Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Prosím o radu. Byl jsem v servise ohledně reklamace světel a neuspěl jsem. Prý tam není voda ani bahno tak reklamaci neznají. Dále když jedu rychlosti 75 - 85 km za hodinu mi motor píská ale jen při vložené rychlosti 5 a 6.poradite co mám dělat? V servisu mi řekli že je to normální u tří válce. Diky. 

IMG_20200204_150832.jpg

IMG_20200204_150825.jpg

Odesláno

Řešilo se to už v Rifter fóru. Mě to dělá občas taky - myslím ty světla. Pískání se řešilo taky ... prý to dělá převodovka. 

20191113_075534.jpg

Odesláno

@Meki222 jestli chceš, aby světlo co nejdříve vyschlo, sundej zezadu ty krytky--vysuší se to jízdou

dej si do podpisu motor atd., jak to mají ostatní, lépe se pak odpovídá na dotaz

Odesláno

Ahoj. 

Světla nejsou hermeticky uzavřená, je tam vzduch s obsahem vlhkosti a při specifické změně teploty se prostě vysráží na vnitřní straně. Stává se občas při teplotách kolísajících kolem 0° C. 

Jde dovnitř světlometu vhodně strčit pytlíček s vysoušečem, jako jsou v různých elektrospotřebičích při přepravě, nebo v botách, někdo by dal do malého pytlíčku trošku rýže. Osobně vůbec neřeším, taky bych být servisem v tomto reklamaci neuznal.

Mára

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...