ozzy56 Odesláno 16. březen 2024 Odesláno 16. březen 2024 vidím, že jedeš ve všom--od mechaniky, elektriky a pneumatik , počítám že klempířinu a lakýru máš v portfoliu taky
VojtouNerCZ Odesláno 16. březen 2024 Autor Odesláno 16. březen 2024 @ozzy56jo, práh na manželky 307 mluví za vše xD Ale ne, kdybych měl pořádný zázemí a řešil u tohohle auta kosmetiku, vyhrál bych si s tím. Vyvařený je to poctivě, ale ten blbě prohnutej tvar prahu na 307 se mi dělat nechtělo, a shánět přesný odstín laku taky ne. Tohle auto jede na minimální náklady. ozzy56 ohodnotil 1
Zabak22 Odesláno 17. březen 2024 Odesláno 17. březen 2024 V 11. 9. 2022 at 8:41, VojtouNerCZ napsal: Tak a výsledky včerejší práce. Poslední výplach chladícího systému, výměna topení v kabině, nová expanzka, kapalina G33 + brzdy a trochu toho, co z brzd teklo. Přes noc mi v expanzce kapalina klesla na MIN, ale nenašel jsem žádný únik, zřejmě si to ještě sedá, mělo by se tam vejít 6.5-7l kapaliny, já nalil jen 5, většina se mi podařilo dostat ven vzduchem, tak to bylo poměrně suchý. Tak uvidíme. No a vosk krásně funguje. Ako tak pozerám na fotku kolesa a strmeňa nemáš náhodou strmeň naopak ?
Zabak22 Odesláno 17. březen 2024 Odesláno 17. březen 2024 (upraveno) Áno je,keď si pozrieš na strane čsíslo 31 je tam ľavé koleso a má strmeň naopak ? Neviem len som si všimol nezrovnalosť. Neviem či sú to nejaké iné brzdy ako na 308 alebo nie. Upraveno 17. březen 2024 uživatelem Zabak22
VojtouNerCZ Odesláno 17. březen 2024 Autor Odesláno 17. březen 2024 (upraveno) Jsou to větší třmeny z xsary vts, ale používají se i jinde, upřímně jsem si doteď nevšiml, že by šly dát tak i tak Řídil jsem se vstupem na brzdovou hadici, aby byly nahoře jako předtím. Takto složené jsem je koupil, repasoval a nasadil. Ale mrknu ns to, protože mi destičky nebrzdí na celé ploše kotouče, původně jsem podezříval, že mi dorazily menší kotouče (neměřil jsem je, všiml jsem si toho až po roce) ale mohlo bx to být i tím, že deska není ve správné pozici. Edit-leží mi to v hlavě a musí být správně. Jinak deska nesedí na kotouč vůbec. Možná má 308 jiný třmen. Upraveno 17. březen 2024 uživatelem VojtouNerCZ
Zabak22 Odesláno 17. březen 2024 Odesláno 17. březen 2024 (upraveno) Ak je to 302mm ate systém tak by mali byť tie isté. Skúsim urobiť nejaký rechech a dám vedieť Možno že si prehodil pravý a ľavý ale to mi nedáva moc zmysel to by bol by naopak odvzdušnovák. Update na recherch strmene na 308-307 sú tie isté a taktiež z xsary sú to 302mm ate. Buď je niečo zle naopak alebo prehodené. Upraveno 17. březen 2024 uživatelem Zabak22 Upraven formát vložení textu
VojtouNerCZ Odesláno 18. březen 2024 Autor Odesláno 18. březen 2024 Leda ta vnitřní část, ten "držák" by mohl být naopak, ale mám pocit, že jsem to právě zkoušel, a když dám ns levou ten z druhé strany, deska vůbec nesedí na kotouči. O víkendu chci přezouvat, pokud bude čas (čekám nový skleník, tak uvidíme, kolik času zabere montáž s betonování),tak to shodím a mrknu Zabak22 ohodnotil 1
VojtouNerCZ Odesláno 21. březen 2024 Autor Odesláno 21. březen 2024 (upraveno) Dorazil nový gel na dešťový senzor, tak jsem ho tam nalil, nechal zatuhnout a nalepil na okno. Stěrače fungují lépe, ale není to úplně ideální. Všiml jsem si, že mi stěrače stírají jen půlku senzoru, přitom tam mám správnou délku. Tak pak budu muset koupit kapánek delší, asi z faceliftu. Něco drnčí v levých zadních dveří, a jdou hůř zavírat, vrže brzda dveří. Promazání nepomáhá, tak se budu muset podívat dovnitř. Upraveno 21. březen 2024 uživatelem VojtouNerCZ
VojtouNerCZ Odesláno 27. březen 2024 Autor Odesláno 27. březen 2024 Tak jsem zjistil, že mi krz webasto uniká chladící kapalina. A vypadá to, že teče k řídící jednotce. Odpojil jsem napájení, o víkendu shodím. Už mě ten bufík přestává bavit... Jestli je deska zase KO, případně je tam někde prasklina, kterou to teče, poletí do kopru.
PaKr Odesláno 27. březen 2024 Odesláno 27. březen 2024 No taky ti nedá pokoj? tak to jsme dva.... ale to moje si teď vymyslelo špatný vstřikovač...
VojtouNerCZ Odesláno 2. duben 2024 Autor Odesláno 2. duben 2024 Březen byl, co se týče nájezdu, poněkud nabitý xD Tvl zlatý LPG. Ferry ohodnotil 1
VojtouNerCZ Odesláno 2. duben 2024 Autor Odesláno 2. duben 2024 Jinak stříbrná dnes manželce po startu chytla blbě, motor se klepal, zahlásila antipolution a catalytic converter fault. Chcipla, a hned to chytlo dobře, bez chyb, kontrolka už nesvítí. Takže bych tipl buď rampu, svíčky, nebo jak auto dlouho stálo, že by uchcával vstřik a jak to spálí po startu hodně benzínu zahlásí to chyby. Tak zítra dopoledne uvidíme
VojtouNerCZ Odesláno 3. duben 2024 Autor Odesláno 3. duben 2024 (upraveno) Stříbrná měla svíčky utopený v oleji. Jednak bylo prodřený odvétrání kliky (komplet nahrazeno semperitkou), druhak teče víko ventilů, těsnění objednané. Trochu slzí i mezi hlavou a uložením vaček. Tam to snad nebude tak drastický, rozvody kvůli tomu tahat ven nechci. No a webasto... Sečteno podtrženo, bufík mě zatím stál 1500 nová ŘJ, 500 sada těsnění, 500 výfuk, 750 vodní pumpa a hromada nervů. Deska, ta je KO, shořelá, jak k ní zase natekla voda. Na vině je nejspíš tělo bufíka, které je v pár místech sežrané a prolíná voda. A to jsem si s ním ani nezatopil. Takže bufík letí do kopru a kašlu na něj. No a mám přezuto. Upraveno 3. duben 2024 uživatelem VojtouNerCZ PaKr a radim.1008 ohodnotil 2
Ferry Odesláno 3. duben 2024 Odesláno 3. duben 2024 ty jo, tak to je pech s tim webastem hele, mozna by to mohla byt jen nejaka dioda na vstupu napajeni. Ja jsem pri zkouskach webasta na stole, co jsem chystal do 206 prehodil + a - a taky jsem desku odpalil, ze se z ni fakt huste zakourilo, ale vymenil jsem dve diody a bufik zije. Tak to jeste nevyhazuj, kdyztak ti na ni muzu mrknout
VojtouNerCZ Odesláno 3. duben 2024 Autor Odesláno 3. duben 2024 Hlavní problém je v cestičkách napájecí části, kde je to dost shořelý (méně jak minule alespoň), pak 1 výkonový tranzistor a možná 1 menší. Jenže to by znamenalo sehnat celý tělo bufíka a já už nevím, jestli chci furt cpát prachy do něčeho, co možná použiji 4x do roka, celej bufík stojí 2k, musel bych teda přeskládat desku, trysku, svíčku, možná tu komoru... On ten benzín přecejen topí slušně.
VojtouNerCZ Odesláno 4. duben 2024 Autor Odesláno 4. duben 2024 Ještě jsem se k tomu nedostal. Teď dodělávám zahradu a zítra dorazí kuchyňská linka, tak mě čekají podlahy, stropy, odpad, voda, elektrika... A pak to vše složit
VojtouNerCZ Odesláno 7. duben 2024 Autor Odesláno 7. duben 2024 @Zabak22tak naopak to nepasuje. A co jsem koukal podle VIN na 307 s těmito brzdiči, také jsou tak, jak je mám. Takže 308 to má asi otočený.
Zabak22 Odesláno 7. duben 2024 Odesláno 7. duben 2024 (upraveno) V serviceboxe sú úplne iné,majú tak inak nakreslené držiaky.A čo som pozeral tak s 308 to majú presne tak isto v sb iný držiak a v realite iný Upraveno 7. duben 2024 uživatelem Zabak22
Recommended Posts