Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute, mám 307ku SW Hdi 2.0 2003. Včera mi prestala fungovať kontrola teplota chladiacej kvapaliny. Chvilu sa snažila dostať na 70 stupnov a potom ostala uplne dole bez pohybu.

Odisiel termostat alebo nejaký snímač?

Vopred dakujem za každú radu.

Odesláno

jestli auto topí normálně, (z motoru nejde smrad spáleného oleje nebo naopak je motor studený (posahej opatrně vodní hadice  po jízdě,) tak asi čidlo teploty, takto od stolu to nezjistí asi nikdo, diagnostika by uměla víc...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Cauko. Mám výmenené čidlo a ručička teploty sa správa aj tak divne. Na 70 stupnov sa dostane po pol hodine jazdy. Auto topí ale aj tak mám divný pocit. Už len z toho že displey ktorý je zle viditeľný v lete počas veľkých horúčav(choroba 307čiek) a v zime nemal problém je mám dojem spod kapoty tak vyhrievaný že aj nečitatelný po 10 min. jazdy.

Ja viem že opravovať od PC sa nedá ale aj tak nemôže to robiť termostat?

Ďakujem za každú radu.

• O 1 rok později...
Odesláno

zdravim panove, mam 307 facelift 1,6NFU.

Mam spatnej termostat, i pri studenym motoru mi jde voda do chladice. nemate nekdo nejakej sikovnej navod na vymenu, nejlepe i odkaz na spravny typ termostatu? diky

• O 7 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Mám prosbu. Asi mi dnes zůstal trvale otevřený termostat, nezahřeju to na víc jak 60 st., většinou tak 50. Ještě včera to bylo OK. Chtěl jsem se na něho podívat, ale nevím, kde ho najít? Poraďte někdo, prosím... Nebo musím do servisu? (jsem paneláčník). Pro upřesnění P307 break, 1,6 benzín, rok 2005.

Upraveno uživatelem Radeq
Odesláno

1.6 80kW? mezi baterkou a motorem schovaná komora ;) Někde se dá vyměnit samostatný termostat, někde je nutné udělat celou komoru ;) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...