Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kluci omluva velka:) - rano moudrejsi vecera, jak se rika, namastil jsem tam dvojite W na zacatku, netusim proc:) . Jeste jednou dik za snahu .

Cize znovu : VF3WCKFVC9W115665

Odesláno (upraveno)

Takze resume, at je muj pripad uzitecny lidu Peugeotovemu:))

Stalo se neco az neuveritelneho - pri zapojeni voziku zahadne odesly OBĚ zadni 21W zarovky na aute a BSI odpojila napeti do dratu na tyto 2 zarovky a vypsala chybu:)

Cize jsem ne az takovy hnup:D), kdyz jsem po absenci napeti usoudil, ze zarovky jsou OK, a chyba je po ceste k pojistkam apod. Pravdou se ale ukazalo byt oboji diky el. ochrane v BSI. Vymenili jsme obe zarovky, smazali chyby brzd a - ! - beha to !:). Diky vsem za pomoc, najme ve finale "NEREZ-ovi" z Brna:)))

Upraveno uživatelem timecop
Odesláno

Tak jsem povymenoval komplet vsecky zarovky, jakmile to BSI ocicha, pusti tam zase proud a jede se dal, pak uz jen smazat asibky:). Mimochodem jsem zjistil, ze to jde i moji UNI Delphinou, coz je pro me potesujici zprava:) .. zitra testnu jeste Smartika 0,8 CDi, jestli bude nejaka "response" na ni, ELM 327 OBD dongle se mi tam s Torquem taky moc nechyta:)

................................

Nicmene k veci - jeste bych chlapi potreboval na zitra vedet, kam (na mojem 207 VIN-ku) vede leva a prava mlhovka . Resp. prava jede. leva i po vymene zarovky stavkuje a nejde mi vymazat chybka . Idealne, kdybyste mi zde napsali komplet pin pro cely zadek, potrebuji konkretne KOMPLET lampy + KOMPLET cerpadlo nadrze, i meridlo urovne benzinu:) Pripadne jestli ma cerpadlo nekde narazovy bezpecak jako mivaly Fiaty pod ridicovou sedackou, po narazu ci otocce na strechu vybehla tezka ocelova koule v krabicce se spinacem a odpojila tim cerpadlo:)

Opet predem dikes moc:))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...