deeper Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Tohle asi nebude prdel, citibank varuje na podvodný mail, který vám sděluje že jste obdrželi zahraniční platbu a pro přijmutí musíte vyplnit formulář. Kdo tak učiní tak by si měl co nejdříve zablokovat svou kreditku jinak by taky mohl přijít o peníze více informací zde a tady jsou to ksindli Citovat
Garfield Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: deeper Tohle asi nebude prdel, citibank varuje na podvodný mail, který vám sděluje že jste obdrželi zahraniční platbu a pro přijmutí musíte vyplnit formulář. Kdo tak učiní tak by si měl co nejdříve zablokovat svou kreditku jinak by taky mohl přijít o peníze více informací zde a tady jsou to ksindli Právě jsem tenhle mail smáznul. Ale kdo je tak blbej a skutečně věří tomu, že takhle probíhá bankovní styk, tak by kreditku vůbec neměl mít a platit výhradně bankovkami uskladněnými doma v matraci Citovat
deeper Odesláno 3. březen 2006 Autor Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: deeper Tohle asi nebude prdel, citibank varuje na podvodný mail, který vám sděluje že jste obdrželi zahraniční platbu a pro přijmutí musíte vyplnit formulář. Kdo tak učiní tak by si měl co nejdříve zablokovat svou kreditku jinak by taky mohl přijít o peníze více informací zde a tady jsou to ksindli Právě jsem tenhle mail smáznul. Ale kdo je tak blbej a skutečně věří tomu, že takhle probíhá bankovní styk, tak by kreditku vůbec neměl mít a platit výhradně bankovkami uskladněnými doma v matraci Znám pár takovejch lidí :-) a taky už mi přišli odpovědi, že to vyplnili, protože nějakou platbu čekali :-( Citovat
Guest DD Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Phishing v krystalicke forme .. o tom se psalo uz tolikrat a stejne se vsadim, ze se najde dost natvrdlejch, ktery na to skocej .. . Taky mi prisel Citovat
vector Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: deeper Tohle asi nebude prdel, citibank varuje na podvodný mail, který vám sděluje že jste obdrželi zahraniční platbu a pro přijmutí musíte vyplnit formulář. Kdo tak učiní tak by si měl co nejdříve zablokovat svou kreditku jinak by taky mohl přijít o peníze více informací zde a tady jsou to ksindli Je moc krásnej.. škoda, že není pořádně česky a dobře, že se tak hezky maže. Citovat
chechet Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 prisel pred chvili. nedal se poradne cist, ale z hecu jsem kliknul na odkaz. dale me vsak nepustil NOD. hodny NOD Citovat
Tornado Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 http://www.ct24.cz/ekonomika/index_view.php?id=160434 Citovat
Neon Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 Tak tenhle e-mail mi přišel taky v pátek, ale popravdě řečeno ten, kdo by tomu uvěřil a začal vyplňovat by byl pěkná trubka...i když, kdybch měl u citibank nějakej účet, tak možná, ale spíš :bojim Citovat
zbrojnoš Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 to snad dostal každej, ještě, že každej nějakej blbej a každou cizinu neotvírám a hned vyhazuju. Citovat
Dave_k Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 Na můj mejl ještě nepřišli. A i kdyby tak první na co kliknu je smazat. Citovat
Gotrek Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 Taky už jsem ho měl... tyhle věci rovnou mažu. O tom že u nich nemám účet ani nemluvě... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.