Honza1991 Odesláno 10. únor 2020 Odesláno 10. únor 2020 Nazdar pežoťáci, Mám problém s rádiem. Majitel předemnou musel mermomocí nacpat do auta neoriginální radio. A nějak to dokopal. Potřeboval bych poradit jak to dát dohromady. Respektive původní rádio vrátím zapojí, ale nechce mi nějak fungovat. Pomoc prosim Citovat
307rg Odesláno 10. únor 2020 Odesláno 10. únor 2020 No to musíš trocha podrobnejšie popísať v čom je problém aby ti niekto poradil... Kľudne môže byť problém v anténe (na starších autách nie je výnimkou, že do dosky zosilovača ktorá je súčasťou antény zatečie voda, skoroduje a je nefunkčná), alebo v pripojení pinov na konektore, niektoré rádia to môžu mať poprehadzované. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. únor 2020 Odesláno 10. únor 2020 A není jen pomocí diag to origo rádio deaktivované? Co vím, taky to lze udělat. Citovat
inoxing Odesláno 10. únor 2020 Odesláno 10. únor 2020 Jde to udělat, ale kdo by to dělal a proč. Spíš někdo dobastlil ISO anebo na svým originálním rádiu z jinýho auta nemá nakódovanej vin. 307rg ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. únor 2020 Odesláno 10. únor 2020 To by zase pípalo, ne? A proč by to někdo dělal... Někteří to tak dělají, no Ale jo, může bejt i ISO konektor domrvenej... Chtěko by to fotku a pořádný popis. Havlicek.Lukas ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 11. únor 2020 Odesláno 11. únor 2020 Typuji na ustrizene komunikační vodice nebo vykonfigurovane v bsi... Citovat
Cheero0808 Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 také bych začal jako první diagnostikou a potom správným zapojením ISO konektoru v rádiu, pro neoriginální rádia často ISO konektor měnili a rušili CAN komunikaci, bez těchto dvou vodičů se autorádio ani nespustí Citovat
Honza1991 Odesláno 12. únor 2020 Autor Odesláno 12. únor 2020 Děkuju za rady. Už jsem objednaný na diagnostiku. Nejde mi totiž ani palubní počítač Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 Hele, co máš za rok auta a jaký máš displej na PP? Ideálně foto. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 @VojtouNerCZ a ve finale zjistime ze v aute nikdy original autoradio nebylo a ze display je bez palubaku Citovat
inoxing Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 @Havlicek.Lukas No byl by to exot- to se snad bez palubáku ani nevyrábělo. Ikdyž možný je vše, taky jsem viděl 307 bez klimatizace a s manuálně ovládánýma zrcátkama. Citovat
ChouLu Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 když mohla bejt 407 v socce s 3,5" navigací, tak proč né bez palubaku inoxing ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 (upraveno) @inoxing tak to si toho jeste videl malo Upraveno 12. únor 2020 uživatelem Havlicek.Lukas inoxing ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 Taky může mít facelift, kde měl RT3 a klasickou obrazovku no a po odpojení ( a teoretickému odkódování rádia přes dia) přišel o PP který je vázaný na rádio a teď po zapojení nejde protože je to třeba odkodovaný, no. Ale to jsou jen polemizace. Nebo jsou prostě poškozený nějaký gábliky. inoxing ohodnotil 1 Citovat
inoxing Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 @Havlicek.Lukas No myslel jsem bez jakýhokoliv displeje, že se to nevyrábělo snad. Že by tam byla místo displeje záslepka. Ale tenhle ořez bez palubáku jsem taky neviděl. Spíš je to sranda, když si vezmeš, že oni museli vyrábět více variant úplně zbytečně- jakoby ten palubák byl něco extra navíc, přitom je to o 10Kč dražší na součástkách a dráty z BSI tam musí jít taky. Jo, ty různý stupně výbav člověk někdy nechápe. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 to muze byt takove exoticke auto jako mi vcera tvrdil zakaznik ze na slovensku jezdil 7 mistnou 406 taky sem ho presvedcoval ze to je blbost Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 (upraveno) 406 měla 7 míst EDIT-fotka i se sedmi pásy. Upraveno 12. únor 2020 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 Ale jen 5 pasu ale to jsme odbocili Citovat
307rg Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 307 sa naozaj vyrábala ešte aj vo verzii bez palubného počítača, bez rádia, bez elektrických spätných zrkadiel (manuál, ktorý sa navyše rád kazí), bez predných mlhových svetiel a aj bez klímy. Je až neuveriteľné že sa to vtedy predávalo za neuveriteľných 600 t korún! samozrejme dali sa priplatiť balíčky so slušnou výbavou alebo priplatiť niektoré funkcie aj jednotlivo. A presne o to išlo, o príplatky. Veď napríklad taký PP tam v podstate zabudovaný bol aj v tejto sociálnej verzii, akurát bolo znemožnené ho používať, stačí v BSI aj v displeji prepnúť na "prítomný", doplniť COM2000 o jedno tlačítko navyše, a zrazu ten PP tam akoby zázrakom je. Fabrika na tom neušetrila absolútne nič, ale nechala si priplatiť za tieto dnes už naozaj samozrejmosti. Elektrické spätné zrkadlá alebo klíma sa neoplatí dodatočne montovať, muselo by sa vymeniť polovička elektriky, plus rozobrať a poskladať polovičku auta. Podobne aj mlhovky, ale tam si to dokážem poriešiť samostatným obvodom, ale bez montáže dole do nárazníka to ani nemá zmysel. VojtouNerCZ a Havlicek.Lukas ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.