Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Bouchání zadní nápravy při brždění P-306

Recommended Posts

Odesláno

Při intenzivnějším brždění se ze zadní části začne ozývat dosti hlučné bouchání a auto se trochu chvěje. Dělá to i na ruční brzdu.

Náprava je po nedávné repasi,tlumiče jsou nové,brzdové bubny stočené.

Cím to může být?:myslim

Odesláno

Na zadní nápravě 306 nejvíce bouchají přední silentbloky, docela materiál a vůle je na nich špatně poznat, stojí okolo 2000 Kč jeden, to bych tipoval já. Fotku neumím vložit, klidně ji pošlu.

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Na zadní nápravě 306 nejvíce bouchají přední silentbloky, docela materiál a vůle je na nich špatně poznat, stojí okolo 2000 Kč jeden, to bych tipoval já. Fotku neumím vložit, klidně ji pošlu.

2Rebik: 2000 za jeden silentblok? máte nějakýho drahýho dodavatele, já mám za 3K celou sadu jak přední tak kostky:aut

Odesláno
Původně zaslal: starter

Původně zaslal: Rebik

2Rebik: 2000 za jeden silentblok? máte nějakýho drahýho dodavatele, já mám za 3K celou sadu jak přední tak kostky:aut

Výrobce?? A o čem mluvíš o nákup nebo MOC a s DPH??

Odesláno
Původně zaslal: starter

Stejně jako Rebika by mě dost zajímal ten výrobce a jestli je to koncová cena s DPH, či nákupka bez? Protože ono koupit levný šunt vůbec žádné umění není, ale koupit slušnou kvalitu za rozumnou cenu už je o dost horší. Takže, co že to má být zač?

Odesláno

takže hotovo :)

oba silenbloky byly zralé na výměnu, možna i přezrálé. Vcčera jsem je objednal, dnes rano dodáno a posléze vymeněno :)

Výrobce AKRON, cena za kus cca 1500 a výsledek? Náprava nebouchá ... :roker:papa

Odesláno
Původně zaslal: snowboy

takže hotovo :)

oba silenbloky byly zralé na výměnu, možna i přezrálé. Vcčera jsem je objednal, dnes rano dodáno a posléze vymeněno :)

Výrobce AKRON, cena za kus cca 1500 a výsledek? Náprava nebouchá ... :roker:papa

No a je vyreseno..... me to delalo taky ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...