Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem led žárovky 21w a po instalaci do koncovich světel mi i při vyřazení zpátečky malinko prosvitaly. Jelikož jsem chytry tak jsem věděl o tom že je to zbytkové napětí. Vyřešil jsem to  tak že jsem na jednu stranu zpátečky napojil ještě obyčejnou 4 watovou žárovku a schoval ji do kapsy světla. Vše teď funguje jak má a je i přes ta zatmavena okna lépe vidět kam couvam. 

Odesláno

Postupně vyměním i parkovací  když mám automatické svícení tak ať to nežere moc proudu. Nemyslím že by na STK měli problém. Pokud svítí dostatečně.

Odesláno (upraveno)

Jj, výš jak, samochvala smrdí. Ale co je to to nejlepší a nejlevnější řešení. 😀

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Taky řeším, že mi to při zpátečce málo svítí (a to okna zatmavené nemám). A přemýšlel jsem, že na zadní nárazník nalepím zbytel LED pásku co mi zbyl. Jne to asi na té technické problém bude takže asi zrovna s vypínačem.

Nemáš nějaký odkaz na ty žárovky?

Odesláno (upraveno)

Koupil jsem je prostě v autoexpresu u nás. Stačí jaké koliv jen aby měli velkou svítivost 

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

prostě je vidět, že svítí.. :) je to dáno tím, že soustavou stále prochází proud, který sice žárovku nerozsvítí, ale ledky jo ;) řešení je zmíněná žárovka nebo odpor 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...