cappo2 Odesláno 31. říjen 2019 Odesláno 31. říjen 2019 Čaute, mám 307ku SW Hdi 2.0 2003. Včera mi prestala fungovať kontrola teplota chladiacej kvapaliny. Chvilu sa snažila dostať na 70 stupnov a potom ostala uplne dole bez pohybu. Odisiel termostat alebo nejaký snímač? Vopred dakujem za každú radu. Citovat
ozzy56 Odesláno 31. říjen 2019 Odesláno 31. říjen 2019 jestli auto topí normálně, (z motoru nejde smrad spáleného oleje nebo naopak je motor studený (posahej opatrně vodní hadice po jízdě,) tak asi čidlo teploty, takto od stolu to nezjistí asi nikdo, diagnostika by uměla víc... Citovat
cappo2 Odesláno 18. listopad 2019 Autor Odesláno 18. listopad 2019 Cauko. Mám výmenené čidlo a ručička teploty sa správa aj tak divne. Na 70 stupnov sa dostane po pol hodine jazdy. Auto topí ale aj tak mám divný pocit. Už len z toho že displey ktorý je zle viditeľný v lete počas veľkých horúčav(choroba 307čiek) a v zime nemal problém je mám dojem spod kapoty tak vyhrievaný že aj nečitatelný po 10 min. jazdy. Ja viem že opravovať od PC sa nedá ale aj tak nemôže to robiť termostat? Ďakujem za každú radu. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. listopad 2019 Odesláno 18. listopad 2019 Zkus jestli je teplej chladič po chvíli jízdy... Pokud ano, tak ti to jde zbytečně do chladiče a zaměřil bych se na termostat. Takováhle "kontrola" se měla ovšem udělat jako první. Citovat
Lukas.407 Odesláno 26. duben 2021 Odesláno 26. duben 2021 zdravim panove, mam 307 facelift 1,6NFU. Mam spatnej termostat, i pri studenym motoru mi jde voda do chladice. nemate nekdo nejakej sikovnej navod na vymenu, nejlepe i odkaz na spravny typ termostatu? diky Citovat
Radeq Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 (upraveno) Mám prosbu. Asi mi dnes zůstal trvale otevřený termostat, nezahřeju to na víc jak 60 st., většinou tak 50. Ještě včera to bylo OK. Chtěl jsem se na něho podívat, ale nevím, kde ho najít? Poraďte někdo, prosím... Nebo musím do servisu? (jsem paneláčník). Pro upřesnění P307 break, 1,6 benzín, rok 2005. Upraveno 17. prosinec 2021 uživatelem Radeq Citovat
ChouLu Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 1.6 80kW? mezi baterkou a motorem schovaná komora Někde se dá vyměnit samostatný termostat, někde je nutné udělat celou komoru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.