třista6ka Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Zdravim, co delat se zapalovanim, kdyz se klic po nastartovani sam nevraci do druhe polohy ? Je to opravitelne ? diky Citovat
chuck11 Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Tak tohle sem nikdy neřešil,ale nejdřív bych se podíval jestli ti to tam náhodou někde nedrhne,nebo jestli to vrací nějaká pružinka tak jestli není vysílená,možná bych to skusil promáznout:myslim:myslim:myslim Citovat
třista6ka Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 prave ze se mi zda ze odesla nejaka pruzinka, da se do toho zapalovani vlizt a vymenit ji ? Citovat
oddie Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Nevím o nikom, kdo by to opravoval, všichni co vím měnili spínačku, resp. aspoň tu část s klíčkem... Citovat
třista6ka Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 chapu to dobre, ze se tim padem musi vymenit i vsechny zamky ? Citovat
Hadra Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Nemusí, ale budeš kastelán... Zas na druhou stranu to má výhodu, že když ti někdo zkopíruje klíč od dveří, tak mu bude k tomu, aby se dostal jen do auta. A nebo.....si namontuj dálkovej centrál... a doufej, že se ti nevybije baterka Citovat
třista6ka Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 hm http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=21909&stiplname=spinaci-skrinka-komplet- znate nekdo levnejsi reseni krome vrakace ? Citovat
Vertex Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Znám to, jeden člen mé rodiny to má na 309ce a jediná pomoc je výměna spínací skřínky Citovat
Vvitty Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 vracet klicek rucne...? nebo to zkusit rozdelat... pokud se ti chce v tom hrabat... a potom pravdepodobne stejne koupis tu originalni v PG Citovat
třista6ka Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 no ono ted nic jineho nezbyva, nez ten klicek vracet rucne, tedy aspon do eventuleni vymeny. Vzhledem k tomu, ze auto jezdi vic lidi z nasi rodiny a ne kazdy pozna idealni moment, kdy klic vratit do polohy dve, bude muset probehnout vymena. Nicmene stejne bych se chtel pokusit o demontaz a pokud to pujde i o rozdelani SS ... treba bude klika a pujde to rozdelat, ikdyz vetsina, jak psal oddie, to resila vymenou, coz o necem hovri. Kdyz uz me teda nova nemine, tak aspon zaexperimentuju. Jsem v tomhle smeru amater. Poradite jak ji vyndat ? Diky .) Citovat
mi16 Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 No mne to robilo na 405-ke. Robilo mi to vyse roka a neskor sa nedalo vzdy potocit klucikom. Trebalo trochu inak chytit a uz islo. Mne to az tak neprekazalo. Nechal som to tak a potom som to auto predal:( Citovat
mi16 Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Hej a napadlo ma este. Ked som nevratil dobre klucik, tak mi ostli rucicky budikov (teploty motoru a mnozstva benzinu) uple dole. Robi ti to tiez??? Citovat
třista6ka Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 tuhle zkusenost zatim nemam, stalo se mi to ted v sobotu. Kdyby jsi klic nechal stale v poloze tri tak prece stale startujes, ne ? Citovat
mi16 Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Neviem. Radsej, som to neskusal. Ale to mas normalne aj ked sa Ti vracia do druhej polohy. To mas tak isto, jak keby sa ti to vracalo, ale ty to budes drzat v 3 polohe. Ked chces vyskusaj:D:D:D Citovat
oddie Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Hele, než jí budeš rozdělávat, tak si pořiď jinou. Páč natolik rozdělávací to jednoduše není, takže jí při tom pravděpodobně zničíš - leda bys byl zámečník, ale to by ses tady asi neptal Vyndavá se jednoduše - sundáš kryty okolo, odšroubuješ šroubek M4 zezadu, pak do ní strčíš klíček a otočíš do polohy, kdy jsou zamačknout západky, co jsou vespod - pak jde vytáhnout ven. Mám tu kdyžtak nějaké starší spínačky z 205/309/405, ty by mohly mít stejnou mechaniku - elekrická část je na 2 šroubky. Citovat
MareC3k Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Trocha zneuzijem prispevok... umoznuje spinacka na 205 taku funkciu ako na novych autach, ze pokial necham po vypnuti motora kluc v zapalovani aby mi hralo radio dalej a aby sa vyplo az po jeho vytiahnuti? Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 100% spinacka a opravit nejde... radim vymenu:super Delam to asi jednou mesicne.... Citovat
třista6ka Odesláno 12. březen 2006 Autor Odesláno 12. březen 2006 no, tak skazka pokracuje : jeden z uzivatelu naseho vozu nastartoval, ale klic nevratil do polohy dve. Cili motor bezel, ale stale \"startoval\". S takto nastartovanym autem ujel cca 10 km (( Krome toho, ze asi dostala na prdel baterka, jsem po prvnim ohledani zjistil vuli na remenu pohanejici aleternator. Chci se zeptat, co muze mit dal za nasledek tahle jizda ? diky. Citovat
oddie Odesláno 12. březen 2006 Odesláno 12. březen 2006 Docela se divím, že to přežil startér... jestli to skutečně přežil. Řemenu altíku se to nijak netýká. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.