Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás... Mám Peugeot 308 sw r.v. 2011 1.6 e HDi... Přestali mi svítit přední obrisová světla. Denní svícení funguje. Poloha auto,funguje. Když přepnu do polohy 1,obrisová světla nesvítí. Svítí pouze denní svícení. Na druhé poloze svítí potkávačky společně s denním svícením. Což by nemělo. Dálkové svítí taky společně s denníma. žárovky jsem zkontroloval i pojistky. Zde je vše O.K. Budu rád,za každou radu...

Odesláno
před 22 hodinami, ma1rek napsal:

Zdravím vás... Mám Peugeot 308 sw r.v. 2011 1.6 e HDi... Přestali mi svítit přední obrisová světla. Denní svícení funguje. Poloha auto,funguje. Když přepnu do polohy 1,obrisová světla nesvítí. Svítí pouze denní svícení. Na druhé poloze svítí potkávačky společně s denním svícením. Což by nemělo. Dálkové svítí taky společně s denníma. žárovky jsem zkontroloval i pojistky. Zde je vše O.K. Budu rád,za každou radu...

Mockrat díky... aletak nějak nechápu,jak to řeší můj problém?😀😀😀

Odesláno

Opravdu v tom mám asi zmatek.???? Zkrátka mi nesvítí parkovací světla. Ani kontrolka parkovaček,na přístrojovce.  Vyměnil jsem žárovky,zkontroloval pojistky. Tam je vše O.K. Když zapnu potkávačky tak svítí. Ale zároven s nimi i led denní svícení. A to by asi nemělo,nebo.? Nebude závada někde v elektrice?

Odesláno

No jo , kdybys rovnou napsal , že máš ledky , ta ses hned dozvěděl , že ty led fajfky fungujou jako denní světla i jako parkovačky (řekni někomu , ať ti při nastartovaným autě zapne parkovačky a uvidíš pokles výkonu ledek . Ty dvouvláknový žárovky jsou tam jenom na ozdobu (když máš dole ledky , tak nejsou zapojený)

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Ahoj.potrebujem poradiť ohladom parkovačiek.Mám Partnera 1.6hdi 55 rok 2007.Je tam automatyka svetiel no keď prepnem na parkovačky všetko zhasne okrem prístrojovky.prepnen na stretávačky a všetko svieti ako má.a ešte som si všimol že nejdú zadne hmlovky.Základné veci som pozrel ( žiarovky,poistky v pohode).viete mi niekto poradiť čo s tým?

Odesláno

Mas to asi v zlej sekcii, na to je vlakno Partner. tu si v 308
Bolo tam uz denne svietenie? hmlovky idu len ked su zapnute hlavne svetlomety, moze byt aj packa zla, ale to cez diaznostiku zisit.

Odesláno

Mám to asi v zlej sekcií ale som tu novy a moc sa ešte neviem zorientovať.každopádne aby som neotváral zbytočne vlákno tak som sem napísal.Denné svietenie tam neni dorábané.automatykou som myslel to že otočim klúčik v spínačke a rozsvietia sa stretávacie svetlá.hmlovky sú iba zadné a zapínajú sa iba ak mám zapnuté svetlá cez páčku.teda iba kontrolka lebo hmlovky nesvietia.to ma moc netrápi skôr tie parkovačky.diagnostyka bez závad okrem airbagu

• O 2 týdny později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

Dobry den,

Prosim o radu. Mam Peugeot 308 SW, r. 2011.

Prestalo mi fungovat denni sviceni, ledky. V rezimu normalniho sviceni sviti i ledky, ale samostatne nesviti.. Cidlo svetel funguje, pojistka svetel, cidla a automat steracu byla ok, pro jistotu jsem ji ale vymenil.

Nastavim AUTO sviceni, nesviti nic, zakryju cidlo a rozsviti se jak ledky, tak svetlomety. Pres zimu jsem svitil pres den i svetly, at jsem videt.

Upozornila me na to hlidka PCR, nastesti jen za 100,-😆

Dekuji za pripadne odpovedi, Jakub

Odesláno (upraveno)

Naposledy v servisu-olej, filtry, jsem byl na jare, tak nejak po novem roce to jeste svitilo jak ma. 

No, jeste vlastne jsem uplne zapomnel napsat, ze na 0 a AUTO (kdyz vlastne svetla nesviti, ale maji) sviti cela pristrojovka vcetne klimy atd o dost vic, nez po prepnuti na klasicke svetlomety - to sviti jak ma. Takhle cele sviceni se ani neda uzivatelsky regulovat pres nastaveni menu v aute..coz tedy asi bude chyba v te elektronice. Nenapsal jsem to, neni to ted pres den tolik videt... 😀 Mozna to pisu blbe, ale proste to pri prechodu z AUTO na svetlomety setmi, sviti to jinak nez ma...

Diky za odpovedi a pomoc, asi tedy stejne brzo bude servis

Upraveno uživatelem Kuba23

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...