TiborTeam Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Zdravím fandy ! Uvažuju o koupi a mám nabídku ale nevím jak zjistit jestli P605 má klimu. Digi klimu poznám :-) tu jsem měl v XM a je na součástku stejná jako v P605 (starší modely) Ale tady jsem hledal v motoru klima čerpadlo, nenašel :-( a na přísttrojovce má 3 otočné a na jednom jsou teploty. Prodávající tvrdí, že to je polo-klima ... ale co to je ? že fouká zimu zvenku ? Dík ! Tibor Citovat
P607Olda Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Polo-klima - dával jsem tady dotaz, ale nikdo nic neslyšel. Je to snad něco s odpařováním vody, ale nevěř na pohádky. Pokud jsou na knoflíku teploty, tak by to měla být automatická regulace teploty, ale ne-digitální. (Mám doma takovou regulaci na 306 s klimou, docela dobře to reguluje). Ale tím chci říct že může jít o automatickou regulaci teploty, ale klima nemusí být montována. Na ovládacím panelu bys měl najít knoflík A/C, nebo ECO, nebo vločku, pak to má klimu. Jestli je tam klima poznáš podle toho, že klíňák pohání kompresor klimy. Pozor: a? je ta klima od Peugeota originál. V létě jsem koupil 406 s klimou dodělávanou a byl tam později značný problém s kladkou klínového řemene. Citovat
TiborTeam Odesláno 1. březen 2006 Autor Odesláno 1. březen 2006 Čerpadlo na klímu je umístňeno kde ? přibližně ... Nahoře je čerpadlo posilovače a skoro pod ním už asi klikovka. Směrem dopředu nebo ke kabině ? To ECO je dobrý nápad ! To jsem si nevšiml :-) Budu muset zase na špionáž :-)) Citovat
rimmer Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Poloklima je naprosto zavadejici vyraz, ktery nekdo pouziva, kdyz ma auto jen vytapeni ale s automatickou regulaci teploty, coz jsou vsechny 605 bez klimatizaci, protoze 605 ma automatickou regulaci teploty...nebot ma elektronicky ovladanou klapku tepleho/studeneho vzduchu. Potom klima existuje bud normalni analogova, tj. s otocnyma knoflikama, nebo digitalni..rozdil je pouze v ovladani..otocne knofliyk nebo tlacitka s displejem..funkce stejna. Jednoduse se podivej pod kapotu...kompresor jse poznat v pohode..dale je mezi chladicem vody a motorem takovy dvoyunadrzkovy system pro pro klimu..velikosti asi jako plechovky od piva...mezi predkem a baterii/naftovym filterm se nachazi jakasi nadrzka pro klimu s pridovnima hadicema a pruhlednym ockem nahore, kde je sou pro klimu taky cidla atd. a v neposledni rade mezi motorem a pravou stranou auta pri pohledu zepredu auta na motor jdou dve privodni hadice na prepazku mezi interierem a motorem, ktere vedou chladivo ku vyparniku. kompresor klimy jde krasne videt zespodu auta pod alternatorem. Je to velka vec, kterou neprehlednes. Hadic pro klimu je vsude hodne, proste to poznas na prvni pohled Ovladaci panel v aute totiz muze byt uplne stejny jako auto bez klimy. Ridil bych se jednoznacne pomoci motoroveho prostoru a samozrejme klimu odzkousej, pokud ji neodzkousis bud to majitel nechce, protzoe nefunguje nebo tam neni U me byl ten prvni pripad a u stareho auta davat klimu do kupy neni vubec sranda, ba naopak..je to des a hruza, furt to nekde utika, vyresis jedno, praskne druhe, a kazde doplneni stoji penize a nervy...to jen tak pro info..zase kdyz to jede tak je to parada ze Citovat
TiborTeam Odesláno 1. březen 2006 Autor Odesláno 1. březen 2006 Re: Rimmer ... Zdravím Hlučín :-) Dík za rady ! Budu študovat motorovou část :-) SRdt .... Hmmmm :-) Mám v merku SVDT ... Jakou tam máš spotřebu ? Citovat
rimmer Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 2.1TD ma tak spotrebu prumerne mezi 6.5 - 7.5. Ovsem k osmi jsem se nikdy nedostal, ale pod sedum taky ne..mam stabilne tak 7.5. Coz si myslim, je v celku v pohode. V zime jezdim kratke trate, a v lete kdyz jede klima tak zase zere o par deci vic diky klime. Co se tyce verzi SRdT a SVdT tak je to v podstate jedno, protoze napr. mam SR a mam klimu, a Petr605 mas SV a klimu nema, takze se na SR nebo SV naprosto vykasli a rozhoduje se podle vybavy, ktera je zrejma Jestli jsou opravdu nejake pevne rozdily ve vybave verzi SR a SV tak nevim..mozna vsecky okna v elektrice/ vyhrivane sedacky...ale tohle podle me zavisi proste na konkretnim aute. PS: doporucuju koupit novejsi model...jednak vypada lepe, pak interier je heci..ma uz jine tvary plastu, a vetsinu much ma vychytanych... A doufam, ze prijedes na SM sraz do Frydku, z Hlucina vyjizdime ja a kubbacher(2.5TD v novem modelu 605) takze budem radi za kazdeho kamarada s kym pokecame o nasich autich [upravil dne 1/3/06 rimmer] Citovat
lastivkaa Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Co sa tyka klimatizacie aj mna previezli pred 5-rokmi tvrdili ze tam je a ja blbec som na to naskocil kupoval som ho v lete a ked som zapol vetrak na modre pole tak tam bolo super a nebolo to nic ine ako ventilator S odstupom casu som rad pretoze manzelka je alergik na klimatizaciu akonahle sadne do patrola tak ma cervene oci a kycha Citovat
romo11 Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 s tou vybavou je to fakt zaujimave...ja mam SR a je tam klima aj stresne okno, vsetky okna el. ovladane...kozene sedacky su vraj dodatocne montovane, aspon povodny majitel to tvrdil... k tej klime by som dodal ze ja mam ovladanie pod tymi tromi otocnymi ovladacmi...su tam dva posuvne ovladace, jeden na vnutornu cirkulaciu, tam je pri nom ja LED dioda a druhy ktorym sa zapina kompresor je tam tusim akobolo posane AC/ECO kompresor klimy je pohanany tym istym remenom ako alternator Citovat
TiborTeam Odesláno 1. březen 2006 Autor Odesláno 1. březen 2006 Co jsem tak zjiš?oval na webu, tak si myslím že SR a SV je čistě označení výbavy. 99% SR má klimu. Romo11: Zdravím Bratislavu !!! Som tam povodom kúsok :-) NZ :-) Citovat
romo11 Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 TiborTeam: dakujem, aj ja ta zdravim a prajem vela stastia pri vybere auta...605ka je fakt super auto Citovat
rimmer Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: romo11 s tou vybavou je to fakt zaujimave...ja mam SR a je tam klima aj stresne okno, vsetky okna el. ovladane...kozene sedacky su vraj dodatocne montovane, aspon povodny majitel to tvrdil... k tej klime by som dodal ze ja mam ovladanie pod tymi tromi otocnymi ovladacmi...su tam dva posuvne ovladace, jeden na vnutornu cirkulaciu, tam je pri nom ja LED dioda a druhy ktorym sa zapina kompresor je tam tusim akobolo posane AC/ECO kompresor klimy je pohanany tym istym remenom ako alternator stejne tak to s klimou mam ja..automaticka ovsem regulovana otocnymi knofliky...digitalni klima ma totiz jeste navic elektricky pohanenou klapku prepinani venkovniho a vnitrniho obehu, samozrejme klima je v origo pohanena remenem s altikem. ja mam jen predni okna v elektrice...takze myslim, ze se shodnem, at uz SR nevo SV...jina ves jiny pes Citovat
Fusion Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Jediný rozdíly co mě napadají mezi Sr a Sv a? už benzíny nebo diesely (počítám origo stav, bez dodělávek) - el. okna (mám taky jenom 2) - kůži sem v Sr neviděl - Sr nemusí mít mlhovky Citovat
rimmer Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: Fusion Jediný rozdíly co mě napadají mezi Sr a Sv a? už benzíny nebo diesely (počítám origo stav, bez dodělávek) - el. okna (mám taky jenom 2) - kůži sem v Sr neviděl - Sr nemusí mít mlhovky jo vidis..mlhovky nemam, ale ja si stejne myslim, ze takove veci vsechny byly na prani zakaznika vestinou... Citovat
romo11 Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 ja v SR hmlovky mam ...mne sa skor zdala zaujimava kombinacia klima+siber...ako je to u vas ostatnych? mne sa zda byt siber zbatocny ked je v aute klima Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.