byl přihlášený. Takže pro dobrotu na žebrotu, znáte to. Napadá ještě někoho něco než ten tablet zahodím? Acer Iconia myslím že 7 Děkuji za nápady Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. únor 2020 Odesláno 27. únor 2020 On se muže odhlasit na webu Gogle, musi tam najit spravu zařizení a od tohoto zařízení se odhlásit, pak by mělo jit se přihlasit svym učtem. A taky zkus se nepřihlasit, pak založit nový učet v tabletu a resetovat to s nim. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pacho69 Odesláno 27. únor 2020 Odesláno 27. únor 2020 (upraveno) Synátor specifikuje: Když se během 72 hodin změní účet, zařízení se zamkne na poslední účet před změnou pak jsou jen 3 cesty: zjistit účet, odpojit. kompletně přeinstalovat (root) obrátit se na Google - napsat na podporu Google a komunikovat to s nimi, celý problém není tak úplně Android ale Google Suite pro android. Pokud jsi to zařízení měl ve svém účtu, je třetí možnost asi nejschůdnější cesta, pokud to nechceš flešovat načisto. Co je to za verzi Androidu? Je to oficiální nebo custom ROM? Upraveno 27. únor 2020 uživatelem Pacho69 Citovat
MotoMoto Odesláno 27. únor 2020 Autor Odesláno 27. únor 2020 před 8 hodinami, Radek Hurvajz napsal: On se muže odhlasit na webu Gogle, musi tam najit spravu zařizení a od tohoto zařízení se odhlásit, pak by mělo jit se přihlasit svym učtem. A taky zkus se nepřihlasit, pak založit nový učet v tabletu a resetovat to s nim. To jsem zkusil a nejde to nepřihlásit se. S tím hochem co jsem mu to půjčil se nedá nic kloudného domluvit, takže ani není šance, že by to odhlásil. Bohužel Citovat
brixtr Odesláno 27. únor 2020 Odesláno 27. únor 2020 Bych přehrál ROMku a byl by klid. Je ten tablet ještě v záruce? Citovat
brixtr Odesláno 27. únor 2020 Odesláno 27. únor 2020 Tak bych to přehrál a nelámal bych si nad tím hlavu. teda pokud si na to troufáš Citovat
MotoMoto Odesláno 2. březen 2020 Autor Odesláno 2. březen 2020 Troufám, ale neumím. Poradí někdo jak? Děkuji V 27. 2. 2020 at 17:10, vagi napsal: Krkolomné, ale funkční. Osobně odzkoušeno Tohle nefunguje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.