Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik má už kdo najeto??????

Recommended Posts

Odesláno

na tachecu moc : 276000

ve skutečnosti asi 3x tolik ? a nebo tomu ti předemnou dávali pořádné kakao

měněno:

přední ramena a stabilizátory

zadní náprava

lak

Odesláno

Historicky ..

P406 - pri prodeji 143900 (nakup 74000)

vymeny: motorky na volnobeh, tycky stabilizatoru, silentbloky + udrzba

P306 - pri prodeji neco kolem 125.000, nevzpominam si :myslim (nakup 91900)

vymeny: nakup bouracky, takze naky dily, jinak nic + udrzba

Audi A4 - pri prodeji 58.700 (nakup 57900)

vymeny: nic, jen majitel ;)

Focus - ted ma 37.550 (nakup 22990)

vymeny: nic (tuk, tuk)

Celkem najeto cca pres 200 tisic, tezko odhadovat :). Rocne najedu tak 20-35 tisic, jezdim skoro 10 let ;).

Mimochodem - :xvul - co byste doporucili jako robustni naftovy auto do 40 tisic, co rok/dva vydrzi denni jezdeni po Praze + nakej ten venkov a nesezere me na dilech? ;)

[upravil dne 13/3/2006 DD]

Odesláno
Původně zaslal: zoby

na tachecu moc : 276000

ve skutečnosti asi 3x tolik ? a nebo tomu ti předemnou dávali pořádné kakao

měněno:

přední ramena a stabilizátory

zadní náprava

lak

284.000 na 205-ce. Nechápu, proč bys měl mít motor těsně před smrtí, když můj stejný je v nejlepší kondici? Kdys mu například nechal dělat naposledy ventily? ;) Ono jednou za 100.000 by to chtělo :D

Odesláno

GTD - odhadem 344500 (snad nebudu překonán)

GTi - 134500 - ale tomu nevěřím ani náhodou. Rozhodně to někdo stočil dolu a ještě ke všemu přitom přístrojovku asi upustil na zem nebo co...

Odesláno
Původně zaslal: Crack

koukám že sis s tím při tom měnění podsvícení trošku hrál,že:D

Nóóó hrabal jsem se v tom hlavně kvůli rozbitému počitadlu ujetých km....to své jsem vyměnil za Voštíkovo - a to se vyplatí :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: DD

.....

Mimochodem - :xvul - co byste doporucili jako robustni naftovy auto do 40 tisic, co rok/dva vydrzi denni jezdeni po Praze + nakej ten venkov a nesezere me na dilech? ;)

Mimochodem, právě takové jsem prodal před dvěma týdny - 205 1,9D r.91. Že ses nezeptal dřív... Jinak nic jiného než právě tohle bych podle zadaných parametrů nesháněl.

Odesláno

oddie> Je to jen orientacni, rozhlizim se .. realizovat to budu az po letni sezone .. pristi zimu Focus nevystrci nos z garaze :). Koukam jeste po starejch MB, BMW, skodovkach a tak .. ale jak rikam - nehori to a buhvi, co se do konce roku jeste stane :).

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: DD

.....

Mimochodem, právě takové jsem prodal před dvěma týdny - 205 1,9D r.91. Že ses nezeptal dřív... Jinak nic jiného než právě tohle bych podle zadaných parametrů nesháněl.

Naprostý souhlas. 205 v naftě. A v zásadě lze jít dvěma cestami - jezdit, dokud auto nezačne vyžadovat peníze a pak ho prodat, tzv. cesta Oddie. Já jsem si vyzkoušel, že lze jít i opačnou cestou - větší oprava, kdy se všechno udělalo najednou, sice to stálo víc najednou, ale zato se na auto už rok a půl nesáhlo, naprosto spolehlivě jezdí a startuje v tuhých mrazech. A to chudák jezdí denně po Praze a odmakává si investované peníze. A motor s převodovkou budou mít brzo 300 tisíc (pokud někdo přede mnou nestočil tachometr). Však už se po něm u Vašendů začali ptát, jestli tu 205 ještě máme, že ho dlouho neviděli, to s 306 benzínem tam jsem furt :-) Ale řekl bych, že proti jiným naftovým autům je ta 205 spolehlivá a nenáročná na cenu náhradních dílů (vzpomínám na krvavé zkušenosti s naftovým Unem).

[upravil dne 14/3/06 Garfield]

Odesláno

Já ti dám, cesta Oddie, na mých autech jsem toho dělal taky víc než dost :) Ale je pravda, že příliš velké opravy nebo příliš mnoho oprav většinou nedoporučuju, přiznávám, že rčení \"odjezdit s normální údržbou a zahodit\" ode mě občas slyšet je ;)

DD: Se mi zdá, že koukáš, jak si co nejvíc naběhnout, což? Na tenhle účel bych se být tebou na nějaké staré MB nebo BMW leda z hodně vysoka vy..., a dost pravděpodobně nekupoval pro zadaný účel vůbec žádného diesela, kór na zimu ne. A zvláš?, pokud s tím hodláš jezdit ty - budeš z něj leda neš?astnej. To si spíš kup nějakou 1,4 benzín - jsou za menší prachy (nebo za stejné v lepším stavu), účel splní stejně, a při tom nájezdu co s tím na tom za ten rok, dva uděláš ti může být ukradené, že to žere o dva litry víc. Osobně bych si na tenhle účel klidně koupil slušného Favorita - i za pěkný se do téhle ceny pohodlně vejdeš i s novou sadou gum, baterkou, středním servisem po koupi i ručením na celý rok...

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Původně zaslal: Crack

koukám že sis s tím při tom měnění podsvícení trošku hrál,že:D

Nóóó hrabal jsem se v tom hlavně kvůli rozbitému počitadlu ujetých km....to své jsem vyměnil za Voštíkovo - a to se vyplatí :D:D:D

a už to funguje normálně?Bylo to tou pacičkou,nebo čím:myslim
Odesláno
Původně zaslal: oddie

DD: Se mi zdá, že koukáš, jak si co nejvíc naběhnout, což? Na tenhle účel bych se být tebou na nějaké staré MB nebo BMW leda z hodně vysoka vy..., a dost pravděpodobně nekupoval pro zadaný účel vůbec žádného diesela, kór na zimu ne. A zvláš?, pokud s tím hodláš jezdit ty - budeš z něj leda neš?astnej. To si spíš kup nějakou 1,4 benzín - jsou za menší prachy (nebo za stejné v lepším stavu), účel splní stejně, a při tom nájezdu co s tím na tom za ten rok, dva uděláš ti může být ukradené, že to žere o dva litry víc. Osobně bych si na tenhle účel klidně koupil slušného Favorita - i za pěkný se do téhle ceny pohodlně vejdeš i s novou sadou gum, baterkou, středním servisem po koupi i ručením na celý rok...

Ja vim, ze vsechny velky, stary a naftovy auta jsou past, ale jak rikam, jen se rozhlizim. Facko je taky v rozhledu, jen se neboj ;). Ale diky za nazor ;). A uz dost, nebo tu zase*em celou diskuzi ;)

Odesláno

No jo, tak aby bylo něco taky k tématu, na mém posledním autě už dávno není jakýkoliv stav km jakkoliv určitelný, protože na tom autě už není skoro nic původní - majitel byl poněkud hračička. Kastle má určitě přes 400tis, zbytek je nezjistitelný (motor bude mít 300 určitě). Jedině o věcech, které jsem dával nové, vím co mají za sebou - třeba spojka má 20 :)

Odesláno

na tachecu je sice 179600, ale než jsem to kupoval bylo tam 251051 (kolega ho blb o kilo stočil) a i tak bych řekl, že za sebou má víc... jinak já sám mám za sebou asi 100000...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...