pavelu96 Odesláno 11. červen 2023 Odesláno 11. červen 2023 Jestli je to auto z profilu, tak se jedná o skoro veterán z roku 96. Je na zvážení majitele, jestli se mu chce se s tím zaobírat. Pokud ano, tak sehnat originál prahy asi nebude jednoduché (vyřezávání z vrakáče je blbost, většinou zhnilé víc než na tvém). Řešil jsem na naší bývalé 308 Nebýt kamaráda co se tím živí, tak bych se na to vybodl. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. červen 2023 Odesláno 11. červen 2023 prahy patří mezi nosné části, takže na STK můžeš přijít o nálepku, jestli si chceš auto ještě nějakou dobu nechat, určitě to nechej prozkoumat klempířem, on už ti pak řekne co a jak... pavelu96 a OK406 ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 11. červen 2023 Odesláno 11. červen 2023 před 5 hodinami, Mejla. napsal: Zdravím, tak si tak v práci včera brouzdám těmito stránkami a když jsem si přečetl tohle téma, šel jsem dnes poklepat na prahy. Výsledek je, že jsem mazal rovnou zase sem s dotazy. Protože to zní dutě posledních cca 50-60 cm, bude asi lepší to udělat dřív než později, dokud je to k čemu přivařit. Takže, co mne čeká, komplet výměna nebo to nechat nějakému autoklempíři naohýbat a vyvařit ? Na kolik ( zhruba) mne to vyjde ? Jak jste to kdo řešili ? Děkuji za rady, začnu se poptávat po nějakém šikulovi po okolí. Prahy ale JSOU duté V podbězích či z vnitřní strany bývají plastové či gumové záslepky, kterými se dá dostat dovnitř, není nic jednoduššího než je vyloupnout a podívat se dovnitř, popř. tam strčit inspekční kameru. OK406 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Mejla. Odesláno 11. červen 2023 Odesláno 11. červen 2023 To vím , ale také poznám zvuk zdravého plechu, nemluvě o prohnutí při zatlačení palcem. Citovat
OK406 Odesláno 11. červen 2023 Odesláno 11. červen 2023 Opravný díl prahu na Peugeot 807 To by mělo být ono. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 12. červen 2023 Odesláno 12. červen 2023 Takový opravný kus jsem teď bral na 307. Není to úplně přesný tvar jako origo práh, ale zs ty prachy to posloužilo dobře. I mě celkem mile překvapilo, že to je docela slušně pozinkované a není to úplný papír. Citovat
tgregi Odesláno 1. červenec 2023 Odesláno 1. červenec 2023 Nekdo fotky/tipy jaka mista zkontrolovat? Kde se hromadi ten bordel? Prave prahy mi shnily na stare 807 tak sem koupil novejsi c8 a nerad bych aby zase shnily. Dik! Citovat
ozzy56 Odesláno 1. červenec 2023 Odesláno 1. červenec 2023 ahoj, nahoře máš návod, jak se podívat do prahů, ale jinak se tam nemusíš vůbec dívat, prostě u té C8 vystříkej dutiny na spodku a i ty prahy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.