Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám Peugeot 5008 ,120kw, 212tis najeto,automatická převodovka.Prestala mi převodovka radit ze 4 až na 5 a 6. Nic necuka,nic necinka.V ručním režimu převodovka funguje perfektně jako hodinky .V automatu  do 4 stupne nahoru a podrazovani bez problému.Ale v automatu ze 4 a výš pouze při vysoké rychlosti okolo 130km/h a pak hned se zařadí i 6. Jen někdy za studena se 5 rychlostní stupeň zařadí ,ale to je malo kdy.Prosim o radu co stim....Dekuji

Odesláno

Věšteckou kouli, nebo diagnostiku.

Může to být problém ne převodovky , ale např. motoru. Základ je diagnostika, podotýkám orifinální.

Doma můžeš udělat jediné, odpojit baterku dle správného postupu.

Odesláno

Dekuju. Právě, že baterku jsem odpojil a na docela dlouho a diagnostika nic neukázala.Ted možná napíšu hloupost, ale diagnostika se dělala na parkovisti, bez pohybu auta. 

Odesláno

Tu DIAG asi nedělal někdo, kdo tomu rozumí, že? Byla to alespoň originální diagnostika? Pokud nevyskočí žádné chyby, je třeba měřit parametry za provozu a podle nich vyhodnotit, kde je problém :myslim 

Odesláno
před 7 hodinami, MJSytic napsal:

Tu DIAG asi nedělal někdo, kdo tomu rozumí, že? Byla to alespoň originální diagnostika? Pokud nevyskočí žádné chyby, je třeba měřit parametry za provozu a podle nich vyhodnotit, kde je problém :myslim 

Ano originální, ale souhlasím, že by se mělo za pohybu. 

Odesláno

@ChouLu 120kW snad robota neměly, ne? Každopádně i podle VINka je to AM6C ;) 
@MP1270 Pokud nebyly chyby, bude se muset měřit za provozu a porovnávat všechny provozní hodnoty, zda se někde neobjevuje nějaká anomálie, která by to způsobovala. Bude to chtít někoho, kdo ví kam koukat :nevim 

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, včera sa mi objavil problém na mojej robotizovanej prevodovke. Počas jazdy som si všimol že kontrolka prevodu začala svietiť v manuálne a pritom páka bola v automate. Auto som vedel využívať ale iba v manuálne. Neviete čo sa mohlo stať? Vopred ďakujem za Vaše odpovede.

Odesláno

Ono to už ide v automate, ale pri preradení, alebo podradeni na chvíľu preskočí kontrolka na manuál a potom opäť na automat. Prečo to vlastne robí?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...