Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Vie niekto poradiť s výmenou turba? je možnosť spraviť to na aute alebo je potrebné vytiahnuť motor von?

Bolo pre tento motor viacero možných typov/kodov turba? Vie niekto poslať objednávacie číslo? Ročník 02/2005

Mám doma staršie turbo Garett 740292-1 ....neplánujem ho tam dávať, len by ma zaujímalo či je tento kod totožný s tým čo je v aute. Chcel by som ho použiť ako protikus pri výmene za repasované turbo.

Dôvod výmeny je že na aute naskakuje Antipollution fault a hádže do núdzaku. Priebeh výkonu je v nižších otáčkach utrhaný a sú vymenené vvšetky solenoidy,  skontrolované podtlaky aj vymenený EGR. Problém pretrvava. Niekolko krát je menený aj snímač polohy turba na banke. Vždy po nejakom čase keď ho vyberiem je ako keby od sadzí a zasekáva sa.

Ďakujem za info ak sa niekto nájde.

Odesláno

Turbo je ovládané podtlakem, ale na baňce je ještě čidlo viz obrázek výše ;)

Když budeš šikovnej, tak se to čidlo nechá vyměnit z vrchu motoru.. sundáš kryt, blbosti kolem, plast pod stěračema a dostaneš se na něj 

Odesláno

Na diagnostike online hodnoty je rozdiel medzi požadovanou polohou turba a nameranou polohou??

Odesláno

Menil som čidlo niekolko krát. Robil som to odspodu, povolil som silentblok motora, pustil ho nižšie a tak som ho menil. Problém je v tom že nožička toho snímača je vždy akoby zaprášená a začne sa zasekávať. Musím spojazdniť diag a pozriem ako sa tam veci majú. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...