ejik Odesláno 2. květen 2020 Odesláno 2. květen 2020 Ahojte ,skúsim v tomto vlakne. Dnes som chcel zistiť hladinu oleja ale nedalo sa mi to odmerať.mierka sa vrti v tom kanálik/trubiek a olej až nad dôrazom. Neviete čo s tým resp nemáte niekto skúsenosť.1,2 /81kw benzin Citovat
ozzy56 Odesláno 2. květen 2020 Odesláno 2. květen 2020 v Ostravě jsem skončil s Tichým, je to banda cypů, naposledy sem servisoval v Hodoňovicích (směr Frýdlant n/O), Hrušku mi kolegové nedoporučovali Citovat
Venca BERLINGO III Odesláno 13. červen 2020 Odesláno 13. červen 2020 U cactusu Pt 110 to samé. Po třetím oleji pořád to samé Citovat
peter7508 Odesláno 26. červenec 2020 Odesláno 26. červenec 2020 Aka specifikacia oleja sa dava do BlueHDI 1,5 96kW, neviem to v navode naobsluhu vobec najst a na internete su v ponuke po zadani typu auta k vyberu bud SAE - 5W-30, alebo SAE 0W-30. dakujem za odpoved Citovat
peter85 Odesláno 27. červenec 2020 Odesláno 27. červenec 2020 specifikacia 0W30 (PSA B71 2312) je určite pre 96 kw, ale myslim ze je rovnaka pre vsetky 1,5 Blue Citovat
Kresik Odesláno 6. prosinec 2021 Odesláno 6. prosinec 2021 Normálně jste mě s těma krátkejma intervalama vyděsili V servisu mi řekli 20tis nebo rok. Výměna mi vyšla při 20 tis akorát na jeden rok. Ale po ujetí cca 500 km po servisce mi to nedalo , tak jsem se koukl na měrku oleje a je to uplně černá s*ačka. Objednal jsem si filtr i olej a nechám si ho znova vyměnit u známého v auto dílně. Zvažuju i proplach motoru. Je to rozumný to nechat propláchnout ? Citovat
ozzy56 Odesláno 6. prosinec 2021 Odesláno 6. prosinec 2021 ahoj, možná jsi měl ten olej zkontrolovat při přebírání auta ze servisu , ale pokud jsi měnil olej poprvé při 20 tisících, je to už asi jedno, protože každá strojní součást se nejvíce ,,odírá'' když je nová, pak v provozu se mazané součásti k sobě ,,přizpůsobí'' a zajedou..., takže nejvíce kovového otěru vzniká u fungl nového auta, proto je dobré vyměnit olej v motoru i po 3--5 tisících KM, i když v servisu to budou pokládat za blbost, ale platí, že auto je tvoje, nee servisu..., je pravda, že většina dnešních majitelů nových aut na to kašle, bo si za 3-5 let koupí další nové auto Packy, Charlie 1, Raďous007 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
zaso Odesláno 6. prosinec 2021 Odesláno 6. prosinec 2021 Mne výmenu oleja po najazdení 5k predajca sám odporučil pri prebierke vozidla - nepotreboval som to od neho počuť, ale je príjemné, že niekomu na tom možno záleží a posúva túto info ďalej. HonzaC2, ozzy56 a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
BubakGS Odesláno 7. prosinec 2021 Odesláno 7. prosinec 2021 .. u svého jsem měnil olej poprvé po 5 tisících a roční servis mi teď vyjde okolo cca 12-13 tisíc km.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.