slimacik84 Odesláno 23. leden 2020 Odesláno 23. leden 2020 Ahojte, nemate nejaky napad co by mohlo sposobovat takyto zvuk motora? Klepe jak za studena a aj ked sa zohreje. Je to starsie auto ale este pred zimou taky zvuk nemalo. Na videu v auze nikto nesedi a bezi na volnobeh... Auto ťahá normalne ale taky zvuk som este nikdy nepocul... Dikess za napady VID_20200118_121633.mp4 Citovat
brixtr Odesláno 23. leden 2020 Odesláno 23. leden 2020 Přesunuto do správné sekce Péťa ohodnotil 1 Citovat
slimacik84 Odesláno 23. leden 2020 Autor Odesláno 23. leden 2020 No toto je uz moj 6ty peugeot, z toho 3tí benzinak, ale takto to nerachotalo ani v jednom... Citovat
inoxing Odesláno 23. leden 2020 Odesláno 23. leden 2020 (upraveno) Tohle je BMW motor, 3 vačky, valvetronic. Upraveno 23. leden 2020 uživatelem inoxing Citovat
ChouLu Odesláno 23. leden 2020 Odesláno 23. leden 2020 Co tam leješ za olej? kolik to má najeto a kdy si dělal rozvody? Citovat
slimacik84 Odesláno 23. leden 2020 Autor Odesláno 23. leden 2020 (upraveno) To je pravda, je bavoracky. Mam ho len par mesiacov, ale uz mi tato 308ka ukazala par svojich figľov. Od nefunkcnych cievok, obe lambda sondy pokazeny snimac teploty vody, upchaty radiator kurenia az po slavnu hlasku "depollution system faulty" ked nastartoval na tri valce ktoru som si nevsimol a ani motor som nepocuval lebo mi hucalo radio a asi po 300 metroch som skoncil... som sa zlakol ze mi preskocil rozvod. Vymenil som uz kopec veci lebo auto patrilo pani co 3 roky vozila len deti do skolky. Ta ho asi len dusila. Tak ja mu teraz po zohriati trosku nakladam aby sa aspon trosku precistili spalovacie komory... Olej a filtre som menil osobne 5w30 elf. A rozvody boli v origo peugeote skontrolovane minuli rok... menene? nevem kedy... ale dam ich vymenit ked som uz pomenil polku snimacov, cidiel atd... Koli tymto porucham sa uz bojim skoro vsetkeho. Ale nevzdavam sa lebo som jednoducho nepoucitelny PEŽOŤÁK Upraveno 23. leden 2020 uživatelem Radek Hurvajz uprava duplicitniho textu Citovat
ChouLu Odesláno 23. leden 2020 Odesláno 23. leden 2020 Začal bych rozvodama pokud máš najeto více než 100 tisíc Rozvody jsou v autorizáku do cca 20 tisíc kč.. mění se tam dost věcí a ještě víc věcí se tam rozebírá Zároveň nech zkontrolovat uložení vaček.. Citovat
slimacik84 Odesláno 23. leden 2020 Autor Odesláno 23. leden 2020 Dik za napady, urcite ich dam vymenit ale az koncom februara lebo budem par tyzdnov odcestovany. Spravim potom nove videjko a som sam zvedavy ci bude tichsi. Citovat
Dr. Taby Odesláno 23. leden 2020 Odesláno 23. leden 2020 A kolik to má najeto a jak je to starý? A můžu se zeptat, za kolik a proč jsi to kupoval? Citovat
slimacik84 Odesláno 23. leden 2020 Autor Odesláno 23. leden 2020 takto ono je to dovoz v r 2014 z belgicka, na tachaci mam 108tisic aj nejake drobne. Ci boli kilometre stocene pred dovozom... nemam sancu zistit. Podla svk stk su km v poriadku. Zvonka aj z vnutra je zachovali. Dal som za neho 3500 eur v jeseni.... ani ma nenapadlo vyskusat napriklad take kurenie a startovalo na brnk, vsetko v pohode... Problemy zacali asi po mesiaci ked zacala zima a bolo vlhsie. Zaradom odchadzali veci... lambdy, cievky, sviecky, cidla, displej... hovadiny... ale drahe... Citovat
slimacik84 Odesláno 23. leden 2020 Autor Odesláno 23. leden 2020 rok vyroby 2008 a chcel som benzinak, predtym som mal 407sw 2.0hdi 6kvalt automat.... bezporuchove auto. Citovat
Dr. Taby Odesláno 23. leden 2020 Odesláno 23. leden 2020 Chápu, ale ta cena je docela vysoká, vzhledem k pověsti i cenám v bazarech. Já mám rv. 2011, najeto 115 a poslal bych to ze skály. Koupeno nové. Z motoru měněna 2* napínací kladka, jednou vodní pumpa, ta naštěstí na záruku. A jedna cívka. Teď mě čeká spojka, rozvody, těsnění ventilů a pístní kroužky. Nebo to dobezdím na krev a pak koupím něco jiného. Žádné chyby mě to nehází, jen je to hlučnější, kvality tam jdou někdy v pohodě, někdy ne a v létě to kouřilo modře pri rozjezdu po dlouhém volnoběhu. Citovat
slimacik84 Odesláno 23. leden 2020 Autor Odesláno 23. leden 2020 No mne vyhodilo naposledy chybu P1336,1337,1339. Koli tomu mi niekedy dokonca nastartoval na 3 valce. stacilo mi motor vypnut, chyby vymazat a nastartovat znova. Nasiel som rusku stranku a tam som nasiel ze je to dosledom usadenin, tak som natankoval 100oktanovy benzin a tak som mu vyťal ze som ho zohrial a z prace domov asi 35km som isiel tak ze otacky som drzal na 5000otackach... povedal som si ze bud ho porazi abo sa rozsype alebo pojde... odvtedy startuje normalne a ani s nim nezrha a otacky nekolisu... tu je stranka daj si preklad... s pezotmi som uz zazil vselico ale este nikdy ma nikde nenechali... furt odchadzaju len nejake cidla a blbosti spojene s elektrikou.... aspon u mna... https://auto-kontent.ru/kody-oshibok-pezho-308-rasshifrovka-i-diagnostika/ Citovat
slimacik84 Odesláno 24. leden 2020 Autor Odesláno 24. leden 2020 No ubytok oleja som zatial nepostrehol... Citovat
slimacik84 Odesláno 24. leden 2020 Autor Odesláno 24. leden 2020 vymenil som este v novembri a zatial mam rovnako Citovat
Dr. Taby Odesláno 24. leden 2020 Odesláno 24. leden 2020 Mě to v zimě žere na ujeté km trochu míň (a taky ujedu méně kilometrů) V létě to mám tak 1 l á 2500 km někdy ujedu i víc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.