Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny. 

Potřebuji vědět, jaké Písty se vkládáli do motoru 2.0 HDi 80kw RHZ. 

Slyšel jsem že se používaly ocelové, ale podle mě je to nesmysl jen hliníkové se vkládáli ne? 

A jen tak mimo téma ještě, za jak dlouho respektive po kolika tisících km se propálí píst když vstrik ukapava? 

Odesláno (upraveno)

Všeobecně: některé hliníkové písty mají v sobě zalité ocelové jádro (tuším, že kvůli roztažnosti okolo ok pro ojniční čep)….

A "mimotéma" se odhadnout opravdu nedá.... Vliv má zatížení motoru provozem, množství ukapávané nafty a možná i další, těžko odhadnutelné vlivy....

A asi by to mělo být jinde, než v "Pokecu".... Neb je to v podstatě technický problém....

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno
před 12 minutami, ozzy56 napsal:

ahoj, právě jsem to spočítal--19 086 563 489 kapek, tj., 4099 kilometrů za hodinu 😉

před 35 minutami, Hafity napsal:

Všeobecně: některé hliníkové písty mají v sobě zalité ocelové jádro (tuším, že kvůli roztažnosti okolo ok pro ojniční čep)….

A "mimotéma" se odhadnout opravdu nedá.... Vliv má zatížení motoru provozem, množství ukapávané nafty a možná i další, těžko odhadnutelné vlivy....

A asi by to mělo být jinde, než v "Pokecu".... Neb je to v podstatě technický problém....

Jojo díky za odpověď a příště to dám do technických problémů. Ale díky. 😄

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...