Mates Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Zdravím,chci se zeptat-jak a kde zjistím množství oleje v převodovce-špatně mi to háže kvalty.Díky..... Citovat
oni Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 a proc to tipujes na olej???ale zrovna se taky zeptat kudy se tam leje novej a jake je tam mnozstvi!!mam 306 1.4 a taky u toho sameho tipu kde se nachazi palivovej filtr!!!!!diky!!! Citovat
Parc Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 no ono je to spojka, synchrony alebo prevodovka ako taka na 99,9%... no a akosi vacsinou sa zacina vymenou oleja :-) sam som riesil daco podobne a teda je to 1000 a jedno... tiez mi nesli rychlosti radit, stary olej bol totalne cierny... dal som novy (ovsem bol s vyssou vyskozitou) a bolo to este horsie... potom som zasiel do peugeotu kupil origo olej, chvilu trvalo kym sa preplachla prevodovka ale teraz je to ok... a olej sa tam nedolieva (ak ti to netece ako z cednika :-)... vypusti a nalej novy... celu napln.... Citovat
Crack Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Mates Zdravím,chci se zeptat-jak a kde zjistím množství oleje v převodovce-špatně mi to háže kvalty.Díky..... A jde to jen z tuha,nebo to dělá něco jinýho?Když jsou mrazy,tak je to poměrně častá věc.. Citovat
Mates Odesláno 13. březen 2006 Autor Odesláno 13. březen 2006 jde to ztuha,je mi jasné,že když jsou mrazy,že se řadí jinak než v létě,ale ono to dělá stále,asi to bude ten převodový olej,chce to výměnu:mrk Citovat
Parc Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 ake dlhe trasy chodis s autom? v prvom rade vymen olej a zmenu ocakavaj postupnu tak v priebehu asi tisic km... aspon u mna to tak bolo.... Citovat
Dakaros Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 O weekendu jsem ho nechtěně měnil, protože jsem měnil manžetu na poloose a musel jsem tu poloosu vyndat a když jsem viděl, jak je černej, tak jsem zajel pro novej! Mam chytrou knížku a peugeota 309 1.4i z 91r. V knize píšou, že náplň převodovky motoru TU a XU (nevim to jistě) je 2l a hned pod tím píšou nalijeme 5l převodového oleje (nevím, co tím autor myslel)! Nakonec jsem tam nalil 2l. Jestli jsem to správně pochopil, tak na převodovce jsou dva šrouby. Jeden je výpustní (u diferenciálu) a pak je tam ještě jeden, trocu výš a to je kontrolní šroub a hladina oleje by měla sahat ke spodní hraně tohoto šroubu! Koukni, jestli to tam máš taky, mohlo by to být podobný! Jo a kvalty mi tam šli za studena hrozně (troch mi to připomínalo počítání zubů) a za tepla to bylo v poho. Teď to řadí o hodně líp a za studena to jde zlehka! (nevěřil jsem, co dokáže čistej olej) Citovat
Dafe Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Původně zaslal: Dakaros O weekendu jsem ho nechtěně měnil, protože jsem měnil manžetu na poloose a musel jsem tu poloosu vyndat a když jsem viděl, jak je černej, tak jsem zajel pro novej! Mam chytrou knížku a peugeota 309 1.4i z 91r. V knize píšou, že náplň převodovky motoru TU a XU (nevim to jistě) je 2l a hned pod tím píšou nalijeme 5l převodového oleje (nevím, co tím autor myslel)! Nakonec jsem tam nalil 2l. Jestli jsem to správně pochopil, tak na převodovce jsou dva šrouby. Jeden je výpustní (u diferenciálu) a pak je tam ještě jeden, trocu výš a to je kontrolní šroub a hladina oleje by měla sahat ke spodní hraně tohoto šroubu! Koukni, jestli to tam máš taky, mohlo by to být podobný! Jo a kvalty mi tam šli za studena hrozně (troch mi to připomínalo počítání zubů) a za tepla to bylo v poho. Teď to řadí o hodně líp a za studena to jde zlehka! (nevěřil jsem, co dokáže čistej olej) A pak že je převodovej olej na životnost auta. Pro nějakýho raubíře kterej ho odrovná za 5 let možná,ale pro lidi s láskou k autu,kteří s tim jezdí 15 let už nikoliv. Citovat
oddie Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Jistě že je převodovej olej na životnost auta. Na projektovanou životnost, která je u těhle aut tak 150tis km. Pokud s tím jezdíte víc (což jaksi není nic neobvyklého), je pochopitelně třeba i tyhle \"bezúdržbové\" věci měnit. Ono to \"bezúdržbové\", nebo \"celoživotní\" je v podstatě jen takový reklamní slogan, a je třeba mít vždycky velmi zásadně na paměti, že tím výrobce myslí projektovanou životnost - tedy u těhle aut nějakých 150, max 200tis km, a ne že to vydrží až na věky amen. To, že se někaterá auta dožívají třeba 3x většího nájezdu nemá s projektovanou životností prakticky nic společného... Citovat
zoby Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 já jsem měl taky problém se řazením a bylo to špatně seřízené spojkové lanko. i při vyšlápnutí až na podlahu se to pořádně nerozpojilo a šlo blbě řadit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.