MP1270 Odesláno 25. únor 2020 Odesláno 25. únor 2020 Mám Peugeot 5008 ,120kw, 212tis najeto,automatická převodovka.Prestala mi převodovka radit ze 4 až na 5 a 6. Nic necuka,nic necinka.V ručním režimu převodovka funguje perfektně jako hodinky .V automatu do 4 stupne nahoru a podrazovani bez problému.Ale v automatu ze 4 a výš pouze při vysoké rychlosti okolo 130km/h a pak hned se zařadí i 6. Jen někdy za studena se 5 rychlostní stupeň zařadí ,ale to je malo kdy.Prosim o radu co stim....Dekuji Citovat
Agrafik Odesláno 25. únor 2020 Odesláno 25. únor 2020 Věšteckou kouli, nebo diagnostiku. Může to být problém ne převodovky , ale např. motoru. Základ je diagnostika, podotýkám orifinální. Doma můžeš udělat jediné, odpojit baterku dle správného postupu. Citovat
MP1270 Odesláno 25. únor 2020 Autor Odesláno 25. únor 2020 Dekuju. Právě, že baterku jsem odpojil a na docela dlouho a diagnostika nic neukázala.Ted možná napíšu hloupost, ale diagnostika se dělala na parkovisti, bez pohybu auta. Citovat
MJSytic Odesláno 25. únor 2020 Odesláno 25. únor 2020 Tu DIAG asi nedělal někdo, kdo tomu rozumí, že? Byla to alespoň originální diagnostika? Pokud nevyskočí žádné chyby, je třeba měřit parametry za provozu a podle nich vyhodnotit, kde je problém Citovat
MP1270 Odesláno 26. únor 2020 Autor Odesláno 26. únor 2020 před 7 hodinami, MJSytic napsal: Tu DIAG asi nedělal někdo, kdo tomu rozumí, že? Byla to alespoň originální diagnostika? Pokud nevyskočí žádné chyby, je třeba měřit parametry za provozu a podle nich vyhodnotit, kde je problém Ano originální, ale souhlasím, že by se mělo za pohybu. Citovat
MJSytic Odesláno 26. únor 2020 Odesláno 26. únor 2020 @ChouLu 120kW snad robota neměly, ne? Každopádně i podle VINka je to AM6C @MP1270 Pokud nebyly chyby, bude se muset měřit za provozu a porovnávat všechny provozní hodnoty, zda se někde neobjevuje nějaká anomálie, která by to způsobovala. Bude to chtít někoho, kdo ví kam koukat Citovat
MP1270 Odesláno 26. únor 2020 Autor Odesláno 26. únor 2020 (upraveno) Dekuju,zkusím někoho sehnat Upraveno 26. únor 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
jenky29 Odesláno 21. červen 2020 Odesláno 21. červen 2020 Ahoj, včera sa mi objavil problém na mojej robotizovanej prevodovke. Počas jazdy som si všimol že kontrolka prevodu začala svietiť v manuálne a pritom páka bola v automate. Auto som vedel využívať ale iba v manuálne. Neviete čo sa mohlo stať? Vopred ďakujem za Vaše odpovede. Citovat
jenky29 Odesláno 23. červen 2020 Odesláno 23. červen 2020 Ono to už ide v automate, ale pri preradení, alebo podradeni na chvíľu preskočí kontrolka na manuál a potom opäť na automat. Prečo to vlastne robí? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.