Stejsn Odesláno 6. prosinec 2019 Odesláno 6. prosinec 2019 Začal mi blbnout zámek u spolujezdce - někdy se na centrál neodemkne (zamkne se zatím vždycky). Nepohne se ta zamykací páčka v interiéru. Dělá to poslední asi měsíc, v teple i zimě. Tak se chci zeptat - může být řešením někde něco namazat, nebo se bude muset celý mechanismus vyměnit? 406ka po faceliftu. Citovat
Sepp Odesláno 6. prosinec 2019 Odesláno 6. prosinec 2019 Tak se přidám ... mám to samé - zámek u spolujezdce "stávkuje" ... Už ani nepoužívám centrál, protože to zamkne a odemkne - takže vždy musím klíčkem v zámku spolujezdce odemknout a pak zamknout celé auto ... Začal se "sekat" vždy, když klesla teplota pod 5°C - tipoval jsem to na "uskřípnutý" kablík ve dveřích, ale z jara asi rozdělám obložení a podívám se na motorek ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. prosinec 2019 Odesláno 6. prosinec 2019 Když to dělalo mně tak se auto bud nezamklo (Ihned po zamknutí se odemklo) nebo se odemklo asi po 10 minutách a zustalo odemčené, a nebo, se mi několikrát stalo že zamky začali cvakat sem a tam asi 5 minut pak se to zastavilo a nešlo asi mninutu vubec nic. Dělal to zamek u spolujezdce a pomohla vyměna, taky mi řikali že mam přelamaný kabely atd a tim to ale nebylo, nejspíš vadný mikrospinač v zámku, po vyměně už pak byl klid. Ovšem je nutno napsat že mluvim o starem modelu 406. Citovat
Stejsn Odesláno 6. prosinec 2019 Autor Odesláno 6. prosinec 2019 To u mně zámek neblbne že by byl svéhlavý a dělal blbosti - prostě zmáčknu dálkáč a odemknou se všechny dveře kromě spolujezdcových. Citovat
P607Olda Odesláno 6. prosinec 2019 Odesláno 6. prosinec 2019 Buďto dát nový zámek, anebo přimontovat univerzální motorek a táhlem pohybovat. Citovat
čakom Odesláno 7. prosinec 2019 Odesláno 7. prosinec 2019 Taky sem mel problem se zamkem u spolujezdce. Nekdy se auto po zamknuti ihned odemklo. Musel jsem ho zamknout klicem u spolujezdce. Nekdy se neodemkl. Musel jsem rucne. Ze zacatku to delalo jednou za cas. Postupem casu zamek zlobil cim dal vic az prestal fungovat. Pomohla az jeho vymena. Od te doby je klid. Citovat
Sepp Odesláno 7. prosinec 2019 Odesláno 7. prosinec 2019 @čakom jj to bude jak u mě - nejprve to nefungovalo pouze přes zimu a postupně to blblne stále ... takže nezbude nic než ho vyměnit ...Holt už to není žádný mladík, tak na nějaké ty "mouchy" má nárok Citovat
OK406 Odesláno 12. prosinec 2019 Odesláno 12. prosinec 2019 Bohužel, taky mám takovou to zkušenost i u mojí 406 old model. U zadních levých dveří. Nejdříve nešli zamknout, ale pokud jsem ,,trochu" zabouchl dveřmi, tak se to zamklo. Odemknout to šlo. Pomohla až výměna zamykání z vrakoviště. Ale ten přístup. To musí mít člověk tenké ruce a prsty. Od výměny vše pracuje na 100%. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.