snowboy Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 Při intenzivnějším brždění se ze zadní části začne ozývat dosti hlučné bouchání a auto se trochu chvěje. Dělá to i na ruční brzdu. Náprava je po nedávné repasi,tlumiče jsou nové,brzdové bubny stočené. Cím to může být? Citovat
zbrojnoš Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 a co brzdové čelisti nebo tam máš brzdové destičky? Citovat
chuck11 Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Není tohle i tvůj případ K L I K N I Z D E Citovat
Rebik Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Na zadní nápravě 306 nejvíce bouchají přední silentbloky, docela materiál a vůle je na nich špatně poznat, stojí okolo 2000 Kč jeden, to bych tipoval já. Fotku neumím vložit, klidně ji pošlu. Citovat
Mr.Bomba Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 hele, me to delalo na stary 306 taky, silentbloky nebo bubny Citovat
starter Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Rebik Na zadní nápravě 306 nejvíce bouchají přední silentbloky, docela materiál a vůle je na nich špatně poznat, stojí okolo 2000 Kč jeden, to bych tipoval já. Fotku neumím vložit, klidně ji pošlu. 2Rebik: 2000 za jeden silentblok? máte nějakýho drahýho dodavatele, já mám za 3K celou sadu jak přední tak kostky:aut Citovat
Rebik Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: starter Původně zaslal: Rebik Na zadní nápravě 306 nejvíce bouchají přední silentbloky, docela materiál a vůle je na nich špatně poznat, stojí okolo 2000 Kč jeden, to bych tipoval já. Fotku neumím vložit, klidně ji pošlu. 2Rebik: 2000 za jeden silentblok? máte nějakýho drahýho dodavatele, já mám za 3K celou sadu jak přední tak kostky:aut Výrobce?? A o čem mluvíš o nákup nebo MOC a s DPH?? Citovat
Slajda Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Taky mam ten problem...A u me jsou to ty silentbloky...A cena se pohybuje dost ruzne...Ale vetsinou okolo tech 2000,- Citovat
oddie Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: starter 2Rebik: 2000 za jeden silentblok? máte nějakýho drahýho dodavatele, já mám za 3K celou sadu jak přední tak kostky:aut Stejně jako Rebika by mě dost zajímal ten výrobce a jestli je to koncová cena s DPH, či nákupka bez? Protože ono koupit levný šunt vůbec žádné umění není, ale koupit slušnou kvalitu za rozumnou cenu už je o dost horší. Takže, co že to má být zač? Citovat
snowboy Odesláno 11. březen 2006 Autor Odesláno 11. březen 2006 takže hotovo oba silenbloky byly zralé na výměnu, možna i přezrálé. Vcčera jsem je objednal, dnes rano dodáno a posléze vymeněno Výrobce AKRON, cena za kus cca 1500 a výsledek? Náprava nebouchá ... Citovat
Mr.Bomba Odesláno 11. březen 2006 Odesláno 11. březen 2006 Původně zaslal: snowboy takže hotovo oba silenbloky byly zralé na výměnu, možna i přezrálé. Vcčera jsem je objednal, dnes rano dodáno a posléze vymeněno Výrobce AKRON, cena za kus cca 1500 a výsledek? Náprava nebouchá ... No a je vyreseno..... me to delalo taky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.