Meki222 Odesláno 9. únor 2020 Odesláno 9. únor 2020 Zdravím. Prosím o radu. Byl jsem v servise ohledně reklamace světel a neuspěl jsem. Prý tam není voda ani bahno tak reklamaci neznají. Dále když jedu rychlosti 75 - 85 km za hodinu mi motor píská ale jen při vložené rychlosti 5 a 6.poradite co mám dělat? V servisu mi řekli že je to normální u tří válce. Diky. Citovat
Packy Odesláno 9. únor 2020 Odesláno 9. únor 2020 Řešilo se to už v Rifter fóru. Mě to dělá občas taky - myslím ty světla. Pískání se řešilo taky ... prý to dělá převodovka. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. únor 2020 Odesláno 9. únor 2020 @Meki222 jestli chceš, aby světlo co nejdříve vyschlo, sundej zezadu ty krytky--vysuší se to jízdou dej si do podpisu motor atd., jak to mají ostatní, lépe se pak odpovídá na dotaz Citovat
zzipCZ Odesláno 9. únor 2020 Odesláno 9. únor 2020 Ty světla,je to i v návodu k obsluze a podle toho je to prý normální.Já tedy problém ze světlama nemám. Citovat
Markusenka Odesláno 11. únor 2020 Odesláno 11. únor 2020 Ahoj. Světla nejsou hermeticky uzavřená, je tam vzduch s obsahem vlhkosti a při specifické změně teploty se prostě vysráží na vnitřní straně. Stává se občas při teplotách kolísajících kolem 0° C. Jde dovnitř světlometu vhodně strčit pytlíček s vysoušečem, jako jsou v různých elektrospotřebičích při přepravě, nebo v botách, někdo by dal do malého pytlíčku trošku rýže. Osobně vůbec neřeším, taky bych být servisem v tomto reklamaci neuznal. Mára Citovat
vit.kobza@gmail.com Odesláno 26. březen 2020 Odesláno 26. březen 2020 Zdravím, já na 2008 jsem světla reklamoval 2krát. Dělalo mi to v zimě při mrazu. Je potřeba trvat na odstranění závady. Až druhá výměna světel a je to OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.