zoby Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 na tachecu moc : 276000 ve skutečnosti asi 3x tolik ? a nebo tomu ti předemnou dávali pořádné kakao měněno: přední ramena a stabilizátory zadní náprava lak Citovat
Tommy306 Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 já mám asi 37 tis. +- 1 tis., nevím přesně...kupoval jsem to v létě s 22 tis. a zatím jsem musel měnit akorát jakousi tyčku stabilizátoru či co to bylo... Citovat
Crack Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI 148 000 :roker:roker koukám že sis s tím při tom měnění podsvícení trošku hrál,že:D Citovat
Guest DD Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Historicky .. P406 - pri prodeji 143900 (nakup 74000) vymeny: motorky na volnobeh, tycky stabilizatoru, silentbloky + udrzba P306 - pri prodeji neco kolem 125.000, nevzpominam si (nakup 91900) vymeny: nakup bouracky, takze naky dily, jinak nic + udrzba Audi A4 - pri prodeji 58.700 (nakup 57900) vymeny: nic, jen majitel Focus - ted ma 37.550 (nakup 22990) vymeny: nic (tuk, tuk) Celkem najeto cca pres 200 tisic, tezko odhadovat . Rocne najedu tak 20-35 tisic, jezdim skoro 10 let . Mimochodem - - co byste doporucili jako robustni naftovy auto do 40 tisic, co rok/dva vydrzi denni jezdeni po Praze + nakej ten venkov a nesezere me na dilech? [upravil dne 13/3/2006 DD] Citovat
Garfield Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: zoby na tachecu moc : 276000 ve skutečnosti asi 3x tolik ? a nebo tomu ti předemnou dávali pořádné kakao měněno: přední ramena a stabilizátory zadní náprava lak 284.000 na 205-ce. Nechápu, proč bys měl mít motor těsně před smrtí, když můj stejný je v nejlepší kondici? Kdys mu například nechal dělat naposledy ventily? Ono jednou za 100.000 by to chtělo Citovat
Marcel505 Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 GTD - odhadem 344500 (snad nebudu překonán) GTi - 134500 - ale tomu nevěřím ani náhodou. Rozhodně to někdo stočil dolu a ještě ke všemu přitom přístrojovku asi upustil na zem nebo co... Citovat
John Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 cca 162 000 km. DD: no asi nejlepší na provozní náklady je 205 v naftě.Tu myslím seženeš hezkou do 40tis vpohodě. :myslim Citovat
Uďa Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Tak já mám nějakej 98 500km [upravil dne 14/3/06 Uďa] Citovat
Bohouš Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Původně zaslal: Crack koukám že sis s tím při tom měnění podsvícení trošku hrál,že:D Nóóó hrabal jsem se v tom hlavně kvůli rozbitému počitadlu ujetých km....to své jsem vyměnil za Voštíkovo - a to se vyplatí :D:D Citovat
oddie Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Původně zaslal: DD ..... Mimochodem - - co byste doporucili jako robustni naftovy auto do 40 tisic, co rok/dva vydrzi denni jezdeni po Praze + nakej ten venkov a nesezere me na dilech? Mimochodem, právě takové jsem prodal před dvěma týdny - 205 1,9D r.91. Že ses nezeptal dřív... Jinak nic jiného než právě tohle bych podle zadaných parametrů nesháněl. Citovat
Mike Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Já mám na svým pažoutovi 102000 km a zatím šlape až na tu spotřebu :-) Citovat
Guest DD Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 oddie> Je to jen orientacni, rozhlizim se .. realizovat to budu az po letni sezone .. pristi zimu Focus nevystrci nos z garaze . Koukam jeste po starejch MB, BMW, skodovkach a tak .. ale jak rikam - nehori to a buhvi, co se do konce roku jeste stane . Citovat
Garfield Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: DD ..... Mimochodem - - co byste doporucili jako robustni naftovy auto do 40 tisic, co rok/dva vydrzi denni jezdeni po Praze + nakej ten venkov a nesezere me na dilech? Mimochodem, právě takové jsem prodal před dvěma týdny - 205 1,9D r.91. Že ses nezeptal dřív... Jinak nic jiného než právě tohle bych podle zadaných parametrů nesháněl. Naprostý souhlas. 205 v naftě. A v zásadě lze jít dvěma cestami - jezdit, dokud auto nezačne vyžadovat peníze a pak ho prodat, tzv. cesta Oddie. Já jsem si vyzkoušel, že lze jít i opačnou cestou - větší oprava, kdy se všechno udělalo najednou, sice to stálo víc najednou, ale zato se na auto už rok a půl nesáhlo, naprosto spolehlivě jezdí a startuje v tuhých mrazech. A to chudák jezdí denně po Praze a odmakává si investované peníze. A motor s převodovkou budou mít brzo 300 tisíc (pokud někdo přede mnou nestočil tachometr). Však už se po něm u Vašendů začali ptát, jestli tu 205 ještě máme, že ho dlouho neviděli, to s 306 benzínem tam jsem furt :-) Ale řekl bych, že proti jiným naftovým autům je ta 205 spolehlivá a nenáročná na cenu náhradních dílů (vzpomínám na krvavé zkušenosti s naftovým Unem). [upravil dne 14/3/06 Garfield] Citovat
oddie Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Já ti dám, cesta Oddie, na mých autech jsem toho dělal taky víc než dost Ale je pravda, že příliš velké opravy nebo příliš mnoho oprav většinou nedoporučuju, přiznávám, že rčení \"odjezdit s normální údržbou a zahodit\" ode mě občas slyšet je DD: Se mi zdá, že koukáš, jak si co nejvíc naběhnout, což? Na tenhle účel bych se být tebou na nějaké staré MB nebo BMW leda z hodně vysoka vy..., a dost pravděpodobně nekupoval pro zadaný účel vůbec žádného diesela, kór na zimu ne. A zvláš?, pokud s tím hodláš jezdit ty - budeš z něj leda neš?astnej. To si spíš kup nějakou 1,4 benzín - jsou za menší prachy (nebo za stejné v lepším stavu), účel splní stejně, a při tom nájezdu co s tím na tom za ten rok, dva uděláš ti může být ukradené, že to žere o dva litry víc. Osobně bych si na tenhle účel klidně koupil slušného Favorita - i za pěkný se do téhle ceny pohodlně vejdeš i s novou sadou gum, baterkou, středním servisem po koupi i ručením na celý rok... Citovat
Crack Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Crack koukám že sis s tím při tom měnění podsvícení trošku hrál,že:D Nóóó hrabal jsem se v tom hlavně kvůli rozbitému počitadlu ujetých km....to své jsem vyměnil za Voštíkovo - a to se vyplatí :D:D a už to funguje normálně?Bylo to tou pacičkou,nebo čím:myslim Citovat
Guest DD Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Původně zaslal: oddie DD: Se mi zdá, že koukáš, jak si co nejvíc naběhnout, což? Na tenhle účel bych se být tebou na nějaké staré MB nebo BMW leda z hodně vysoka vy..., a dost pravděpodobně nekupoval pro zadaný účel vůbec žádného diesela, kór na zimu ne. A zvláš?, pokud s tím hodláš jezdit ty - budeš z něj leda neš?astnej. To si spíš kup nějakou 1,4 benzín - jsou za menší prachy (nebo za stejné v lepším stavu), účel splní stejně, a při tom nájezdu co s tím na tom za ten rok, dva uděláš ti může být ukradené, že to žere o dva litry víc. Osobně bych si na tenhle účel klidně koupil slušného Favorita - i za pěkný se do téhle ceny pohodlně vejdeš i s novou sadou gum, baterkou, středním servisem po koupi i ručením na celý rok... Ja vim, ze vsechny velky, stary a naftovy auta jsou past, ale jak rikam, jen se rozhlizim. Facko je taky v rozhledu, jen se neboj . Ale diky za nazor . A uz dost, nebo tu zase*em celou diskuzi Citovat
oddie Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 No jo, tak aby bylo něco taky k tématu, na mém posledním autě už dávno není jakýkoliv stav km jakkoliv určitelný, protože na tom autě už není skoro nic původní - majitel byl poněkud hračička. Kastle má určitě přes 400tis, zbytek je nezjistitelný (motor bude mít 300 určitě). Jedině o věcech, které jsem dával nové, vím co mají za sebou - třeba spojka má 20 Citovat
Dundee Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 na tachecu je sice 179600, ale než jsem to kupoval bylo tam 251051 (kolega ho blb o kilo stočil) a i tak bych řekl, že za sebou má víc... jinak já sám mám za sebou asi 100000... Citovat
Pinďa Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Cca 185.000 km. Ročně najedu od 25.000km až 27.000km. [upravil dne 22/1/10 Pinďa] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.