glanc Odesláno 4. únor 2020 Odesláno 4. únor 2020 Zdravím. Mám dotaz ohledně montáže dvouhmoty. Vyčetl jsem a cituji ,,U tohoto setrvačníku je nutné použít dva středící nástroje (k dostání u prodejců Peugeot)" Má s tím někdo zkušenost a montoval dvouhmotu do 1.6 HDI? Peugeot 307, 1.6 hdi. 9HY Citovat
celda1970 Odesláno 7. červenec 2020 Odesláno 7. červenec 2020 Oživím: Tak mi ve 230tkm odchází dvouhmota do věčných lovišť....na volnoběh už zřetelně kovově klepe a když chcípnu motor tak to dá zvuk jak když dědovi vypadnou zuby do prázdné skleničky......jelikož už se cena sady dvouhmoty vč.spojky a ložiska dostala někam k 7 tisíc kč tak dám dvouhmotu a ne pevný setrvák. A teď kdo už jste na 1.6hdi montoval nebo máte reference...kterou sadu dát...?? Valeo,Sachs nebo Luk...??? dík. Citovat
Háček Odesláno 8. červenec 2020 Odesláno 8. červenec 2020 Osobně jsem sice na PSA dvouhmotu ještě nemontoval ale na VW jsem daval LUK i Sachs a nikdy nebyl ani s jednim problem, valeo bych už do auta asi nedal Citovat
ozzy56 Odesláno 8. červenec 2020 Odesláno 8. červenec 2020 asi špatná zkušenost, ale u těch tří značek by neměl být problém, i když koupíš třeba Valeo a přijde skládanka od každého něco... Citovat
kacaba12 Odesláno 8. červenec 2020 Odesláno 8. červenec 2020 montoval jsem do svého auta před 5 lety Sachs a vše ok. Použil jsem jeden trn Citovat
Šalda Odesláno 8. červenec 2020 Odesláno 8. červenec 2020 Vždycky jsem dával sobě i kamarádům Luk, a nikdy nebyl problém. Jen vím že mě někdo říkal že to chce vzít oboje od stejně značky, jak dvouhmotu tak spojku. Citovat
celda1970 Odesláno 9. červenec 2020 Odesláno 9. červenec 2020 OK....Badisák mi taky nabídnul LUK....dík. Šalda ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.