inoxing Odesláno 8. prosinec 2019 Odesláno 8. prosinec 2019 To je špatnej VIN. Podle vinu se dá najít přsně schéma, co tam máš. Je několik verzí, revizí atd. tak proto. Citovat
timecop Odesláno 9. prosinec 2019 Autor Odesláno 9. prosinec 2019 Kluci omluva velka:) - rano moudrejsi vecera, jak se rika, namastil jsem tam dvojite W na zacatku, netusim proc:) . Jeste jednou dik za snahu . Cize znovu : VF3WCKFVC9W115665 Citovat
timecop Odesláno 9. prosinec 2019 Autor Odesláno 9. prosinec 2019 Jinak mas ode me v PM zpravu:) . Citovat
jarokare Odesláno 9. prosinec 2019 Odesláno 9. prosinec 2019 @timecop tak u tvýho auta čísla pinů sedí , jenom ta patice na BSI je bílá Citovat
timecop Odesláno 9. prosinec 2019 Autor Odesláno 9. prosinec 2019 Dikes, znova, jeste na to jednou juknu, (nez zacnu dratovat relatky:)) Citovat
timecop Odesláno 10. prosinec 2019 Autor Odesláno 10. prosinec 2019 (upraveno) Takze resume, at je muj pripad uzitecny lidu Peugeotovemu:)) Stalo se neco az neuveritelneho - pri zapojeni voziku zahadne odesly OBĚ zadni 21W zarovky na aute a BSI odpojila napeti do dratu na tyto 2 zarovky a vypsala chybu:) Cize jsem ne az takovy hnup:D), kdyz jsem po absenci napeti usoudil, ze zarovky jsou OK, a chyba je po ceste k pojistkam apod. Pravdou se ale ukazalo byt oboji diky el. ochrane v BSI. Vymenili jsme obe zarovky, smazali chyby brzd a - ! - beha to !:). Diky vsem za pomoc, najme ve finale "NEREZ-ovi" z Brna:))) Upraveno 11. prosinec 2019 uživatelem timecop P607Olda a Péťa ohodnotil 2 Citovat
timecop Odesláno 11. prosinec 2019 Autor Odesláno 11. prosinec 2019 Tak jsem povymenoval komplet vsecky zarovky, jakmile to BSI ocicha, pusti tam zase proud a jede se dal, pak uz jen smazat asibky:). Mimochodem jsem zjistil, ze to jde i moji UNI Delphinou, coz je pro me potesujici zprava:) .. zitra testnu jeste Smartika 0,8 CDi, jestli bude nejaka "response" na ni, ELM 327 OBD dongle se mi tam s Torquem taky moc nechyta:) ................................ Nicmene k veci - jeste bych chlapi potreboval na zitra vedet, kam (na mojem 207 VIN-ku) vede leva a prava mlhovka . Resp. prava jede. leva i po vymene zarovky stavkuje a nejde mi vymazat chybka . Idealne, kdybyste mi zde napsali komplet pin pro cely zadek, potrebuji konkretne KOMPLET lampy + KOMPLET cerpadlo nadrze, i meridlo urovne benzinu:) Pripadne jestli ma cerpadlo nekde narazovy bezpecak jako mivaly Fiaty pod ridicovou sedackou, po narazu ci otocce na strechu vybehla tezka ocelova koule v krabicce se spinacem a odpojila tim cerpadlo:) Opet predem dikes moc:)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.