Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tohle asi nebude prdel, citibank varuje na podvodný mail, který vám sděluje že jste obdrželi zahraniční platbu a pro přijmutí musíte vyplnit formulář. Kdo tak učiní tak by si měl co nejdříve zablokovat svou kreditku jinak by taky mohl přijít o peníze více informací zde a tady

jsou to ksindli :grr

Odesláno
Původně zaslal: deeper

Tohle asi nebude prdel, citibank varuje na podvodný mail, který vám sděluje že jste obdrželi zahraniční platbu a pro přijmutí musíte vyplnit formulář. Kdo tak učiní tak by si měl co nejdříve zablokovat svou kreditku jinak by taky mohl přijít o peníze více informací zde a tady

Právě jsem tenhle mail smáznul. Ale kdo je tak blbej a skutečně věří tomu, že takhle probíhá bankovní styk, tak by kreditku vůbec neměl mít a platit výhradně bankovkami uskladněnými doma v matraci :D

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Právě jsem tenhle mail smáznul. Ale kdo je tak blbej a skutečně věří tomu, že takhle probíhá bankovní styk, tak by kreditku vůbec neměl mít a platit výhradně bankovkami uskladněnými doma v matraci :D

Znám pár takovejch lidí :-) a taky už mi přišli odpovědi, že to vyplnili, protože nějakou platbu čekali :-(

Odesláno

Phishing v krystalicke forme .. o tom se psalo uz tolikrat a stejne se vsadim, ze se najde dost natvrdlejch, ktery na to skocej .. :(. Taky mi prisel :D

Odesláno

Je moc krásnej.. škoda, že není pořádně česky a dobře, že se tak hezky maže.

Odesláno

Tak tenhle e-mail mi přišel taky v pátek, ale popravdě řečeno ten, kdo by tomu uvěřil a začal vyplňovat by byl pěkná trubka...i když, kdybch měl u citibank nějakej účet, tak možná, ale spíš :bojim:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...