Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Když rozprodám auto na součástky, jak je to s doklady?

Stačí jen skočit odhlásit auto na místně příslušné evidenci vozidel a vrátit značky, nebo třeba chtějí papír o ekologické likvidaci (případně prodejní smlouvu)?

A jak je to s pojiš?ovnou? Vím, že v případě prodeje se jim dává kopie kupní smlouvy, ale jak je to při jeho "neexistenci"? Dá mi nějaký papír evidence vozidel, nebo mám sesmolit nějakou smlouvu s kupujícím?

A ještě mě napadá poslední možnost. Jak postupovat v případě prodeje dokladů? Máte s tím někdo zkušenosti? Díky všem za rady.

:myslim

Odesláno

Jinými slovy - tys to auto od Hicse rozbil?

Na trvalé vyřazení z provozu je vskutku potřeba potvrzení o ekol. likvidaci, ale ty TD doklady se eště prodaj. Hlavně si od toho auta nech štítky!!!

Odesláno

ODDIE: Ani mi to nepřipomínej... na letošek jsem s ním měl velké plány v úpravách.

Jinými slovy ne já, ale přítelkyně abych byl přesnější. Jela v neděli do školy, akorát co napadl ten sníh (v noci ze soboty na neděli). No a bohužel dostala smyk, párkrát se otočila kolem dokola a nakonec potkala strom. Bohužel to byla docela šlupka, takže to auto chytlo víc než je zdrávo.

Štítky - myslíš od motoru, nebo i z kastle? Nebo vyříznout i VINko?

A nestačilo by to auto jen z mého jména odepsat, jako že se prodává?

Odesláno

Ne, nestačilo, a ani o něčem takovém vůbec neuvažuj. S tím bys měl v budoucnu leda tak problém, a dá se za to slíznout pokuta až 20tis. A jak jsem psal, tyhle doklady ještě za pár peněz půjdou prodat. Kdyžtak mi zítra brkni, něco málo ti k tomu řeknu.

Odesláno

btw: lze nejakym zpusobem zlegalizovat \"nalezene\" auto? :D

... uz skoro 3/4 roku stoji na verejnem parkovisti nedaleko meho domu Opel Vectra 1.6 16V predposledni generace. auto se zda byt v dobrem stavu, krome chybejici zadni SPZ (predni ma) mu zda se nic nechybi. a nikdo se k chudince nehlasi, celou zimu bylo pod snehem.

... pred par dny mu nekdo rozflakal okenko u ridice. pokud tak zustane, casem dojde na dalsi okna a auto pujde srat :bojim

Odesláno
Původně zaslal: chechet

btw: lze nejakym zpusobem zlegalizovat \"nalezene\" auto? :D

... uz skoro 3/4 roku stoji na verejnem parkovisti nedaleko meho domu Opel Vectra 1.6 16V predposledni generace. auto se zda byt v dobrem stavu, krome chybejici zadni SPZ (predni ma) mu zda se nic nechybi. a nikdo se k chudince nehlasi, celou zimu bylo pod snehem.

... pred par dny mu nekdo rozflakal okenko u ridice. pokud tak zustane, casem dojde na dalsi okna a auto pujde srat :bojim

Před časem tu řešil Bohouš podobný problém, ale jsem línej vlákno hledat - každopádně šlo o 205ku a nakonec byl i úspěšnej

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Před časem tu řešil Bohouš podobný problém, ale jsem línej vlákno hledat - každopádně šlo o 205ku a nakonec byl i úspěšnej

Jj já sháněl majitele odstaveného auta. Nakonec jsem ho díky pomoci \"jednoho\" člena ze Slovenska dohnal a auto získal, ale já to auto nestavěl poté na doklady, ale roztřískal ho na kusy :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Gotrek

ODDIE: Ani mi to nepřipomínej... na letošek jsem s ním měl velké plány v úpravách.

Jinými slovy ne já, ale přítelkyně abych byl přesnější. Jela v neděli do školy, akorát co napadl ten sníh (v noci ze soboty na neděli). No a bohužel dostala smyk, párkrát se otočila kolem dokola a nakonec potkala strom. Bohužel to byla docela šlupka, takže to auto chytlo víc než je zdrávo.

Štítky - myslíš od motoru, nebo i z kastle? Nebo vyříznout i VINko?

A nestačilo by to auto jen z mého jména odepsat, jako že se prodává?

Koukám, řešíš hlavně auto, co? :P:P Ale co přítelkyně? Asi měla docela šok, ne?:myslim

Odesláno

Vertex: To víš že měla a moc si z toho nepamatuje. Podle mě se hlavou praštila o boční okno a viděl bych to i na slabý otřes mozku.

Teď už řeším auto, ale v neděli kdy se to stalo a pár dní poté jsem řešil přítelkyni. Hnal ji k různým doktorům a tak, protože sama by nešla.

Naštěstí se jí nic nestalo (až na pár drobností) a odneslo to jen auto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...